jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
swietny pomysl z sukienka ''wypozyczona''. Slyszalam kiedys o takim sposobie ale sama nigdy nie probowalam- ale faktyczne to bardzo dobry pomysl zwlaszcza na rzeczy ktorych sie nie nosi na codzien-jak sukienka czy zakiet.
AniLewe- sprobuj moze bio oil na te rozstepy na piersiach. Kolezanka uzywala jak jej wyszly i tak zbladly ze nie widac prawie wogole- nawet mi kiedys pokazywala jaki efekt:)
Ja uzywalam w ciazy codziennie dwa razy i mi nie wyszly. Ja mam za to stare rozstepy jeszczze z liceum na udach, ae dosc malo widoczne wiec sie nie przejmuje.
Ten zel push up z evellyne kiedys dostalam w prezencie- i uzywalam przed slubem- to jak pojechalam sukienke mierzyc tydzien przed slubem to babka w pracowni mi sie spytala czy w ciazy jestem- ja mowie ze nie- a ona -ale cycki pani urozly o rozmiar- ja na to ze co? a ona ze musi kiecke w biuscie powiekszyc i nie mogla uwiezyc ze to od tego zelu tak wypelnilo biust.
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Domi IRL
jeszcze nie wiem niestety .. a chcialabym juz zaczac cos kupowac dla maluszka w kolorach ale nie wiem czemu czuje ze bedzie chlopak..mam nadzieje ze zrobia mi skan w listopadzie wtedy bedzie wiadomo co i jak..
Oj powiem Ci ze czas leci jak szalony nie dawno taka maluska byla a teraz panna jak nie wiem wygadana buzia jej sie nie zamyka i juz do przedszkola chodziDomi IRL, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam Witam po krotkiej przerwie
Troszku sie u nas Dzialo niestety:(
Moj sredni szkrab rozwalil glowe na trampolinie w Poniedzialek.
Wec znou byl Cork co prawda najpierw GP co prawda decyzje podjelam sama o CUH bo wiadomo powinnien zobaczyc glowe "specjalista" Po 7h czekania okazalo sie ze glowy nie zszyja bo maszyna cieknie do gazu takiego alla usypiajacego.
Niepotrzebnie go tylko kluli welfronami skonczylo sie na zklejenu glowy klejem pierwszy raz sie z tym spotykam.
Wogule dla mnie jesli cos sie kwaifikuje do szycia to powinno byc szyte szybko w miare mozliwosci a nie po 7h.
W Irlandi lepej nie chorowac.
Nastepny bad news
Mleko mi zanikolo w jednej piers wiec postanowilismy przejsc na butelek choc bardzo nad tym ubolewam bo chcialam karmic piersia jak najdluzej.
M kupil mleko SMA ale malu bardzo ulewal i teraz kupuje z apteki takie Nytramigen LIPIL dobre jest troku drogie malutka puszka 14€ tylko jeden minus cos mu ponim sie dobrze nie odbija nieraz 40 minut go nosze poklepuje po pleckach i nic
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Domi a masz ten bio oil? Czy można karmiąc piersią. Niestety używałam go w ciąży i rozstępy wyszły. I nie kupilam więcej. Ale może juz teraz chociaż pomoże aby zbadly.
A efekt po eyeline to jest tylko jak się używa?
My soe dowiedzieliśmy w 14 tygodniu ze chłopiec i tak już zostało. Ale nie będąc jeszcze w ciąży byłam przekonana ze pierwszy będzie chłopiec.jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jaszczurka a w jakim mieście twój mąż pracuje bo gdzieś słyszałam ta opowieść ze dziecko miało na głowie klejona o czekalo na emergency tyle godzin. .może nasi mężowie pracują razem? Albo ktoś był z jego pracy na emergency wtedy o zna historię.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Mi dzieki bogu rostepny nie wszyszly nigdzie zadowolona jestem chociaz pod tym wzgledem nie wiem moze mam tak elastyczna skora ale to moja trzecia ciaza i nic a nic nigdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 22:30
aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość
-
A ty nie mieszkasz moze w Malow??aNiLewe wrote:Jaszczurka a w jakim mieście twój mąż pracuje bo gdzieś słyszałam ta opowieść ze dziecko miało na głowie klejona o czekalo na emergency tyle godzin. .może nasi mężowie pracują razem? Albo ktoś był z jego pracy na emergency wtedy o zna historię. -
W ten dzien byla polka jakas z Malow i tylko na wychodne powiedzialam do niej zeby sie uzbroila w cierpliwoosc bo ja czekalam tyle godzin i to tyle.
Ala dzieci tak bylo pelno a maz moj pracuje w firmie i jest jednym polakiem w firmie a po 2 mieszkamy Kochana 100 km od Cork that is end of the word:)Limerikowo lubi tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno ja nic tej Polece nie wspominalam o tym ze mial miec szyta glowe tylko ze czekalismy dlugo ona byla na innej sali i tylko wiedzialam, ze mowi po polsku to na odchodne do niej poweidzialam tylko o cierpliwosc moze ktos jeszcze byl wtedy w CUH
A dawno to slyszalas bo mysmy byli w Poniedzialkek w Nocy.