jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobietki w piekny dzien jak dla mnie dzis zaczynam nowy tydzien 18 :)Jejku ale ten czas leci szok nie obejrze sie a bede tlulia malenstwo swoje
Jaszczurka wspolczuje u nas tez zawsze jest tak ze jak jest wszystko ok to musi sie cos spierdzielic bo za dobrze byc nie moze
Limerikowo, jaszczurka, Ewelina.Irl, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Juska zebys wiedziala dokladnie jest tak i u mnie masakra
czasami sobie az zadaje pytanie czemu znowu ja
Czas leci kochana zaiwanie tak szybko, niedawno mowilam ze jestem w ciazy a tu juz maly z nami i dotego skonczyl miesiac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:01
juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
niestety metoda na papierki klejone na rany jest do kitu
macie racje rany rozciete musza byc zszyte bo sie ok goja i skora nie rozchodzi, infekcja nie wnika
ja jak rozcielam palce w hotelu o gwozdz to mnie wiezli do gp i zszyl, a tak rozcielam ze nie szlo krwi zaatamowac i slabo mi sie robilo
dzis jest paluch=opuszek ok, byl 3 szwy, b dl igla ze znieczuleniem , chcailam uciekac ale dobrze ze gp mnie powstrzymal
glownie tej b dl cienkiej igly na znieczulenie sie wystraszylam
z kolei jak poszlam z moim pracownikiem bo tez rozcial mocno palec do innego gp to wlasnie dostal plasterki, fige trzymaly, zero opatrunku, palec nie chcial sie goic i ropial i bolal
wiec szycie tu nie jest w standardzie jak nawet w szpitalu to co dopiero u gp
kurcze mam nadz ze my sobie nic nie rozetniemy bo biedaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:01
-
jaszczurka wrote:Juska zebys wiedziala dokladnie jest tak i u mnie masakra
czasami sobie az zadaje pytanie czemu znowu ja
u nas w job jest taka kobieta co tez ma pecha, doslownie, klopoty ja, kochaja, jak ma big klopoty to z kolei szczescie do ludzi i jej pomoga , czyli szczescie w nieszczesciu
a nosila tali ladny duzy krzyzyk na szyi i w koncu jej nasze dziewczyny powiedzialy by zdjela
ja tam tylko dodalam, ze moja babcia sw pamieci mowila ze jak ktos nosi krzyzyk to tak jakby bral krzyz Chrystusa i ze kobieta nie powinna nosic tylko Matke Boska
no coz Marzena dl nie mogla sie pogodzic ze zdjeciem tego krzyzyka ale zdjela na probe
stwierdzila, ze mialysmy racje bo big problemy zaczely ja, omijac, nosi za to szkaplerz tez big :--)) jak 2e z Matka Boska
to tyle z przypowiesci dziwnej tresci ;--))))))))))))))juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
jaszczurka
w koncu sie usmiechnie do nas slonczko i bedziemy zyly bez problemowo zawsze sobie tak powtarzam
chociaz moi rodzice mnie pocieszaja i mowia male dzieci maly klopot duze dzici duzy klopot wiec hmm mysle jak to bedzie hehejaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Na tym polega życie. Nie zawsze jest kolorowo. Trzeba sobie radzić i nieszczęścia nie obracać w codzienność
Wczoraj na 100stron wątku minęło
I pogoda do d... znów. Wczoraj nawet nie wyszłam bo lało cały dzień.juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A u nas tak sobie rano cos sie slonko przebijalo przez chmurki ale sie schowalo
Wczoraj bylo zachmurzone ale tempka byla ponad 20 stopni wiec byslimy na 30 minutowy spacerku i w ogrodzie troszku razem tak okolo 1h malemu dobrze zrobilo po wykapaniu i zjedzeni spal 6,5h wyczyn normalniejuska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ani Lewe- teraz juz nie uzywam tego bio oil bo uzywam okolo 5 innych mazidel:)
Efekt na piersiach po evellyne push up gel byl po okolo 3 tyg stosowania raz dziennie u mnie.
Zreszta wszystko wymaga systematycznosci niestety.
Ja dzis zauwazylampierwsze efekty stosowania moich zeli- zaczela mi sie wciagac skora w talii- az moj maz zauwazyl ze mniej mi tam wisi skora:)
Nasza mala dzis zauwazylam ma taka skorupke brzydka na jednej brwii- nie mialam pojecia co to ale jak dzis u znajomych bylismy zobaczyc ich malucha ktory urodzil sie tydzien przed nasza Veronisia to oni powiedzieli ze wyglada jak ciemieniucha- i faktycznie jak teraz patrze i poczytalam w necie to to tak wyglada.
Myslalam ze to tylko na glowie sie robi:/
Jaszczurka- ty idz do jakiegos ''magika'' bo normalnie jakby ktos na Ciebie urok rzucil ze takiego pecha masz-co chwila cos.
Kurcze- wspolczuje.
Tak jest czasem, a nieszczescia lubia chodzic parami lub lawinami.
Mam nadzieje ze twoj pech sie odwroci wkrotce.Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
super Domi ze gele dzialaja, zatem jestes systematyczna i to przynosi efekty
u Nikoli mej bratowej ciemieniucha byla na czole i glowie ;--))
my mamy jeszcze na glowce poj male luski a byly big platy i smarujemy co dzien emolium gelem na ciemieniuche, co prawda nie jest to tani specyfik z Pl 40zl, ale dziala super
tu jest w aptekach na cradle cup szapon na polkach dostepny, nam gp pl tez tu radzil ten szampon, ale jedziemy na tym emolium i jest ok poprawa -
no wiem ze szapmpony sa na to ale na brwi nie bede szamponu ryzykowac.
Czytalam ze oliwka posmarowac i szczoteczka lub grzebykiem przeczesac.
Musze sie za to ostro wziasc od jutra tylko najpierw na jakas taktyke trzeba sie zdecydowac.
juska19, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi IRL
Mi moja mama polecila jak Jula miala ciemnieniuche na brwiach kazala nasmarowac oliwka poczekac chwil kilka i szczoteczka wyczestac moze sprubuj w ten sposob oliwika namoczy ta ciemnienicuhe i powinno pojsc gladko u nas po kilku razach zeszloDomi IRL lubi tę wiadomość