Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję samych pozytywnych wiadomości i trzymam kciuki, aby te wstydzioszki pokazały się na kolejnych badaniach ☺️ my sami czekamy do badań połówkowych żeby poznać płeć, więc za miesiąc już będziemy wiedzieć ❤️
A co do ruchów to wydaje mi się, że też już czuję. Bardziej tak sporadycznie, czasami z dwa razy dziennie. Ale dzisiaj akurat czułam dosyć często i już mocniej. I powiem Wam, że trochę się dziwię, że tak wcześnie czuję, zwłaszcza, że mam łożysko na przedniej ścianie. I jestem przekonana, że to ruchy, to jednak już trzecia ciąża 🙈 z córką też miałam łożysko na przedniej ścianie i czułam ruchy dopiero ok 20tc, ale tak teraz myślę, że to dlatego, że była bardzo chora i może nie miała siły tak kopać?
Ale cieszę się, że już czuć te mini puknięcia ❤️ przynajmniej nie sięgam codziennie po detektor, bo już ostatnio świrowałam i musiałam sprawdzać codziennie 🙈 -
Ja juz w pracy u nas rano 23 stopnie az sie boje co bedzie później 🫣 ja mam salon blisko rynku i dzisiaj jest a to znaczy ze zostawić gdzieś auto to naprawde wyczyn wszystko tak zakorkowane załadowane 🫣
-
U nas też gorąco 🥵 nigdzie się dziś nie ruszam ,wczoraj zrobiłam zakupy bo dziś na mieście będzie armagedon koniec roku piątek wakacje 😉
O 7 zjadłam śniadanie na tarasie i tyle na chwilę obecną z siedzenia na dworze 😂 -
Hej:)
Wszędzie ma palić , najgorzej sb-pon, akurat dwie imprezy mamy i juz możecie mi współczuć 🥵
Do wizyty jeszcze 9 dni,nie mogę się doczekać znowu zobaczyć dzidzie, juz taki malutki człowieczek😍
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Lunaaa12 wrote:Hej:)
Wszędzie ma palić , najgorzej sb-pon, akurat dwie imprezy mamy i juz możecie mi współczuć 🥵
Do wizyty jeszcze 9 dni,nie mogę się doczekać znowu zobaczyć dzidzie, juz taki malutki człowieczek😍
To już niedługo 😉ja mam w piątek 🤞
My mieliśmy jechać do Trójmiasta , ale tylko narzeczony pojedzie zawieźć znajomego a ja zostanę w domu za ciepło.
zabrałam się za gotowanie i płynę 😂 -
Ja mam w poniedziałek wizyte i juz tez odliczam 😂 nastepna 09.07 i 28 połówkowe 🥰Lunaaa12 wrote:Hej:)
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Angela1108 wrote:Ja mam w poniedziałek wizyte i juz tez odliczam 😂 nastepna 09.07 i 28 połówkowe 🥰
Też wizytuje w poniedziałek 🙂
Angela1108 lubi tę wiadomość
-