Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, powodzenia na wizycie 🍀☺️

Co do imion to ja lubię raczej mało spotykane, mam swoją liste, mąż jeszcze nie może tak na stówkę potwierdzić, ale na dzień ojca dostał brelok z imieniem syna i potencjalnym drugim moim faworytem, tak więc może się oswajać 🤣

Wracamy właśnie z koncertu Podsiadło i przyznam, że dojechała mnie ta wyprawa, głównie ze względu na długość trasy i pogodę 🥵 ale było warto 🧡
    Syn jeszcze chory trochę, myślałam czy nie wziąć L4 na ten tydzień, żeby się zregenerować, ale w domu chyba się bardziej narobie niż w pracy 😅

Angela1108 lubi tę wiadomość

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️ 🧡 🥹
    29.05.2026 - niskie ryzyka - chłopczyk ☺️

preg.png
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy z wyjazdu nad morze, było wspaniale 😍

Bobas zaczął już ruszać się w brzuchu i droga powrotna mu się nie podobała, nie wiem jak ogarniemy wyjazd w góry we wrześniu ;p

A co do imion to moja córka ma na imię Łucja, mówimy na nią Lusia, Łucyś, Łucysia. Za to teraz zastanawiamy się nad męskim w razie czego i to jest dramat, nic nam się nie podoba… za to ładnych dla dziewczynek mamy dużo 😍

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest takie opóźnienie ze ja jeszcze czekam i jeszcze weszła dziewczyna w ciazy tylko o cos zapytać i juz z pół godziny tam siedzi fajnie przyjść i wejść z marszu chyba musze zacząć stosowac ta metode że ja tylko o cos zapytam

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy ❤️❤️
‹‹ 135 136 137 138 139
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ