Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
U mnie jeśli chodzi o jedzenie, to mam różne zmienne zachcianki 🫢 ogólnie pilnuje się , bo już ciasno mi w ciuchach ….
Na szczęście jak do tej pory bardziej królują warzywa ,do słodkiego nie ciągnie mnie zbytnio.
Mam problem tylko z wodą bardzo mało pije, bo mnie mdli niesamowicie. -
Zazdroszczę zachcianek na warzywa 😂 Ja z warzyw to rzodkiewka, marchewka, ogórek i chyba tyle 😛Wiolami wrote:Hej,
U mnie jeśli chodzi o jedzenie, to mam różne zmienne zachcianki 🫢 ogólnie pilnuje się , bo już ciasno mi w ciuchach ….
Na szczęście jak do tej pory bardziej królują warzywa ,do słodkiego nie ciągnie mnie zbytnio.
Mam problem tylko z wodą bardzo mało pije, bo mnie mdli niesamowicie.
Wody też mało piję, muszę się zmuszać, a i tak wejdzie kilka łyczków i dalej nie da rady...🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
My mamy dużo ciuchów po chłopcach, ale ja tak uwielbiam kupować te śliczne małe ubranka, że nie mogę się powstrzymać i kupuję też małemu choć ma po starszym bracie 😄 Także najmłodszemu też będę kupować 😂Lunaaa12 wrote:Oo truskaweczki 🤩 narobiłaś i mi smaka 🤩
Większość przeczuwa dziewczyny, ciekawe 😀
A propo imion dla dziewczyny mamy,a dla chłopca będzie problem😬
No i wszystkich ciuchów się pozbyłam, tzn.porozdawałam w rodzinie i z wyprawki mamy wielkie nic🤣🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
To ja odwrotnie - mam wrażenie, że wszyscy mają dziewczynki tylko ja nie 😂Lunaaa12 wrote:Ja tak samo, mogę wciągać prawie wszystko, tylko dużo mniejsze porcje,jak wcześniej 😅
Jeszcze co do płci, mam wrażenie, że znowu rok chłopców, gdzie nie usłyszę o ciąży to zaraz,ze chłopak będzie 😅
U mnie wśród dzieci rodzeństwa tez przewaga chłopców🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Łączę się w bólu. A jeszcze u mnie poniedziałki są najgorsze, najwięcej spotkań, planowania, a ja teraz planuję przeżyć - tylko tyle i aż tyle 🙈Angela1108 wrote:Jejku wstałam o 5 i tak siedze nie chce mi się iść do pracy nie mam mocy poszłabym dalej spac a tu zaraz trzeba budzić małego do przedszkola. Zazdroszczę wam dziewczyny co macie L4 naprawdę. Jutro wizytą stres juz sie chyba udziela ale za to dzisiaj moze mi szybciej czas zleci bo to praca przedszkole znowu praca itd to dzien ucieka tak szybko ze nie wiadomo kiedy🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Te najmniejsze to w ogóle najchętniej się kupuje 😁 takie słodziaki 🥰 też mam sporo ubranek po synu, ale nie zamierzam się powstrzymywać 🤣 jedyne co zrobie selekcje co mi się najbardziej podoba, żeby zrobić miejsce na nowe 🤡Rosalinda wrote:My mamy dużo ciuchów po chłopcach, ale ja tak uwielbiam kupować te śliczne małe ubranka, że nie mogę się powstrzymać i kupuję też małemu choć ma po starszym bracie 😄 Także najmłodszemu też będę kupować 😂
-
Ooooo rzodkiewki taaak zjadłabym 🫣Rosalinda wrote:Zazdroszczę zachcianek na warzywa 😂 Ja z warzyw to rzodkiewka, marchewka, ogórek i chyba tyle 😛
Wody też mało piję, muszę się zmuszać, a i tak wejdzie kilka łyczków i dalej nie da rady... -
To mam podobne podejście aby przetrwać 😂Rosalinda wrote:Łączę się w bólu. A jeszcze u mnie poniedziałki są najgorsze, najwięcej spotkań, planowania, a ja teraz planuję przeżyć - tylko tyle i aż tyle 🙈
-