Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na wieści ✊✊✊
My powiedzieliśmy teściom, ucieszyli się, ale oczywiście pierwsze co to może teraz dziewczynka? I tylko o jednym, to odpowiedziałam, że jakby to od nas zależało i to nie towar w sklepie, ze się wybiera 🤣2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach! Trzymam kciuki za same dobre wiadomości ☺️
Ja dzisiaj lecę zrobić Sanco także niedługo dowiem się kto mieszka w moim brzuszku 🩵🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:34
Rosalinda lubi tę wiadomość
👧 29 👦 30
Starania od 01/2025
08.2025 ⏸️
08.2025 💔 cb
08.03.2026 ⏸️
09.03.2026 Beta HCG 16, progesteron 8,7
11.03.2026 Beta HCG 16,3, progesteron 1,3
CB 💔
09.04 ⏸️ beta HCG 16
11.04 beta HCG 75
13.04 beta HCG 198
16.04 beta HCG 641
20.04 beta HCG 4321
22.04 5+5 GS 14,3 mm, YS 2,6 mm, bez echa zarodka
06.05 7+5 GS 27,9 mm, YS 4 mm, obecny zarodek z ❤️ CRL 1,01 cm - wiek 7+1
25.06 CRL 3,31 cm - wiek 10+1

-
Moi teściowie się w końcu oswoili i mówią, że się cieszą. Oczywiście o dziewczynce też mówili, właściwie to pytali czy robiliśmy z przepisu na dziewczynkę 😝Lunaaa12 wrote:Hej:)
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na wieści ✊✊✊
My powiedzieliśmy teściom, ucieszyli się, ale oczywiście pierwsze co to może teraz dziewczynka? I tylko o jednym, to odpowiedziałam, że jakby to od nas zależało i to nie towar w sklepie, ze się wybiera 🤣
Na początku i przy drugim i przy trzecim tak robiliśmy, że kilka dni przed owulacją jak to jest w metodzie Shettlesa, ale nie zachodziłam wtedy w ogóle w ciążę. Z młodszym synem w końcu olałam tę metodę i zaszłam w ciążę w dzień owulacji, teraz dzień przed. Zobaczymy, co będzie to będzie, oby zdrowe to najważniejsze ❤️
Hera098 lubi tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Rosalinda wrote:Moi teściowie się w końcu oswoili i mówią, że się cieszą. Oczywiście o dziewczynce też mówili, właściwie to pytali czy robiliśmy z przepisu na dziewczynkę 😝
Na początku i przy drugim i przy trzecim tak robiliśmy, że kilka dni przed owulacją jak to jest w metodzie Shettlesa, ale nie zachodziłam wtedy w ogóle w ciążę. Z młodszym synem w końcu olałam tę metodę i zaszłam w ciążę w dzień owulacji, teraz dzień przed. Zobaczymy, co będzie to będzie, oby zdrowe to najważniejsze ❤️
O to super, że się oswoili ,może jakiś szok na początku 😅
To teściowie zorientowali w metodach 😀
My tez dzień przed, ale to totalny przypadek, w sensie nie celowaliśmy w dziewczynkę,tak wyszło 😅2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
My powiedzieliśmy rodzicom męża przed weekendem. Oczywiście, że no teraz to musi być chłopiec! Bo parka musi być! Nie musi, ja chcę drugą córkę. Ale nie nakręcam tematu, bo znowu mi teściowa powie, że ona sobie wymodliła ;p
Ja dziś będę próbowała przez tel w luxmedzie założyć elektroniczną kartę ciąży. Nie wiem czy się uda, czy to da się zrobić bez wizyty stacjonarnej, ale jeśli tak to jutro lecę na badania. Mam je zlecone odpłatnie więc przy cyfrowej karcie ciąży sporej części opłaty uniknę. U mnie w mieście jest luxmed, ale sensownych ginekologów jest 3-4 i nigdy nie ma do nich terminów. Do pozostałych lepiej w ogóle nie chodzić…
W ogóle chyba przechodzą mi mdłości ciążowe. Cieszy mnie to bardzo, bo w weekend miałam migrenę z wymiotami i utratą równowagi (zawsze mam tak przed miesiączka, Ale biorę tabletkę na receptę i przechodzi). A weekend spędziliśmy na imprezie rodzinnej… mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej. -