jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
aspargin najlepiej sie sprawdzi 2 w 1, w Pl bez recepty
ja bralam max dawki to jest 3x2 wg zalecen, ale Tobie zobaczysz pewnie mniej potrzeba, wazne by regularnie brac nawet te 2 tabsy dziennie i wtedy jest efekt
bole brzuszka po 20 tyg moga wynikac z rozciagania sie miesni/wiezadel/macicy
bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:14
juska19 lubi tę wiadomość
-
Mam zawieszone lusterko takiego dużego misia żeby widzieć małego w lusterku. Do tego ma zabawek podwieszanych na pałąku fotelika. Zawsze jedno siedzi z tylu śpiewa zabawia ale ostatnio to nie działa.
Dzis jechałam sama. Obserwowałam w lusterku i mniej plakal. Liczę ze nie będzie tragedii za każdym razem.
Polecam też ten magnez. Mi mama z pl przysłała kiedyś i pomagał. Ani razu przeciwbólowego nie wzięłam tylko magnez. No i nie myślenie ciągle o tym ze boli. Bo czasem za dużo się myśli.
My też pokazujemy książeczkę i widać zainteresowanie. A robimy tez koci lapci i zaczyna rozkładać dłonie do klaskania. Oczywiście ja trzymam jego rączki ale miał piastki a tu otwiera.
Pochwale się -0.5kg jak przed ciążą. Spacery i mniej zrec za dwa miesiące jedziemy do pl to może się uda 7-5kg zgubić. Domi udaje ci się ćwiczyć czy jeszcze nie?AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam sie ! Limerikowo super wygladasz,Jaszczurka piekny synus i ten paluszek
Ja mam nadzieje ze za 2-3 tyg sie rozpakuje a co bede czekac
skurcze sa,z dnia na dzien mocniejsze wiec zmierzam ku koncowi.
mam teraz duzo gosci,codziennie ktos cos chce ,obczaic brzuszek i zapytac o zdrowie.
dzis mialam robic gbs ale musiala gin wizyte przelozyc bo grypsko ma jakies cholerne.
zrobie za tydzien.
w piatek odbieram zdjecia z sesji ciekawa jestem jak wyszly.
Ewelina czekam na zdjecia malutkiej i relacje z porodu
Limerikowo, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to jutro bede szukala magnezu zeby nie brac panadolu wiecznie..
no staram sie nie myslec o tym tylko przy dwojce dzieci nie da sie siedziec wiec moze dlatego za duzo sie nachodze narobie i pozniej bole sie pojawiaja maz niby chce mnie wyreczac z wielu rzeczy ale jak to Ja oczywiscie Zosia samosia ale chyba czas najwyzszy wziac na luz troche
AgataP
no juz blizej niz dalejLimerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5b11c2f73f4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02446b423d2d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f04f16224e2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5678706619d8.jpg
Nicol ur.30.09 godz 4;04 waga 4,040 naturalnie bez znieczulenia Opisze wiecej jak sie ciut ogarnejuska19, Domi IRL, Limerikowo, AgataP, aNiLewe, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ratunku!!!!!!!!!!!!!
Siedze ledwo zywa- odkurzacz wlaczony od godziny inaczej mala drze sie w nieboglosy.
Od wczoraj jest dosc marudna- myslelismy - kupki nie robila pewnie dlaego, dzis kupke zrobila i poprawilo sie tylko na troche.
W nocy malo spala maz musial ja zabrac na dol o 4ej boja prawie osiwialam.
Do tego dzis mielismy szczepienie.
Maz pojechal na dwie nocki a ja jestem przerazona co to w nocy bedzie:(
Jakies rady jak uspokajac malucha?? -
Domi przyjade to nosic bedziemy na zmiane chyba, jedyna metoda lulanie
no szkoda ze zrobiliscie to szczepienie ale to juz musztarda po obiedzie
moze cos jej dolega, nie przeziebiona na spacerze
czapke zakladacie? jak trze ucho to infekcja ucha moze byc
pewnie po nocce jest zmeczona
wylacz odkurzacz, pozornie halas ja, moze uspokajac tylko
raczki, smoczek, lulanie, delikatne nucenie, przytulenie do mamy
u nas sprawdza sie chodzenie i lulanie i spiewanie ciche
spr czy nie ma goraczki
czy nie glodna
czy ok pielucha zalozona-firanki na zew by w cipke nie wchodzily
czy nie ma za zimno/za goraco spr po karku
czy za ciasnego nie ma ubranka , ja luzniejsze zawsze zakladam plus luz w stopach spiochow i skarpetek
moze kiszki jej dokuczaja -
jak kolka bo to na wieczor lapie to kropelki tylko trzeba czekac az zadzialaja i ciepla pielucha przeprasowana na brzuszek
najlepiej przytul wtedy jej brzuszkiem do swojego i nos to masaz bedzie , moze ukoi troche
bardzo Wam wspolczuje
jak masz jakas sasiadke to popros o pomoc lub maz off to samej bedzie Ci b ciezko -
Goraczki nie ma - kontroluje poszczepieniu.
Nic nie dolega bo sprawdzila pielegniarka wszystko lacznie z uszami bo to bylo nasze podejzenie.
Prawdopodobnie kiszki, mimo kupki.
Ale co tu wiecej zrobic.
Jak ponosze to sie uspokoii na chwile ale o odlozeniu nie ma mowy. Ona zwykle sama usypia bez problemow.
Pizamka itp wszystko jak zwykle:( -
jak bedzie zle to szpital nie moze plakac godzinami
a jak ja, karmisz?
moze to gotowiec ja, zapchal mimo kupki brzuszek moze bolec po paru h
nie ma tu reguly niestety
proszek z puszki lepszy bo mozna dozowac
czy brzuszek jest twardy, napiety i mala wierzga, podkurcza nozki? to wtedy kolka jak nic