jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja cwicze tylko z mezem milosne przewroty :--)), a tak serio to tylko spacery z woziem 20-60min, taki czl przy baby zmeczony czasem, ze tylko prace domowe i slodkie chrr na regeneracje
ja tam rozstepu miesni nie czuje,widac ze kobietka happy po ciazy i tyle
brzuch po ciazy sam sie troche zszedl do poprzedniego shapu ale nie do konca
pewnie by mu workout pomogl
Agata zobaczysz ze po baby dopiero pare tyg po porodzie zaczniesz zwracac na siebie uwage :--))
a ze tam odstaje a tu wisi, no coz, lepiej na modelke sie nie dobijac na poczatek,
takie zycie kobitek
ja tam dalej czuje sie atrakcyjna dla meza
Domi stosowala gele i miala ok efekty i cwiczyc tez miala po 15min co dzien wiec pewnie nam sie pochwali figura ;--))))))))))))))AgataP, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Agata przewinelam watek nasz i spojrzalam once again na Twe najnowsze foty i kompleksow to nie mozesz miec
gdyby nie brzuszek to Ty chudzina i tak jestes i na pewno raz dwa na formy dojdziesz
a ile przybralas w ciazy do tej pory?
ja na calosc 41tyg 17kg idealnie jak moja bratowa choc ona byla przed ciaza size 8 chyba a ja 12AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wiesz co chodzi mi o to jak to jest z tym rozstepem miesni ,czy sprawdzalas sobie na brzuszku czy ci sie troszke zmniejszyl czy jeszcze nie,bo to ze rozstep bedzie to jest pewne ale on wlasnie samoistnie potrafi sie zmniejszyc i bylam ciekawa ile po porodzie czasu mija nim on sie zmniejszy do pwoiedzmy szerokosci dwoch palcow. bo pojecia nie mam jedni pisza ze 1 tydz inni ze 8 tygodni.Ja przybralam 6 kg do tej pory ale waga sie nie przejmuje tym ze bedzie wisiec tez nie bo sie wchlonie ze spokojem tylko czasu potrzeba a kariery w modelingu nie palnuje wiec mam czas zeby dochodzic do siebie zreszta cialo to nie wszytsko ,tylko ciekawilo mnie to jak te miesnie sie zachowuja po porodzie ,i na ile palcow wy macie ten rozstep bo ja w tej chwili mam na 3 ale teraz to nie moge sie do niczego odniesc bo jestem jeszcze w ciazy a ponoc po porodzie ten rozstep zaczyna sie zmniejszac.
Wiadomo w szpitalu mnie zleja i powiedza ze fizjoterapeuta mnie zobaczy po ciazy bla bla bla a wole miec info z pierwszej reki ponoc jesli roztep miesnia jest duzy to trzeba uwazac na spinanie brzucha i nie dzwigac,nie spinac i nie cwiczyc dopoki sie nie zejdzie bo mozna sie przepulliny nabawic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 16:57
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam pojecia co to jest rozstep miesni prostych nawet nie wiem gdzie takie mam oprocz tego ze na brzuchu gdzies:P
Jakies blizsze info na ten temat??
Zele pomagaja Limerikowo- systematycznie stosowane plus cwiczenia i troche uwazania na to co sie je. Raczej same zele cudow nie zdzialaja nie oszukujmy sie. Podobnie jak sama praca przy dziecku- no chyba ze je caly dzien nosisz i przysiady plus pompki z nim cwiczysz:)AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A ja po godzinie 17-tej nic nie jem i nie jem slodyczy wogule to nie lubie slodkosci w porownaniu do M to on by tylko czekolada zyl:)
Przestalam slodzic herbate nie wiem moze to tez pomoze puste kalorie z cukru na wieczur jak mi sie cos chce przekonsic to owc albo jakis jogurci delikatny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:15
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytutaj info o rozstepie miesnia prostego
http://www.sfd.pl/%5BART%5D_Rozst%C4%99p_mi%C4%99%C5%9Bni_brzucha_diastasis_recti_w_ci%C4%85%C5%BCy_i_po_porodzie.-t900427.html
lece na urodziny do znajomych ,dzisiaj pogoda srednia nawet zmarzlam ;/ jakos ochoty na wyjscie nie mam ale juz za pozno zeby odmowic.
Milego wieczoru!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:23
jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Helooolll
Zaraz nie bede sobie żałowała a co mi tam. Musze jeszcze zjesc cos nie zdrowego smazonego bo zaraz jesc nie bedzie wolno Winksy + frytki + salatka ( Salata lodowa, pomidor , ogorek , cebula , ser feta ) + cola
A wiec korzystamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 20:52
juska19, jaszczurka, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
a widze Ewelina mimo przygod to brzuszek masz jeszcze wysoko
Domi a to trzeba miec super rownowage na przysiady z baby chyba ze takie pol przysiady
za to w pozniejszym okresie polecam samolocik na raczkach, dzis siostrzenica miala robiony gora dol i ok 8,5kg cwiczy ramionka :--))Domi IRL lubi tę wiadomość