Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    U mnie jeśli chodzi o jedzenie, to mam różne zmienne zachcianki 🫢 ogólnie pilnuje się , bo już ciasno mi w ciuchach ….
    Na szczęście jak do tej pory bardziej królują warzywa ,do słodkiego nie ciągnie mnie zbytnio.
    Mam problem tylko z wodą bardzo mało pije, bo mnie mdli niesamowicie.

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1

preg.png
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Hej,
    U mnie jeśli chodzi o jedzenie, to mam różne zmienne zachcianki 🫢 ogólnie pilnuje się , bo już ciasno mi w ciuchach ….
    Na szczęście jak do tej pory bardziej królują warzywa ,do słodkiego nie ciągnie mnie zbytnio.
    Mam problem tylko z wodą bardzo mało pije, bo mnie mdli niesamowicie.
    Zazdroszczę zachcianek na warzywa 😂 Ja z warzyw to rzodkiewka, marchewka, ogórek i chyba tyle 😛
    Wody też mało piję, muszę się zmuszać, a i tak wejdzie kilka łyczków i dalej nie da rady...

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Oj jednego dnia posmakowałam i to był mój błąd 😂🤢 haha
    No właśnie bałam się, bo mi często odbija się po rybach, ale stwierdziłam, że i tak mi niedobrze i tak to co za różnica 😂

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Oo truskaweczki 🤩 narobiłaś i mi smaka 🤩
    Większość przeczuwa dziewczyny, ciekawe 😀
    A propo imion dla dziewczyny mamy,a dla chłopca będzie problem😬
    No i wszystkich ciuchów się pozbyłam, tzn.porozdawałam w rodzinie i z wyprawki mamy wielkie nic🤣
    My mamy dużo ciuchów po chłopcach, ale ja tak uwielbiam kupować te śliczne małe ubranka, że nie mogę się powstrzymać i kupuję też małemu choć ma po starszym bracie 😄 Także najmłodszemu też będę kupować 😂

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Ja tak samo, mogę wciągać prawie wszystko, tylko dużo mniejsze porcje,jak wcześniej 😅

Jeszcze co do płci, mam wrażenie, że znowu rok chłopców, gdzie nie usłyszę o ciąży to zaraz,ze chłopak będzie 😅
    U mnie wśród dzieci rodzeństwa tez przewaga chłopców
    To ja odwrotnie - mam wrażenie, że wszyscy mają dziewczynki tylko ja nie 😂

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Jejku wstałam o 5 i tak siedze nie chce mi się iść do pracy nie mam mocy poszłabym dalej spac a tu zaraz trzeba budzić małego do przedszkola. Zazdroszczę wam dziewczyny co macie L4 naprawdę. Jutro wizytą stres juz sie chyba udziela ale za to dzisiaj moze mi szybciej czas zleci bo to praca przedszkole znowu praca itd to dzien ucieka tak szybko ze nie wiadomo kiedy
    Łączę się w bólu. A jeszcze u mnie poniedziałki są najgorsze, najwięcej spotkań, planowania, a ja teraz planuję przeżyć - tylko tyle i aż tyle 🙈

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    My mamy dużo ciuchów po chłopcach, ale ja tak uwielbiam kupować te śliczne małe ubranka, że nie mogę się powstrzymać i kupuję też małemu choć ma po starszym bracie 😄 Także najmłodszemu też będę kupować 😂
    Te najmniejsze to w ogóle najchętniej się kupuje 😁 takie słodziaki 🥰 też mam sporo ubranek po synu, ale nie zamierzam się powstrzymywać 🤣 jedyne co zrobie selekcje co mi się najbardziej podoba, żeby zrobić miejsce na nowe 🤡

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Zazdroszczę zachcianek na warzywa 😂 Ja z warzyw to rzodkiewka, marchewka, ogórek i chyba tyle 😛
    Wody też mało piję, muszę się zmuszać, a i tak wejdzie kilka łyczków i dalej nie da rady...
    Ooooo rzodkiewki taaak zjadłabym 🫣

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Łączę się w bólu. A jeszcze u mnie poniedziałki są najgorsze, najwięcej spotkań, planowania, a ja teraz planuję przeżyć - tylko tyle i aż tyle 🙈
    To mam podobne podejście aby przetrwać 😂

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 54 55 56 57 58
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ