jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina w ktorym Ty szpitalu bedziedz rodzic?
bo chyba we wlasnym domowym w tym tempie jak skurcze co 5min
wody to razem z glowka wyjda, chlustna przed nia na krotko
ja bym nie dala sie odeslac, zostalabym na korytarzu i tyle i bym lazila i all by musieli ze mna przezywac kazdy skurcz az by staff znalazlby w koncu lozko.. ehhhhhh
w ogole to jak skurcze co 5min to kaza przyjezdzac wszedzie a nie odsylajaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:10
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
wrocilismy do domu polozylam sie i zasnelam to chyba mnie puscilo troszke . Ale znow mnie lapie . No i krwawie przy pod cieraniu skrzep i swieza krew ale ona powiedziala ze to normalne po sprawdzeniu szyjki Ja juz mam dosc
Limerykowo coombeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:54
AgataP lubi tę wiadomość
-
jak krwawisz to wracaj do szpitala i tam zostan, wezcie torby i niech szukaja wyrka
nei ma zartow z krwawieniem, nie bede Cie straszyc
powtorze sie glupio,ale ze skurczami co 5min i krwawieniem nie daj sie odeslac i tyle
w koncu i Twoje zycie i baby
musisz tu zawalczyc
zebrac sily na koncowke
trzymaj sie
wszystkie Ci tu kibicujemy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:47
-
wg irl sluzby zdrowia to all jest normalne plamienie/krwawienie etc
a kazdy lekarz w PL powie Ci o zagrozeniu ciazy
nie chce Cie stresowac ale na Twoim miejscu wrocilabym nawet na szpitalny korytarz i powiedziala ze zlozysz skarge do hse i czujesz zagrozenie twojego i baby zycia tym odsylaniem i twa sytuacja
mi przyklad naszej kol z forum Jaszczurki i jej synka z glowka 40min na zew dal wiele do myslenia
teraz trafisz na inna zmiane-staffu, moze ktos madrzejszy bedzie i pomoga Ci dzis/jutro urodzic -
jesli zrobili Ci masaz szyjki to plamienie/krwawienie moze byc ale powinno ustac w ciagu jak u mnie 2h
zadnych skrzepow ja nie mialam, raz zakrwawilo i tyle
podali ile jest rozwarcia?
ja przy skurczach co5min i rzadziej co 3 mialam 5cm
tylko klnac na ta pseudo opieke med tu k... -
No Ewelina suwaczek 0dni mała dobrze wiedziała ile ma czekać.
O 20 zmiana personelu to może warto podjechać i powiedzieć ze skurcze co 3minuty jak podepna znów ktg to ooops moga zwolnić. Chociaż to małe kłamstwo może przyspieszy akcje
Ja tez czekałam nq przyjęcie kilka godzin w holu dokładnie od 18 do 23 gdzieś około jak dostałam łóżko a na oddziale 3wolne łóżka także nie wiem czemu czekali chyba nie sądzili ze się rozmysle
Przecież wody moga odejść jak Lim pisze a oni dopiero każą przyjechać. DobreLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Heja Neta nie mialam ulewa byla i cos sie zepsulo ale juz dziala wiec kukam do Was:)
Limerikowo poszukam linka jutro dzis juz nie dam rady.
Ewela 3maj sie jestesmy z toba ::*
Buizle dla was ale ja zmykam cos dzis wykonczona jestem pogoda taka zmnienna rano zimno brzydko po poludnu ladnie na wieczor brzydko ulewa zimno taka jesienna szaruga u Nas
Nie lubie jesieni i zimy w IE
I the sunLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc troszke czytam jednym okiem bo szwagierka od soboty przyleciala na tydzien i nie mam jak siedziec na necie.Ale staram sie nadrabiac.
Trzymam kciuki Ewelina faktycznie moze jedz jeszcze raz niech inna zmiana sie Toba zajmie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Poczytałam pooglądałam to nosidelko tula i męża namawiać zaczęłam.
Nie dość że śliczne to zdrowe dla stawów. Cena trochę wysoka ale jak ma nie krzywdzić dziecka to warto zapłacić. Limerikowo zadawaj relacje po każdym użyciu. Bo będę się chwile zastanawiać. I tak o 7kg to jeszcze nam brakuje.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
aNiLewe spokojnie mozecie nabyc nosidelko teraz a uzywac za chwile :--))
wiadomo nie jest tanie, ale jak sie popatrzy te argosowskie to nie jeszcze drozsze po 175e sa plus to jest do 20kg wiec na lata choc raczej 20kg nie bedziemy na plecach/brzuchu dzwigac , nozki same beda chodzily he he tupu tup do przodu
ono jest z wkladka dla niemowlat
jakosc/solidnosc wykonania wg mnie super, patrzalam szwy nic sie nie strzepi
nasza ma 6100 i ok wczoraj 25min u tatusia w tuli siedziala spokojnie potem wiadomo protesty wiec wyjeta na raczki, ja w tym czasie np ogarnelam pranie
chcemy ja, przyzwyczajac, nozka chyba juz jej nie boli po szczepieniu, big gula opadla a rumien przybladlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:39
-
Hej . Bylismy na wizycie w szpitalu . Wczoraj jak skurcze byly co 5 minut tak sobie poszly . Plamienia ustapily to moze faktycznie od sprawdzenia tej szyjki
Dzis mi babka powiedizala ze takie skurcze moga mnie lapac do kilku razy przed porodem mala daje znac ze juz bardzo bblisko porodu . Nie kazda kobieta tak ma jak ja teraz . W kazdej chwili sie moze zaczac teraz kazala przyjechac jak skurcze bede częstsze wtedy napewno sie porod zaczyna albo jak wody odejda . A ze nic nie zagraza zyciu mi ani dziecku teraz nie moga wywolac . Bo skurcze nie zagrazaja zyciu a to normalne . Wizyta u lekarza na badanie szyjki i wogole za tydzien w piatek i odrazu wyznacza termin na wywolanie chyba ze bedzie cos nie tak to odrazu w piatek beda wywolywac . Ale cos czuje ze nie wytrzymam do piatku za tydzien .
No to na tyle co sie dowiedzialam . Jak cos mamy dzwonic , albo jak bedzie cos sie dzialo jechac przynajmniej sprawdzic co i jak .
Ps . Mam duzo wypoczywac bo wygladam na zmeczona i wiecej jesc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:44
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość