jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
my dzis na zakupach-nie bylo szlafroczka na basen zatem bedzie big cotton recznik ze slonikiem za 8e only, baby obkupione w bodziaki rozowe z dl rekawem size 68 i sweterki FF
mala wyjatkowo super grzeczna, nawet przewinac sie dala w centrum hand. bez jekow :--))
sprawdzilismy centrum St Gabriel's na Doorydole i maja tam super ciepla wode i za tydz wskakujemy w trojke
dzis cwiczymy w wannie
tu tez piekna pogoda wrocilismy z 1h walka na butle i pamperka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:40
-
A ja dzis tez na malym shopingu co prawda mial byc tez lidl ale zmienili godziny otwarc i pocalowlismy klamke a w sumie to drzwi:(
Ale bylismy w Dunnes i zakupilam na Hallowen dla sredniego synka kostium w Pajak bedzie pajakiem ucieszone na Max
Byl synus
Musze kupic nowa wanienke kupilam w argosie kurde taka bublowata ustrzegam Was z jakimis faldami na spodzie istny koszmar
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
ja mam dzis o 2 pierwsza wizyte patronazowa , jedziemy do newport health center
mala dzis wyglada ok, wczor nie dala sie wykapac a zwlaszcza ubrac, spala i niespala po 8, wrzaski takie ze czl glowe tracil i uszy, za to po kapieli i butli aniolek poszedl chrrr
ona tak ma ze na raczkach i 3h bedzie usypiac z przerwami wieczorem
no ale wieczorem co 2gi dzien chcial nie chcial przypada kapiel
mowie do meza ze nast raz kapiemy po spacerku 30min i tyle, nie ma spania przed wanna bo osiwiejemy oboje, nada na niunie miec sposob ;--)) -
Nasz maluch spal jak susel prawie 8! Godzin i musialam go obudzić bo piersi jak kamienie prawie eksplodowaly. Teraz myślę że mogłam isc na dol odciągnąć ale zjadl i poszedł spać znów. Bardzo fajnie ze co któryś dzień śpi ładnie długo.
Dzis pogody nie będzie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nasza Veronika spi po 4-5 godzin wnocy wiec im pozniej ostatnie karmienie tym lepiej. Mam nadzieje ze teraz jeszcze troche sie wydluzy ten sen bo chcialabym ja niedlugo przeniesc do jej wlasnego pokoju- jak juz noce zacznie przesypiac.
Ale napewno po odjezdzie dziadkow- zeby jej nie wyciagali jak bede spac hehehe:)
U nas bylo okropnie w piatek- lalo caly dzien ale od soboty jest pieknie- slonecznie bardzo wiec spedzalismy duzo czasu w gosciach i na spacerkach.Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
u nas wizyta ok, waga 6100, dl 60,5cm, ksiazke z zyrafa otrzymalysmy plus niezbedne wpisy zrobione, pielegniarka Bridget mowi to ja sie moze odsune bo jak tylko sie pochylila na mala to koncert ze ho ho
no ale twarz mamy i natezenie dzwiekow juz do wytrzymania w sumie, szlo sie zrozumiec na pyt i odp
a co to bedzie jutro na szczepieniu? maz niech szuka wtyczek do uszu, 1 komplet dla mnie, 2gi dla doktorki i jakos damy rade wtedy chyba
dostalismy tez blue book caring fot yr child-6 mts to 2 ys old
Wy pewnie macie zolta 1 cz od birth do 6mts i leaflet starting to spoonfeed yr baby choc nursa mowila ze jeszcze za wczesnie, ze jak skonczy 4mc
ja tam mowie, ze mi sie nie spieszy do produkcji z jablek i marchewek to smiala sie :--)) -
pomaranczowa book z zyrafka to tutejszy health record waszego baby takl jak pl ksiazeczka zdrowia dziecka Dada teraz jest z matka i baby
skale wzrostu/rozwoju, szczepienia i general info
od poloznej lub po wizycie w health center sie dostaje
moja nie chce pic i juz nie daje, only mleko
pila troche na upaly w Poz ale tez na sile
widocznie jej nie trzeba, nie zapycha sie mlekiem, nie jest odwodniona, poddalamsie po paru rumiankach nawet slodzonych bo pilam sama potem na gazy he he, po 4mcu moze sie jej odmieni na soczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 18:54
juska19 lubi tę wiadomość
-
wczesnie bo wczesnie dzis przyjechala paczka z Pl m.in. z zapasem NaCl i TULA
i na TULi dzis po poludniu moj maz dziecie utuli czyli ponosi na zabke, zobaczymy jak to bedzie
mam nadz ze jakos przezyje szczepienie po 11
plus wkladka dla niemowlat
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Hej..
Ja to chyba polece na porodówkę dzis bo od wczoraj bole @ twardnieje strasznie brzuch a od rana biegunka i strasznie mi niedobrze nadal z tym bolem @ .
Wizyte u gp na 11;40
Mala od wczoraj znacznie mniej sie rusza . Ale rusza daje znac co jakis czas . I mam jakies przeczucie ze moja godzina sie zbliżajuska19, jaszczurka, Limerikowo, Domi IRL, aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość