Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaaa12 wrote:Zdrówka dla córki,co jej dolega?
Końcówka maja,a w przedszkolu tez trochę dzieciaków kaszle 😏
Ja trochę się martwię,u mnie dopiero 9+5,a objawy od jakiegoś czasu jakby ustąpiły,a przeważnie ten tydzień jest nasilenie..będę myśleć teraz, a do wizyty jeszcze ponad 2 tygodnie, zwariujeeee 😢 z chłopakami jakoś tak nie przeżywałam, bo te objawy były do prenatalnych co najmniej,to człowiek chociaż spokojniejszy,bo coś"sie działo", a tu nawet piersi mnie nie bolą, teraz mdłości też odpuściły, matko trzecia ciąża, a mnie zaskakuje. Jak żyć?🙈
Nie przejmuj się, u mnie było to samo. Też się naczytałam, że w tym czasie powinien być pik objawów, a u mnie nic nie było, ale jak do tej pory wszystko jest w porządku. -
Ja też myślałam, że już mi mdłości i objawy odpuszczają, a wczoraj tak mnie przeczołgało, że ściskałam się z miską w łóżku, bo już nie miałam siły latać do łazienki. Czuję się wykończona.
Ale! Miałam dzisiaj prenatalne o 9 i jak na razie wszystko okej ❤️ przezierność niska, kość nosowa jest, wszystko anatomicznie wygląda dobrze ☺️ bobasek ma już 6,5cm, cały czas jest trzy dni starszy niż OM. Teraz tylko czekam na wyniki krwi, żebym wyliczyli ryzyka, ale lekarka uspokaja, że przy takich dobrych wynikach USG powinno być dobrze, a czas oczekiwania do dwóch tygodni... Jak nie zwariować 🙈 ale na razie chcę się cieszyć, że wygląda dobrze
Wiolami, Myszkaaa20, Angela1108, Justi2019 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po prenatalnych napisze co i jak jak minie szok ale ciaza bliźniacza
Wiolami, Myszkaaa20, Kfiatuszek666, Panikara97, Alora, Hera098, Justi2019, Nataleńka lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj według dokładnych badań 12w6 prawdopodobnie 2 dziewczyny ale to tak wstępnie
Wiolami, Myszkaaa20, Ritaaa, Mira.huntrix, Debris, Hera098, Nataleńka lubią tę wiadomość
-
Angela1108 wrote:Dzisiaj według dokładnych badań 12w6 prawdopodobnie 2 dziewczyny ale to tak wstępnie
Wow 😍 gratulacje ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
Wiolami wrote:Współczuję choroby córeczki😕 dużo zdrówka dla małej .
Ja się na chwilę obecną czuję kiepsko,niewyspana,pościskałam się z toaletą oddając całe śniadanie,teraz jestem głodna i mnie mdli więc zjadłam banana ,ale to chyba nie to 🫢 najchętniej poszłabym spać ….tylko że czekam na stolarza bo dziś meble montuję .Mialsm takie plany że sobie poukładam w nowych szafkach , a skończy się raczej na leżeniu 🫢😉
O, piąteczka! U mnie też dzisiaj montaż mebli
@Angela1108 co?! Czekaj czekaj nie pisałaś chyba wcześniej że jest tam więcej dzieci? Wow!
Wiolami, Angela1108 lubią tę wiadomość
-
wera1211 wrote:Ja też myślałam, że już mi mdłości i objawy odpuszczają, a wczoraj tak mnie przeczołgało, że ściskałam się z miską w łóżku, bo już nie miałam siły latać do łazienki. Czuję się wykończona.
Ale! Miałam dzisiaj prenatalne o 9 i jak na razie wszystko okej ❤️ przezierność niska, kość nosowa jest, wszystko anatomicznie wygląda dobrze ☺️ bobasek ma już 6,5cm, cały czas jest trzy dni starszy niż OM. Teraz tylko czekam na wyniki krwi, żebym wyliczyli ryzyka, ale lekarka uspokaja, że przy takich dobrych wynikach USG powinno być dobrze, a czas oczekiwania do dwóch tygodni... Jak nie zwariować 🙈 ale na razie chcę się cieszyć, że wygląda dobrze
Piękne wieści 😍🤞🍀
wera1211 lubi tę wiadomość
-
wera1211 wrote:Ja też myślałam, że już mi mdłości i objawy odpuszczają, a wczoraj tak mnie przeczołgało, że ściskałam się z miską w łóżku, bo już nie miałam siły latać do łazienki. Czuję się wykończona.
Super wieści, gratulacje 😍😍😍
wera1211 lubi tę wiadomość
2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Dzięki za wiadomość💜 naprawdę póki nie czuć tych ruchów to nic nie wiadomo co tam się dzieje,staram się nie myśleć..Panikara97 wrote:Nie przejmuj się, u mnie było to samo. Też się naczytałam, że w tym czasie powinien być pik objawów, a u mnie nic nie było, ale jak do tej pory wszystko jest w porządku.
Czyli poki co mamy przewagę dziewczynek na wątku?😍2020 💁♂️
2023 🙋
Grudzień 2026 🤰 -
Wow Angela!!! My w szoku, a co dopiero Ty🫣 ja myślałam, że bliźniaki widać już na tych pierwszych badaniach 🫣 to drugi maluszek musiał się dobrze schować, albo ten Twój lekarz dziadzio starszy nie zauważył drugiego...🫣 Ale szok!Angela1108 wrote:Ja juz po prenatalnych napisze co i jak jak minie szok ale ciaza bliźniacza
-
botanika wrote:O, piąteczka! U mnie też dzisiaj montaż mebli

@Angela1108 co?! Czekaj czekaj nie pisałaś chyba wcześniej że jest tam więcej dzieci? Wow!
Piąteczka 😁 u mnie już działają od godziny 🫢 -
Angela ale szok ! Gratulacje! ❤️ Ale ten Twój poprzedni gin dał 🍑 jak mógł tego nie widzieć 😱
Na pewno jesteś w dużym szoku, czekam na więcej info jak ochłoniesz !
-
Ale niespodzianka ❤️❤️ Jak ochłoniesz to napisz coś więcej . Gratuluje i zdrówka dla was 🥰Angela1108 wrote:Dzisiaj według dokładnych badań 12w6 prawdopodobnie 2 dziewczyny ale to tak wstępnie
-
Angela normalnie mam ciary , oczywiście pozytywne 😊😍 ale podobnie jak dziewczyny szok ze nie zauważono wcześnie 😱 ale jak widać ciąże nie są matematyką 🫢