Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na wieści ✊✊✊

My powiedzieliśmy teściom, ucieszyli się, ale oczywiście pierwsze co to może teraz dziewczynka? I tylko o jednym, to odpowiedziałam, że jakby to od nas zależało i to nie towar w sklepie, ze się wybiera 🤣

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Minimalti Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach! Trzymam kciuki za same dobre wiadomości ☺️

Ja dzisiaj lecę zrobić Sanco także niedługo dowiem się kto mieszka w moim brzuszku 🩵🩷

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:34

Rosalinda lubi tę wiadomość

👧 29 👦 30

Starania od 01/2025

08.2025 ⏸️
    08.2025 💔 cb

08.03.2026 ⏸️
    09.03.2026 Beta HCG 16, progesteron 8,7
    11.03.2026 Beta HCG 16,3, progesteron 1,3
    CB 💔

09.04 ⏸️ beta HCG 16
    11.04 beta HCG 75
    13.04 beta HCG 198
    16.04 beta HCG 641
    20.04 beta HCG 4321

22.04 5+5 GS 14,3 mm, YS 2,6 mm, bez echa zarodka
    06.05 7+5 GS 27,9 mm, YS 4 mm, obecny zarodek z ❤️ CRL 1,01 cm - wiek 7+1
    25.06 CRL 3,31 cm - wiek 10+1

preg.png
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Hej:)

Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na wieści ✊✊✊

My powiedzieliśmy teściom, ucieszyli się, ale oczywiście pierwsze co to może teraz dziewczynka? I tylko o jednym, to odpowiedziałam, że jakby to od nas zależało i to nie towar w sklepie, ze się wybiera 🤣
    Moi teściowie się w końcu oswoili i mówią, że się cieszą. Oczywiście o dziewczynce też mówili, właściwie to pytali czy robiliśmy z przepisu na dziewczynkę 😝
    Na początku i przy drugim i przy trzecim tak robiliśmy, że kilka dni przed owulacją jak to jest w metodzie Shettlesa, ale nie zachodziłam wtedy w ogóle w ciążę. Z młodszym synem w końcu olałam tę metodę i zaszłam w ciążę w dzień owulacji, teraz dzień przed. Zobaczymy, co będzie to będzie, oby zdrowe to najważniejsze ❤️

Hera098 lubi tę wiadomość

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia na badaniach trzymam mocno kciuki 🥰 pewnie nadrobię was popołudniu ale liczę na same pozytywne wiadomości ❤️

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Moi teściowie się w końcu oswoili i mówią, że się cieszą. Oczywiście o dziewczynce też mówili, właściwie to pytali czy robiliśmy z przepisu na dziewczynkę 😝
    Na początku i przy drugim i przy trzecim tak robiliśmy, że kilka dni przed owulacją jak to jest w metodzie Shettlesa, ale nie zachodziłam wtedy w ogóle w ciążę. Z młodszym synem w końcu olałam tę metodę i zaszłam w ciążę w dzień owulacji, teraz dzień przed. Zobaczymy, co będzie to będzie, oby zdrowe to najważniejsze ❤️

O to super, że się oswoili ,może jakiś szok na początku 😅
    To teściowie zorientowali w metodach 😀
    My tez dzień przed, ale to totalny przypadek, w sensie nie celowaliśmy w dziewczynkę,tak wyszło 😅

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • blancaa12 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tata w niedzielę do szpitala z udarem wiec ja mam teraz mętlik w głowie w następną środę wizyta. Umówiłam już się z moją położną na poród wiec powoli o do przodu

• Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My powiedzieliśmy rodzicom męża przed weekendem. Oczywiście, że no teraz to musi być chłopiec! Bo parka musi być! Nie musi, ja chcę drugą córkę. Ale nie nakręcam tematu, bo znowu mi teściowa powie, że ona sobie wymodliła ;p

Ja dziś będę próbowała przez tel w luxmedzie założyć elektroniczną kartę ciąży. Nie wiem czy się uda, czy to da się zrobić bez wizyty stacjonarnej, ale jeśli tak to jutro lecę na badania. Mam je zlecone odpłatnie więc przy cyfrowej karcie ciąży sporej części opłaty uniknę. U mnie w mieście jest luxmed, ale sensownych ginekologów jest 3-4 i nigdy nie ma do nich terminów. Do pozostałych lepiej w ogóle nie chodzić…

W ogóle chyba przechodzą mi mdłości ciążowe. Cieszy mnie to bardzo, bo w weekend miałam migrenę z wymiotami i utratą równowagi (zawsze mam tak przed miesiączka, Ale biorę tabletkę na receptę i przechodzi). A weekend spędziliśmy na imprezie rodzinnej… mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej.

‹‹ 71 72 73 74 75
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ