Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja ostatnio do męża mówiłam ze liczę ze dziewczynka bedzie bo jak sie drugi taki urwis trafi to mnie czubki czekają 😂
    Ja mam fazę na muśliny, falbanki, spineczki, pewnie dlatego, że poprostu tego nie doświadczyłam 🤪 ale staram się trzymać z dużą rezerwą te abstrakcyjne fantazje o dziewczynce 🤡

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja ostatnio do męża mówiłam ze liczę ze dziewczynka bedzie bo jak sie drugi taki urwis trafi to mnie czubki czekają 😂
    Ja tak mówiłam, jak byłam w drugiej ciąży i co , drugi chłopak 😆 a charakterem przebija starszego, także tego jest wesoło 😀😎

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Słoneczko🌼 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z jedzeniem różnie ale jest lepiej i głównie słodkie 🫣🫣 dzisiaj zrobiłam tiramisu jogurt waniliowy skyr ,biszkopty bez cukru i posypałam cynamonem oczywiście dodałam expreso kiedyś mi smakowało już nie wiem jak mam ograniczać słodkie 🫣 następnym razem zrobie z jogurtu kokosowego bez cukru .

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:12

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u nas przygotowania do komunii pełną parą ale przy moim samopoczuciu jest ciężko . Dopadł mnie jeszcze Katar i mam tak zawalone zatoki że ledwo oddycham a pracować trzeba. Oby ja najszybciej do czerwca i uciekam na zwolnienie. Mam nadzieję że z maleństwem wszystko dobrze 😌 . Ja z jedzeniem mam duży problem nic mi nie smakuje z wyjątkiem czekolady 😂😂😂

Wiolami lubi tę wiadomość

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Boże jak wam zazdroszczę że wy takie różne rzeczy jecie … ja jestem z tych co kocha jedzenie do szaleństwa .. uwielbiam jeść kuchnia polska włoska obojętnie 🤣 a teraz gdy patrzę na jedzenie to 🤮🤮 nawet pieczywo mi nie smakuje rozmiecie ? Jest dla mnie uwaga.. gorzkie .. chleb bułki .. herbata Liptona zmieniła nagle smak .. boże okropne to jest mimo wszystko nadal chleb z masłem obiady to j tylko mięso lub ziemniaki gdzie jadłam mega często rybę .. teraz nie mogę patrzeć na nią i czuć ją … po płatkach z mlekiem miałam biegunke i tak w koło .. zobaczymy co lekarz powie bo mam go w środę rano z a i ja do życia nie jestem od rana do takiej 18 godziny 🤣 potem jest trochę lepiej .. dowiem się też na wizycie kiedy prenatalne i kiedy zrobić ten test genetyczny .. a i badania jutro robię więc zobaczymy czy uda mi się wstać wcześniej niż o 11 🤣

Ja byłam osobą, która lubiła jeść 😅 a teraz owoce... Np. pierogi właśnie 😅 albo omlet na słodko z owocami. Pankejki z dżemem 😅Żadne fast foody mi nie podchodzą... Byłam ostatnio z chłopakami w McDonald's to kilka frytek zjadłam 🫣 a z obiadów to suche ziemniaki i mięso typu schab lub dewolay bo żadne mięso w sosie 🤢🫣 masakra jakaś 😅 haha

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    preg.png
  • boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Jejku wstałam o 5 i tak siedze nie chce mi się iść do pracy nie mam mocy poszłabym dalej spac a tu zaraz trzeba budzić małego do przedszkola. Zazdroszczę wam dziewczyny co macie L4 naprawdę. Jutro wizytą stres juz sie chyba udziela ale za to dzisiaj moze mi szybciej czas zleci bo to praca przedszkole znowu praca itd to dzien ucieka tak szybko ze nie wiadomo kiedy
    Oj ja niestety też jeszcze pracuję 😞 współczuję wstania o 5🫣 ja wstaje o 7 i mi ciężko się wygrzebać z łóżka ogarnąć dzieci do szkoły i jechać do pracy... Chciałabym powiedzieć szefowej po badaniach prenatalnych bo już nie mam sił chodzić do tej roboty... Mimo, że nie jest to ciężka praca ale jednak swoje trzeba siedzieć... A wracam do domu to już jestem kapeć i nic mi się nie chce 🤣

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    preg.png
  • boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    To mam podobne podejście aby przetrwać 😂
    Trzymam kciuki za wizytę! ❤️ Daj nam znać co u maluszka ❤️

Angela1108 lubi tę wiadomość

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Ja tak mówiłam, jak byłam w drugiej ciąży i co , drugi chłopak 😆 a charakterem przebija starszego, także tego jest wesoło 😀😎
    Nie strasz 😂

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 55 56 57 58 59
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ