jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
no to super ze sprawdziliscie
wczoraj mnie te skrzepy u Ciebie wystraszyly ufff
no juz na dniach ten porod
Twoja mala sie zbiera i zebrac nie moze Kruszynka , u Mamy najlepiej jest i tyle
a apetyt to chyba Ci w pelni dopisuje na slodkie z tego co czytalam wczesniej, wypoczynek to jak najbardziej bo potem to juz nie bedzie go tak duzo hi hi,
moja pyza jeszcze spi choc sie wierci slysze na niani, pewnie zaraz bedzie syrena na pamperka i butle
wczoraj mimo kapieli wojowala z nami, gadac jej sie zachcialo o 11ej, mowie robimy aaaaa, czyli chrrr a ona ee eee i smieje sie no
w koncu uspilam ja, wyjatkowo w big lozku u nas i potem przeprowadzka do cota bylajuska19, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
hej kobietki
Ja ostatnio zaczelam sie stresowac ..boli mnie podbrzusze bylam u gp stwierdzila ze to normalne mam brac panadol co 4 godziny od 3 tyg maluch dal o sobie znac z 3 razy ..kurde stres jak nie wiem niby 3 ciaza powinnam byc bardziej spokojna a ja co chwila sie stresujeLimerikowo, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
hey
Aga wlasnie mi kogos brakowalo na forum gdzie ty sie podziewasz jak samopoczucie??
Limerikowo ma te stronke choc i tak uwazam ze jak mam cos kupowac to wele z PL besposrednio i tak wyslka mama zawsze podesle
Linka do stronki
http://witaminka24.eu/content/4-o-nas
tu jest drugi linka do apteki w UK z wysylka do IE
Link do stronki
http://www.e-apteka.co.uk/wysylka
http://nova-farm.com
No Ewela trzymaj sie obserwuj ja skurcze i przedwszystkim duzo odpoczywaj bo ja po porodzie bylam wykonczona i nie mogla jakos odespac zmeczenie wiec korzystaj ile tylko mozesz:)
Juska nie stresuje sie choc wiem , ze latwo jest tylko mowic ja tez niby trzecia ciaza czlowek o dwie mondrzejszy a zawsze cos sie niepokojacego znajdzie.
U nas dzis male zakupki byly.
Koaloszki musialam kupoic baby No. 2 bo sie rozlecial a lubi sie w wodzie taplac
baby No.1 zadowolone dzie na basenie bylo wyszalalo sie
No.3 zasypial wlasnie
Moja trzy kochane istotki
Powiem wam odchudzam sie musze troszke zgubic choc i tak zle nie jest ale tak -15 kg by sie przydalo to boedzie 55kg
I bede happy mom of the wordWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:17
Ewelina.Irl, juska19, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
dzis tak wogule szukalam gdzie mozna zorobic footprint albo handprint ale w naszym rejonie niestety ngdzie:(
Ale w Cork wynlazlam wiec teraz z TJ jetsem 7-ego w Cork na wizycie kontrolej w CUMH to wtedy sie udam nie rogi koszt 50€
A tak mi sie podoba w ramce na scianie
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Miala byc Noemi ale Piotrkowi sie odwidzialo i bedzie Nicol
Smieje sie bo moze to jednak chlopak bedzie i daje popalic ze mowie ciagle corcia , mala i wogole sie gniewa i nie chce wyjsc hehe . Jesli sie okaze ze chlopak to bedzie Nathan
juska19, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc jestem jestem,szwagierka u nas gosci od soboty do jutra wiec zwiedzamy troszeczke,jednym okiem na forum jestem tylko.
Ewelina mam nadzieje ze malutka zaraz postanowi wyjsc i to w ekspresowym tempie bez wiekszego bólu kichniesz i po sprawie(tego Ci zycze ;P)
Juska nie martw si emnie tez bolalo podbrzusze mniej wiecej w tym samym czasie co Ciebie,wszytsko tam sie rozciaga i przygotowuje,nie stresuj sie,choc wiem ze ciezko ja tez sie stresowalam i tez jak mala slabiej sie ruszala byl szal i panika.
Jaszczurka a jakas masz konkretna diete upatrzona ? podziel sie moze skorzystam po porodzie
Ja mam takie nosidelko jak jaszczurka ,mam nadzieje ze sie sprawdzi ok:)
pare fotek z dzisiejszej wyprawy ,mam ostatnio przyplyw energii niesamowity.Piekna dzis pogoda byla,normalnie lato!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:38
Ewelina.Irl, jaszczurka, aNiLewe, juska19, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juska ja mam wózek quinny zapp xtra 2 bardzo wygodny dotego fotelik maxi cosi peeble polecam mały zwinny dobry do samolotu do auta ja taki kupiłam zanim wejdzie w spacerówkę to z fotelika wyjdzie:)
Aga kwitnienie ślicznie wyglądacie ciąża Ci służy pogoda śliczna u nas tez.
Ewelina imionka oba śliczne
Cos mi sie TJ przebudził M go lula bo cos nie spokojny.
Kupiłam
W poniedziałek kupiłam Ala tort taki do kawki Kolezanka miała przyjść na kawkę we wtorek.
Tak ładnie wyglądam z owocami na gorze. Ja otwieram chcem go kroić a tu pleśń na truskawkach brzoskwiniach winogronie masakra troszkę mi głupio było.
Ale hej tez bo to w sklepie w którym ona pracuje. Wiec go oddałam w wtork i dostałam refundacje kurczę nie będę kupować i śmietnika karmić
Ale wiecie co jest najlepsze siedzimy przedchwila i właściciel sklepu przywiózł nam tort który ja zwróciłam oczywiście ten był świeży naprawdę miły gest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:25
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:a powiedzcie mi jakie wozki polecacie ??
ale przygoda z tortem, ok ze maja szacunek dla klienta i kase oddali i nowy dostarczyli to sie chwali!
kiedys moja mama kupila nam jogurty , otwieramy a tam plesn, data ok byla, moment sie do sklepu wrocila bo w miasteczku miala z 60m tylko
powiedziala, ze rozumie ze ekspedientka "nie siedzi w jogurcie" by wiedziec ze niedobry ale my z plesnia nie lubimy ;--))jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Limerikowo normalnie mi facet ten ze klepu zinponowal kto by pamiental o torcie z poniedzialku czy wtorku ze jkas tak kupila i odniosla bo zplesnial
A tu Baby No.1 biegnie i mowi mama mama pan torta przywozl
Powiedzialam mu , ze zwariowal i to jeszcze prawie o 22-ej
Moje chlapaki spia nawet M zasnol szybko:)
teraz czas sla mnie przejelam kompa
Pokukam cos jeszcze i teaz zpasam do wyrka
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas dziś rano pogoda zapowiadała sie pięknie po pół h naszła mgła normalnie mowię wam mleko za oknem.
Niby palimy w piecu a cho chlodnawo TJ ma czkawkę trzyma juz go z 10 minut a opatulony jak eskimosik.
Miłego dnia kobitki z duża ilością slonka bo u nas sie nie zanosi na słonkoLimerikowo lubi tę wiadomość
-
u mnie klopsik maly. Mialam miec egzamin na prawko 4tego, ale do dzis moj Permit nie dotarl wiec musialam przelozyc bo nawet nie moge sie przejechac a nie jezdzilam od 3 miesiecy przeciez:( zreszta nawet nie wiadomo czy dotrze do soboty.
Babeczka nie robila problemow cale szczescie.
Ale troche jestem zla bo tak sie cieszylam na te lekcje przypominajace i ten egzamin- taka odskocznia mala by byla a tu klops. Teraz spadlam na koniec kolejki i egzamin nie wiadomo kiedy.
Moj maz caly weekend w pracy od 7-19ej i tak kisze sama- tzn nie sama oczywiscie- z Veroniczka i moimi kudlaczami, ale tylko monologi moge wyglaszac bo nikt nie umie odpowiadac:(
dolek
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość