Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Angela1108, Kfiatuszek666, Minimalti, Rosalinda, Buzoloka, Ritaaa, boys' mum, Myszkaaa20, Wiolami lubią tę wiadomość
-
O super 🥰🥰🥰 gratuluję 🥰🥰🥰Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Jejku ❤️ kawał maluszka ❤️😍 ja tak się właśnie zastanawiam ile może mieć moje maleństwo i tak przypuszczam, że ok . 4cm 😁 ale wiecie jak już mnie kusi kupić ciuszki 🫣😂 nawet takie neutralne 😂🫣Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
-
A ja siedzę i szukam faktury zakupu i karty gwarancyjnej zmywarki bo mi się zepsuła i nie mogę znaleźć 🫣 tyle tych papierów się ma i gdzieś włożyłam aby ,,nie zgubić "😂 a gwarancja wychodzi mi pod koniec czerwca więc dobrze by było to znaleźć bo bez zmywarki to tragedia 🫣😭
-
Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Fantastycznie 😍 rośnij maluszku🫶🏻 -
Ja na jutro wymyśliłam sobie pieczonego łososia ze szparagami i pieczonymi ziemniakami 🫢
Na śniadania to mam fazę na jajka avocado i pomidory . -