jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zostaly jednak w szpitalu bo Ewelinie kroplowka z welfronem wypadla i jak P po nie pojechal babka powiedziala ze musza sie wkuc jeszcze raz ... Jest slodziutka juz sie nie moge doczekac jak sie wykuruje i odwiedze obie kobietki Nicol to wycaluje jak nie wiem
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Limerikowo
no wlasnie jak bedziemy jechac do Eweliny chce jechac do gina polskiego ale co z tego wyjdzie nie wiem bo teraz ciezko sie nam zgrac zeby maz mial wolne a jak ma wolne i tak dzieciaki do przedszkola do 12 30 a syn w szkole do 14 45 i tu jest problemLimerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
nio i ja po fryzie
niestety mala dostala histerii po 20min jak pojechalam i byla czerwona goraca linia telefoniczna z mezem, juz mialam rezygnoiwac z fryza i wracac do domku slyszac placze corci w tel
uratowalo meza i Lole od placzu autko-moj pomysl by ja, przywiozl do fryza i tyle, jednak maz pojechal do Birdhilla i Lola zrobila chrr, mimo glutkow z nosa i ust dotarlo do niej ze mamki nie tu i tata bawi inaczej
maz stwierdzil ze te 2h wieczorne bylo jak caly dzien i ze mimo, iz Lola przewinieta i nakarmiona "wyla w nieboglosy"
no po fryzie mnie poznala i zacieszala
czesto bawimy sie w lustro: pomachaj dziewczynce w lustrze, a co to za dziewczynka tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:06
juska19, aNiLewe, Domi IRL, jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość
-
no w godzine maz opanowal sytuacje a konkretnie pojazd pomogl i przejazdzka
Lola pewnie wyczula ze do mamy jedzie he he
mowie do meza mow jej "Lola brum brum brum" bo zawsze jak gdzies jedziemy to jej tam mowie pare x
super bylby ten scan u pl gina , bo ok robia szczegolowy
mzoe juz plec bedzie widac?
to tak jak big rodzina to ciezko all zgrac -
No No, a raczej fiu fiu Limerikowo, mamuska jak sie patrzy Sliczne wloski (kurde tez musze wyskoczyc ale boje sie tego co bylo u was).
Tez sie bawimy w lusterko, czasem maly tak zaciesza a jak ide do lustra jak placze zeby jakos go zajac to krzywi sie co to za beksa po drugiej stronie Smieszne to jest bo nawet gada do odbicia - jak jest w humorze oczywiscie.
U nas zawsze autko usypialo a od dwoch trzech tygodni ciagle placze ledwo zamknie sie drzwi w aucie i naprawde czasem trzeba pojechac i ciezko bo ryczy np. pol godziny non stop i cały az purpurowy glos traci ale nie przestanie..
Dzis dostalismy skierowanie na usg zaznaczone 3miesiac takze za 9 dni.
Juska a ty pracujesz?Limerikowo lubi tę wiadomość
-
aNiLewe
pracowalam w tesko ale od czerwca odeszlam bo moj maz zmienil prace i niestety nie bylo mowy o zamianie godzin ja w tesko pracowalam od 5:30 rano do 8:30 a moj maz w mc pracowal i mial pozniejsze godziny ale zaczol prace w aldiku wiec tam ciezko by bylo zeby chodzil na popoludnia ale w sumie dobrze sie stalo bo po odejsciu dowiedzialam ze jestem w ciazy i nie dalabym pewnie rady tak pracowac wracac szykowac dzieci do szkoly pozniej sprzatanie obiad pewnie bym padla z reszta w tesko sprzatalam wiec trzeba bylo sie nalatac tam
Limerikowo
oj bardzo bym chciala sie dowiedziec kto we mnie zamieszkuje i co najwazniejsze dowiedziec sie czy z maluszkiem wszystko ok wczoraj dostalam tak slinego bolu brzucha na miescie ze siadalam gdzie sie da juz myslalam ze na szpital bedziemy jechac ale wzielam panadol polezalam i minelo po jakis 2 h ale maluch sie slabo rusza kurcze stresuje sie wiem ze to normalne i wogole ale jednak gdzies w glowie mam rozne mysli po tych slowach babki po porodzie ..Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
a Juska to ze maluch slabo sie rusza w 20 tyg to normalne tak jak piszesz
na pewno sie rusza i skacze tam, ale sie nie zawsze czuje plus ma swoje fazy aktywnosci i w 80% spi i rosnie
super ze wybieracie sie na ten polowkowy scan
ja bym nie brala apapu, ale odpoczynek i magnez
nie wiem czy w szpitalu z bolem brzuszka bys sie biedna nie naczekala pare h, plus tylko taki, ze zrobiliby scan
ni wiedzialam, ze sa tak dl zmiany w tesco od 5.30am do 8.30pm?
aNiLewe mysle, ze etap auta Sebastianek ma dopiero przed soba i bedzie ok siedzial
my do fotelika wlozylismy jeszcze cienki materac by w pupe i nozki bylo baby miekko
moze tez mu sie twardo siedzi? plus z baby jedziemy na wybojach b wolno jak droga zla a jest taki kiepski odcinek na r503 -
my na poczatku z autem robilismy tak, ze zawsze ktores siedzialo z tylu i gadalo/zabawialo plus smoczek i kolysanie extra fotelikiem na boki jak bylo zle to jest auto stalo na swiatlach
moze tez lusterko na przylepiec dajcie tez dziala na chwile
ja jak biore ja, na walk lub do auta mowie wczesniej pare x "brum brum" i teraz widze reakcje, bo zaciesza jakby sie powoli orientowala co to znaczy
w aucie spiewam i gadam jak jade z nia sama jak sie ona denerwuje czasem
mysle z biegiem dni bedzie coraz lepiej i u WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:34
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
dzien dobry.
pogoda zmienna
dzis wazenie mamy TJ co ciekawe, ze to wazenie w ubraniu pampersie chyba dzis babie uwage zwroce.
bo co wizyte tak naprawde niev wiadomo ile maly wazy.
M dzis wziol papiery do zakladu do wpelnienia bankowe
TJ wczoraj na spacerku jak mu sie paluszek ulozyl:D
Limerikowo, juska19, aNiLewe, AgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Jaszczurka jaki Slodziak nawet z tym paluszkiem
a paluch to na kase, 10e to za malo he he he
pieknie i cieplo ubrany, odpowiednio do aury
ja mowie jak rozroznic pl i irl mamki?
po zakladaniu lub nie skarpetek dzieciom :--))))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:56
-
jaszczurka
sliczny chlopiec i jaki odwazny od mala paluszek idzie w ruch heh
Limerikowo
pracowalam tylko 3 h na rano wiec nie bylo zle ale meczocce to bylo bo caly dzien byl przede mna no mi babka kazala brac panadol jak jej mowilam o bolu brzucha to magnez moge brac ??Limerikowo lubi tę wiadomość