jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
A Jaszczurka ile placicie rentu teraz?
my 700e na mc
jak sie nie chcecie wyprowadzac to trzeba sie jakos dogadac z landlady
wiesz Irki sa z charakteru zlosliwe, by Wam nie oznajmila, ze macie mc na move out
teraz z baby to bylby big klopot i stres tylko niepotrzebny
no rozumiem, ze maz po sicku byl nie w humorze plus oczyw kwstia koszenia trawy
u nas to ja bym nawet chciala by maz dla zdrowia mial ruch po siedzacej job, ale z 2ej str koszty i w weekend tak jak piszesz 1.5h czasu
teraz zapada zmierzch wczesniej, jeszcze zdazamy na spacery razem, ale za 2tyg dam mu podlogi do mycia na fittnes i orbitrek :--))
u nas landlord kosi, ma crazy obsesje nie raz co tydz, jezdzi po glowie kolo 2h ta kosiara, trawa jak na Wimbledonie kurczeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:40
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
stanelam wczor na wadze i loj joj 73kg only!, tylko 1kg to wagi sprzed ciazy
nigdy nie mialam zaparcia na chudniecie a tu samo leci, baby i domek trzeba ogarnac plus walki oczywiscie
dzis zawiozlam letter do hotelu z info,ze wracam po maternity od listop ale tylko na weekendy
pyta sie wlascicielka czy dlugo tylko te weekendy, mowie ze niedlugo, no bo co mialam powiedziec?
no tak kontrola za kontrola jak nie strazaki to ubezpieczenie a teraz standard czyli czystosc, i ma duzo pracy ona teraz, a tak zawsze robila liste i ja zasuwalam, od marca sie nie przyzwyczaila czy co? he hejaszczurka lubi tę wiadomość
-
w hotelu moje dziewczyny zacieszaly ze mala podobna do meza, ale wpatrzona we mnie jak w obrazek
mowie, ze patrzy czy jestem bo tydz temu dala koncert jeszcze przed igla jak poszlam na moment do toalety w przychodni i tez sie ludzie smiali ze posiusiac nie da, a ja gadalam z toalety :juz ide corciu, juz,juz, no normalnie jak w domu do niej mowie :--))
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Jaszczurka za wizyte w banku!!!
Lierikowo- rzeczywiscie- corunia mamusi:) nie powinno byc- coreczka tatusia?
Jak wrocisz na weekendy tylko to sie fajnie z mezem pokryjecie w opiece nad mala- nie trzeba opiekunki bedzie.
My to auPair tylko w gre wchodzi.
Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
z aupair to ok pomysl, ja pracowalam jako aupair w Landevant w Bretanii, Fr i potem w Paryzu
no teraz poszla po butli corcia do tatusia ale cos to nie idzie a moje plechy musza wypoczac a na specer zarazd 2gi wsadzimy i tyle, maz rozprostuje nogi po job
Jaszczurka daj znac jak poszlo w banku, idziecie do Ulster Bank? czu Aib czy Union?
900e za m2 budowy domu to tu miejscowi mowia ze cena normalna jak na teraz ale to stan surowy, dewelopperski jak na pl warunki
beda oczyw okna, drzwi,wylewki a moga tez sie trafic tutejsze wykladziny
tak by wykonczyc to 20-30tys e trzeba wlozycjaszczurka lubi tę wiadomość
-
Ja tam bym radzila uzywany dom- taki ok 10letni.
Przez 10 lat wyszly by juz wszystkie wady konstrukcyne wiec wiesz ci kupujesz, wchodzisz, mieszkasz i robisz powolutku pomieszczenie po pomieszczeniu jak chcesz nie po kosztach.
Bylas Au Pair Limerikowo??Moze jakas dobra stronke polecisz gdzie mogla bym szukac??
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
wow Domi to au pair to noramalnie jak teraz bylo lata swietlne temu
badz co badz z agencji, bylo takie pismo pol pl pol ang i tam bykly anonsy na au pair do roznych krajow, wybralam Fr bo znalam troche fr ski
myslie ze jak wpiszesz w google agencja au pair to wyswietli Ci ok
au pair sa sprawdzane na referencje a i tak jak sie nei sprawdzi na miejscu ona lub Wy dla niej to sama odejdzie, normalka
na poczatku korespondowalam na listy i zdjecia z rodzina plus tel, brali mnie, bo Polka plus mialam ok fr ski i z Paryza do Bretanii 500km TGV sie wyprawilam ok a ta trojka urwisow :--)) cyrk na poczatku ale potem ich i dom opanowalam -
Hey.
Wczoraj brak neta spowodowal moja nieobecnosc...
WIeczirkiem ju byl ale ja juz padlam jak pies pluto
Limerkowo stan bedzie taki do wprowadzki na gotowo podlogi armatura oprocz kuchni bo chcemy zrobic je samki.
Wiec mysle ze 900 euro to nie tak zle..
Domi dziekowac chyba nie bede jeszcze zaby nie zapeszac..
Limerkowo Uster bank w Aib mamy konto przez 10 lat i byslismy i tak powiedzeli , ze 150tys mozemy sie starac ale M woli Uster bank dzis wlasnie dokumenty musze przygotowac do M worka do wypelnienia.
DOmi przedwczoraj TJ mnie zaskoczyl jadl o 18-tej pozniej o 23-ej i rana o 6:30 wiec big szok byl no ale dzis juz wrucil do normy bylo jedzonko o 2:30
Pozdrawiam
Pogoda beznadzijna dzi....
SennaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
dzis wybieram sie do fryza, wstepnie mysle o obcieciu piorek bo zaczynaja krecic sie kolo szyjki corki i normalnie ja, wkurzac na wygibasy plus kolor tam gdzie go brak czyli odrost
leca wlosy jak szalone, strach sie czesac rano normalnie choc widze ciut poprawe po merz special, wiec moze nie wylysieje
za tydz tak po cichu licze przyjdzie paczuszka z tab ze skrzypu, kiedys jak lykalam 3mce to byla super czupryna
no i ciekawe jak maz jako niania te 2h sprawdzi sie , bo Lola wieczorami marudna ze ho ho, beda raczki, youtube i spiewane "pieski male dwa" do oporu :--))
no pogoda do niczego dzis nie podobna, jak spacer to tylko dzis gondola, daszek i ciepla bluzajaszczurka lubi tę wiadomość
-
no czekamy na Eweline tu na forum i fotki Szczescia
ciesze sie!!!
to b szybko mala przyszla juz dawno byla gotowa chyba do wyjscia i czekala tylko
tak szybko wypuszczaja do domu?czy na wlasna prosbe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:31
juska19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny