Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Angela1108, Kfiatuszek666, Minimalti, Rosalinda, Buzoloka, Ritaaa, boys' mum, Myszkaaa20, Wiolami, Justi2019, przyszłamama96, Hera098, Nadzieja 🧚🏼♀️, Ukwiecona, wera1211, Alora lubią tę wiadomość
-
o kurcze, ale apetyczne 😍 widać, że masz wprawe 😁
-
O super 🥰🥰🥰 gratuluję 🥰🥰🥰Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Jejku ❤️ kawał maluszka ❤️😍 ja tak się właśnie zastanawiam ile może mieć moje maleństwo i tak przypuszczam, że ok . 4cm 😁 ale wiecie jak już mnie kusi kupić ciuszki 🫣😂 nawet takie neutralne 😂🫣Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Mama Antosia , Hera098, Akacjowa_ lubią tę wiadomość
-
A ja siedzę i szukam faktury zakupu i karty gwarancyjnej zmywarki bo mi się zepsuła i nie mogę znaleźć 🫣 tyle tych papierów się ma i gdzieś włożyłam aby ,,nie zgubić "😂 a gwarancja wychodzi mi pod koniec czerwca więc dobrze by było to znaleźć bo bez zmywarki to tragedia 🫣😭
-
Akacjowa_ wrote:Po wizycie wszytsko ok 😊 4.8 cm Bobaska, już był taki ruchliwy słodziak, że nie mogłam się napatrzeć 😁
Fantastycznie 😍 rośnij maluszku🫶🏻
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Ja na jutro wymyśliłam sobie pieczonego łososia ze szparagami i pieczonymi ziemniakami 🫢
Na śniadania to mam fazę na jajka avocado i pomidory . -
Ja też już nie mogłam wytrzymać ostatnio byliśmy w smyku bo szukaliśmy butów dla Antoszka i ja nie mogłam się napatrzeć na te małe ubranka i tak sobie myślę że może chociaż jakieś neutralne wziąć na 56 ale w końcu stwierdziłam że dobra wstrzymam się jak poznam płeć to wtedy się odpalę 😆boys' mum wrote:Jejku ❤️ kawał maluszka ❤️😍 ja tak się właśnie zastanawiam ile może mieć moje maleństwo i tak przypuszczam, że ok . 4cm 😁 ale wiecie jak już mnie kusi kupić ciuszki 🫣😂 nawet takie neutralne 😂🫣
Hera098, boys' mum lubią tę wiadomość
-
Wiolami wrote:Hej,
U mnie jeśli chodzi o jedzenie, to mam różne zmienne zachcianki 🫢 ogólnie pilnuje się , bo już ciasno mi w ciuchach ….
Na szczęście jak do tej pory bardziej królują warzywa ,do słodkiego nie ciągnie mnie zbytnio.
Mam problem tylko z wodą bardzo mało pije, bo mnie mdli niesamowicie.
O matko, chciałabym aby mnie ciągnęło do warzyw😂 Ja mam parcie na słodycze i to takie, że nie ma zlituj, musze jeść :c Przez to niezle już przytylam, a gdzie jeszcze do grudnia. Bardzo się tego boję jak będę wyglądać 😕
Wiolami, Rosalinda lubią tę wiadomość
Ja 1998, On 1990
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
2024:
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️
20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️
2026:
23.04 - Beta 54 😍
11.05 - serduszko ❤️
26.05 - 1,73cm

-
Bardzo się cieszę z kolejnych pozytywnych wizyt 🥰 wasze bobasy już są takie duże 🤭 jestem ciekawa jak tam mój maluszek 🥹
Ja mam wizytę w środę 🤞🏼
Te malutkie ciuszki są mega słodkie, ale te pierwsze rozmiary są dosłownie na chwilę więc ja napewno tym razem nie będę szaleć 😁 (no chyba że będzie dziewczynka 🤭) ja przy synku kupiłam zdecydowanie za dużo plus dużo dostaliśmy i niektóre rzeczy miał na sobie dosłownie raz. -
Rosalinda wrote:My mamy dużo ciuchów po chłopcach, ale ja tak uwielbiam kupować te śliczne małe ubranka, że nie mogę się powstrzymać i kupuję też małemu choć ma po starszym bracie 😄 Także najmłodszemu też będę kupować 😂
Ja od 2024 roku trzymałam w kartonach wszystkie ciuszki po córce i stwierdziłam że je sprzedam dopiero jak teraz zaszłam w ciążę😂 Absurdalne?🤪 doszłam do wniosku że nie chcę aby kolejna córka miała takie same ciuszki na zdjęciach, a chłopcu się one nie przydadzą🙈
Z kolei na OLX wyszukuje ciuszki za darmo lub za 1zł i je biorę😊 Pomimo że do grudnia daleko i nie znam płci😝 Jak poznam płeć to już tym bardziej poszaleje😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 21:32
Ja 1998, On 1990
PCOS, lekka IO,
MTHFR A1298C - A/C hetero
PAI - 4G/4G homo
2024:
26.01 - Beta 9,9😍
07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍
Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷
04.04 - CRL 7,27cm
Łożysko przednia ściana
19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
16.05 - 340g⚖️
Połówkowe ok, 32cm 😊
02.07 - 1kg⚖️
echo serca dobre
17.09 - szpital, 3800g⚖️