Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • boys' mum Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Hej dziewczyny co u was ? Jak się czujecie w te upały ? Ja u rodziców , tort mamie robiłam na urodziny bałam się że mi popłynie w ten upał na szczęście w aucie klima i do rodziców niedaleko 20 km także wytrzymał 😅 śpimy u nich na poddaszu u nich zawsze w lato sauna na górze także dziś byłam zaskoczona mile gdy weszłam a tam okna wszystkie zasłonięte kocami termicznymi , na noc dopiero zdjęte i powiem wam że idzie wytrzymać , także tata wpadł na świetny pomysł 😉 Powiedzieliśmy już wszystkim o ciąży , oczywiście mama i siostra podejrzewały 😅 wszyscy się cieszą , szwagier aż się wzruszył tak bardzo chciałby mieć drugie dziecko ale moja siostra nie chce więcej dzieci . Szkoda mi go niesamowicie bo to taki oddany tata dla swojej jedynaczki no ale cóż zrobić. Każdy pyta o imię dla maleństwa ja szczerze mówiąc marzę tyle lat o synu a nie mam pojęcia jakie dalibyśmy imię a znów córce wiedziałabym jak dać . Jakie macie wybrane imię dla chłopca ?
    Ja miałam wybrane imię dla chłopca 😅 Ignaś, Igor i Leoś 😂 a okazało się, że dziewczynka i w sumie żadne mi się nie podoba 😂 chłopacy chcą Nadię i to imię jest już mi osłuchane i może i będzie Nadia 😂 u nas w rodzinie są Alicje, Julki, Majki, Lenki, Zosie... Hani nie brałam pod uwagę bo ja mam Ania 😂 podobało mi się imię Łucja ale tego w żaden sposób nie idzie zdrobnić🙄 może jakieś pomysły ?😅

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    preg.png
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Tak, chłopcy od samego początku mówili że to będzie siostra 😅 starszy mi opowiadał, że jak wyszłam z gabinetu to miałam taką minę, że aż zwątpił i pomyślał że to chłopak 😂 a ja w szoku byłam 😂 hahaha ale już dostałam sygnał od męża, że mogę już zamawiać 😂 bo kazał mi się wstrzymywać dopóki nie będziemy znali płci 😅 a ja się śmiałam, że nie wie właśnie na co mi pozwolił 😂 hahaha

Mój 3 latek od początku mówi, że w brzuchu jest dziewczynka, ze on będzie miał siostrę , nie wiem skąd sobie to wziął 😆 No ale zobaczymy czy się sprawdzi 😅
    Jak masz przyzwolenie to można szaleć 😎

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
‹‹ 134 135 136 137 138
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ