X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swietny pomysl z sukienka ''wypozyczona''. Slyszalam kiedys o takim sposobie ale sama nigdy nie probowalam- ale faktyczne to bardzo dobry pomysl zwlaszcza na rzeczy ktorych sie nie nosi na codzien-jak sukienka czy zakiet.

AniLewe- sprobuj moze bio oil na te rozstepy na piersiach. Kolezanka uzywala jak jej wyszly i tak zbladly ze nie widac prawie wogole- nawet mi kiedys pokazywala jaki efekt:)

Ja uzywalam w ciazy codziennie dwa razy i mi nie wyszly. Ja mam za to stare rozstepy jeszczze z liceum na udach, ae dosc malo widoczne wiec sie nie przejmuje.

Ten zel push up z evellyne kiedys dostalam w prezencie- i uzywalam przed slubem- to jak pojechalam sukienke mierzyc tydzien przed slubem to babka w pracowni mi sie spytala czy w ciazy jestem- ja mowie ze nie- a ona -ale cycki pani urozly o rozmiar- ja na to ze co? a ona ze musi kiecke w biuscie powiekszyc i nie mogla uwiezyc ze to od tego zelu tak wypelnilo biust.

AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska-ale masz ladna coreczke!!!
    Juz taka pannica.
    Ciekawe czy tym razem tez bedzie dziewczynka czy chlopiec? wiesz juz??

juska19 lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi IRL
    jeszcze nie wiem niestety .. a chcialabym juz zaczac cos kupowac dla maluszka w kolorach ale nie wiem czemu czuje ze bedzie chlopak..mam nadzieje ze zrobia mi skan w listopadzie wtedy bedzie wiadomo co i jak..
    Oj powiem Ci ze czas leci jak szalony nie dawno taka maluska byla a teraz panna jak nie wiem wygadana buzia jej sie nie zamyka i juz do przedszkola chodzi

Domi IRL, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze masz czas na kupowanie hehe.
    Ja tez czulam ze chlopak a na scanie sie okazalo ze dziewczynka:)

juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no moze tak byc ze bedzie dziewczynka :) dla mnie wazne jest to zeby bylo zdrowe pewnie jak dla kazdej mamy i zebym spokojnie donosila do 39 tygodnia

AgataP, Domi IRL, jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez czulam ze chlopak do 21 tyg az mi baba powiedziala na 65 % dziewczzynka tak juz michlopak przeszedl :D

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Witam po krotkiej przerwie :)

Troszku sie u nas Dzialo niestety:(
    Moj sredni szkrab rozwalil glowe na trampolinie w Poniedzialek.
    Wec znou byl Cork co prawda najpierw GP co prawda decyzje podjelam sama o CUH bo wiadomo powinnien zobaczyc glowe "specjalista" Po 7h czekania okazalo sie ze glowy nie zszyja bo maszyna cieknie do gazu takiego alla usypiajacego.

Niepotrzebnie go tylko kluli welfronami skonczylo sie na zklejenu glowy klejem pierwszy raz sie z tym spotykam.
    Wogule dla mnie jesli cos sie kwaifikuje do szycia to powinno byc szyte szybko w miare mozliwosci a nie po 7h.

W Irlandi lepej nie chorowac.

Nastepny bad news

Mleko mi zanikolo w jednej piers wiec postanowilismy przejsc na butelek choc bardzo nad tym ubolewam bo chcialam karmic piersia jak najdluzej.

M kupil mleko SMA ale malu bardzo ulewal i teraz kupuje z apteki takie Nytramigen LIPIL dobre jest troku drogie malutka puszka 14€ tylko jeden minus cos mu ponim sie dobrze nie odbija nieraz 40 minut go nosze poklepuje po pleckach i nic :(

Limerikowo lubi tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomnialam dodac dzis TJ ma swoja miesiecznice :)<3

aNiLewe, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi a masz ten bio oil? Czy można karmiąc piersią. Niestety używałam go w ciąży i rozstępy wyszły. I nie kupilam więcej. Ale może juz teraz chociaż pomoże aby zbadly.

A efekt po eyeline to jest tylko jak się używa?

My soe dowiedzieliśmy w 14 tygodniu ze chłopiec i tak już zostało. Ale nie będąc jeszcze w ciąży byłam przekonana ze pierwszy będzie chłopiec. ;)

jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo to jest moja niania z dwoma okraglymi podkladkami pod materac mialam taka sama ze srednim synem

a ta kupina w Argosie nie wiem 140€ czy jkos tak tylko, ze w zestawie byla z kamerka

ljt0c6.jpg
    Nvmnsa.jpg

ukdyj44j93kc68pw.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaszczurka a w jakim mieście twój mąż pracuje bo gdzieś słyszałam ta opowieść ze dziecko miało na głowie klejona o czekalo na emergency tyle godzin. .może nasi mężowie pracują razem? Albo ktoś był z jego pracy na emergency wtedy o zna historię.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzieki bogu rostepny nie wszyszly nigdzie zadowolona jestem chociaz pod tym wzgledem nie wiem moze mam tak elastyczna skora ale to moja trzecia ciaza i nic a nic nigdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 22:30

aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ty nie mieszkasz moze w Malow??
    aNiLewe wrote:
    Jaszczurka a w jakim mieście twój mąż pracuje bo gdzieś słyszałam ta opowieść ze dziecko miało na głowie klejona o czekalo na emergency tyle godzin. .może nasi mężowie pracują razem? Albo ktoś był z jego pracy na emergency wtedy o zna historię.

ukdyj44j93kc68pw.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. W cork.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 12:45

jaszczurka lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ten dzien byla polka jakas z Malow i tylko na wychodne powiedzialam do niej zeby sie uzbroila w cierpliwoosc bo ja czekalam tyle godzin i to tyle.

Ala dzieci tak bylo pelno a maz moj pracuje w firmie i jest jednym polakiem w firmie a po 2 mieszkamy Kochana 100 km od Cork that is end of the word:)

ukdyj44j93kc68pw.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno ja nic tej Polece nie wspominalam o tym ze mial miec szyta glowe tylko ze czekalismy dlugo ona byla na innej sali i tylko wiedzialam, ze mowi po polsku to na odchodne do niej poweidzialam tylko o cierpliwosc moze ktos jeszcze byl wtedy w CUH

A dawno to slyszalas bo mysmy byli w Poniedzialkek w Nocy.

ukdyj44j93kc68pw.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spytam męża jak wróci z pracy ;) on pracuje 30km od domu ale widać dwa różne kierunki i tak ;)

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wszystko wiem. Kolega irol opowiadał ze był z dwuletnia córka z rozcieta głową i czekali 5.5 godziny i tez rana na klej. Może jakaś nowa metoda bo plasterek znam ale klej ;)

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana najpierw to mnie zdziwili bo mi powiedzial ze zszywkami metalowymi bedzie robili i szwy zalozy to prawie zemdlalam :)

ukdyj44j93kc68pw.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj syn rozwalil sobie pupe i myslalam ze beda szyli ale jednak skleili ale zagoilo sie szybko

relge6yd0kju1g7d.png
‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ