jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Agatko to kladz sie dom ci nie ucieknie Posprzątać zdążysz Ja kiedys tez tak robilam najpierw posprzatac pózniej sie poloze a teraz mi balagan nie ucieknie
kochana boje sie ze jak sie teraz poloze to wstane kolo 18.00Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz racje Domi ja zawsze mimo ze czasem padalam po pracy czulam sie duzo lepiej po cwiczeniach,teraz tez staram sie regularnie cwiczyc lekarz pozwolil wiec spokojnie cwicze i powiem szczerze ze po cwiczeniach mam wiecej energii,ale zmusic sie czasmi do ruchu to juz inna historia,jak tak czasami sie polenie to ciezko mi sie zmobilizowac ale to juz ciazowe lenistwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:50
Ewelina.Irl, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Ja jak pojade do gina zeby zobaczyc jak to tam sie wygoilo . I jesli da mi zielone swiatlo do cwiczen to wtedy zaczne bo na poczatku to i takk ruchu bedzie sporo a to tu ogarnac pozalatwiac sprawy , a to dom ogarnac to tak mysle ze po 3 miesiacach zapisze sie na silownie . Musze jakies kremy na rozstempy kupic najpierw bo sa tragiczne fakt nie mam ich na brzuchu tylko na tylku i zaczelo wchodzic na uda
No ale na modelke nie szlam tylko w ciazy bylamjuska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki
Co do cwiczen jak cwiczylam z Ewa Chodakowska bylam mega zadowolona cm szly mi w dol
jak nie wiem kg powoli ale to juz nie o to chodzilo moje cialo sie zmienialo i to sie liczylo
Fakt po cwiczeniach mialam powera ze szok
Cwiczylam o 10 rano pozniej 2 sniadanie moglam dom wysprzatac caly isc z dziecmi na plac zabaw wyszalec sie z nimi tam i energi bylo pelno
za to od kad nie cwicze jestem nie do zycia takze mysle ze po cc tez wroce do cwiczen jesli maluch pozwoliDomi IRL, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuska cwiczenia wspomagaja wydzielanie endorfin i porpawia sie samopoczucie i oczywiscie energia wzrasta ja co prawda z Chodakowska nie cwiczylam nigdy ale duzo znajomych sobie chwali.Ja najwiecej czasu mam zazwyczaj wieczorem wiec cwicze wieczorami ,a teraz jak jestem w domu to rano lubie pospac wiec tez wiezory przeznaczam na ciwczenia juz tak sie przyzwyczailam.
Ja lubie cwiczenia Jillian MichaelsWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:02
juska19 lubi tę wiadomość
-
Jillian Michaels tez wiele moich znajomych polecalo mi jej cwiczenia moze po porodzie sprobuje:)
Ja w sumie od marca nie cwicze wogole wiec wpadlo pare kg ale to bardziej z powodu zdrowia a nie dlatego ze mi sie nie chce a teraz juz wogole nic nie robie po za sprzataniem domu i spacerami z dziecmi bo nie mam sil i niechce przedobrzycAgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno pewnie nic na sile,najwazniejsze to zeby czuc sie na silach na cwiczenia ,teraz odpoczywaj dobra wiadomosc jest taka ze miesnie maja pamiec i jesli cwiczylas przed i zrobisz przerwe teraz to pozniej latwiej bedzie ci wrocic ,kondycja bedzie wyzsza i miesnie szybciej wroca do poprzedniego stanu.
Ja tam lubie cwiczyc a moj np w ogole nie jest tym zainteresowany ,nawet sportu w TV nie oglada jedyne co to lubimy razem po gorach chodzic Tak wiec ludzie sa rozni i maja rozne zainteresowania,dla kazdego cos milego
P.s SPRZATANIE DOMU TO TEZ CWICZENIA SILOWE I CARDIO W JEDNYM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:17
Limerikowo, aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Moj rozmiar ciuchow z przed ciazy 8 A teraz 20 Wiec napewno nie bedzie plaski odrazu
to sobie widze w tej ciazy nie zalowalas po prostu lub masz duzo wod
a tam polowa zleci od razu po porodzie a reszta w dni codziennego wysilku i krzataniny przy babyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:15
juska19, AgataP lubią tę wiadomość
-
U nas burzy nie bylo ale padało.
Ja generalnie mam nieduże b a teraz c. Piękne piersi. Co prawda całe w rozstepach niestety. To jedyne miejsce gdzie mi wyszły rozstępy ; ( co się dziwić. Małe piersi nagle dwa razy większe. . Poczytam o tym eveline. Zawsze lubiłam kosmetyki wyszczuplające z tej serii. Bardzo sobie chwle ale do biustu nigdy nic nieużywalam bo byl ładny jedrny. Ciekawe jak będę karmić najmniej pół roku co potem zostanie ;/ mały zrobił mi malinke na brodawce i pokazywalam mężowi i az mu w oko mlekiem tryslo
Ja lubię cross trainer. Juz zaczęłam po malu od kilkunastu minut. Będę zwiększać. To w końcu jak szybki spacer. Bieg a zmęczyć się idzie. Jak kupiłam to tak sie uzależnilam ze tylko czekałam żeby zacząć ćwiczyć. Szok. A teraz rok nie ruszalam.
Jeszcze mam cos na xboxie na kinekt chyba cos z adidasa. Tez fajne ale te dywany w salonach utrudniają ćwiczenia. Cos będę musiała pomyśleć.
Od 3dni pilnuje co jem. Przede wszystkim nie podjadam. Waga spada. Dodatkowo od 3dni noszę takie wysokie majtki wyszczuplające az pod biust. I powiem wam że zupełnie inny brzuch. Może to strata kg a może pomaga. Także zakładać będę póki co.
Ewelina jak teraz wyglądają wizyty? Masz jakieś?
Agata czekamy na efekty z sesji. A taki fajny szal pół przezroczysty to piękne zdjęcia.
Znam wiele osób które kupują sukienki np. Na wyjście a na drugi dzień oddają. Nigdy tak oe zrobiłam. Ale te koleżanki co to robią nigdy nie miały problemu ze zwrotem. Może jak nic nie znajdziesz na wyprzedaży to weź jakas sukienkę i oddaj po sesji.Limerikowo, AgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno dobry pomysl macie dziewczyny z ta sukienka z metka kurde zrobie tak
Ewelina mi sie wydaje ze to woda sie u Ciebie w organizmie zatrzymuje ,ale szybko po porodzie spadnie,zawsze potem mozesz sobie kupic hydrominum mi przed okresami pomagalo jak wode zatrzymywalam.
aNiLewe a masz jakiegos linka z tymi majtkami ktore nosisz? tak zebym wiedziala jakie kupic bo sie na takie czaje.
Limerikowo przestalo padac to trzeba korzytsac na spacerki ponoc ma sie poprawic pogoda po weekendzie,normalkaLimerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Agata dzieki za prognoze, no ja juz jeden spacer mam zaliczony
jeszcze 2gi z mezem i mala , teraz on jedzie wozkiem, by mial troche ruchu po job
a i psa nada odprowadzic do sasiada, od godz piszczy, dostal miche z kasza i miechem bo od 1pm naszego walka glodny, raz, dwa wsunal
normalnie gps psi mu sie popsul po tej burzy, co on do wlascicieli nie chce wracac czy co?
my to chyba schronisko zalozymy i dotacje wezniemy na karme plus kontrakt z butcherem lokalnym
to juz 2gi pies po tej burzy dzis, dawalo jak trza
wyniuchaly psinki chyba, ze tu ok ludzie karmia i wyprowadzaja
a Lape do Fr syn dziadka zabral z powrotem , szkoda bo juz byla wytresowana na komendy po pl i nasze zwyczajeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:16
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pisałam ze burzy nie bylo alr masakra jak teraz leje.
Mały śpi jak nigdy. Ciekawe czy to przez pogodę?
Agata pewnie kup coś i oddaj. To w końcu na raz. Nie odrywaj metki przypadkiem a w ten sposób możesz kupić naprawdę ładna rzecz.
Raz siedzieliśmy na shaku w mc i irolce metka ze spodni wystawala. Młoda siksa. Pewnie kupuje ponosi i oddaje. To czemu nie skorzystać. Tylko trzeba uważać znajoma kiedyś z Monsona wzięła suknie nq Christmas party za okolo 200euro i oddala.
Te majtki to ja kupiłam kiedyś w pennym pod sukienkę na wesele dwa lata temu i tak leżały. To myślę włożę spróbuję. Ale ty taka drobinka to ci nie potrzeba. A jak ze sportem jesteś na porządku dziennym to ja bym się nie martwila o Twoje kilogramy które pogonisz nim się obejrzysz.
Ewelina ja tez miałam wizytę w szpitalu na 5dni po terminie ale nie doczekalam na 4dni po soe zaczęło i urodziłam na drugi dzień.Limerikowo, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość