jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.Irl
ja juz sie nie moge doczekac jak wycaluje mala :*
aNiLewe
43 godziny w bolach to kochana sie nameczylas
juz luzuje maz dagadal sie dzis kazal mi wypoczywac bo chodze jak nakrecoan sprzatam gotuje piore z dziecmi na dwor a zapominam o sobie wiec teraz zamierzam z tego korzystacLimerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Domi sprawdzaj jeszcze dzis temp przed mlekiem, jutro nawet po poludniu poznym tez moze sie pojawic goraczka to znak ze organizm przyjmuje szczepionke
jak bedzie 38.0 to mozesz podac 1 dawke paracetamolu
Ewelina ja tez peklam wew i bylam zszyta i mialam krwotok (anemia i kroplowka), plus bylam tez z zew cieta
siedziec tez nie moglam tylko na boczku polegiwac a to ladne 3tyg mnie bolalo od wew szwow a mialam mniejsze baby od Ciebie o 800gram
w ogole wew szwy to 3mce trzymaja i cialo sie sie goi i zero seksu raczej dla Twojego bezpieczenstwa
do toalety by chodzic to jedz sliwki i jablka i bedzie ok
super sa tez jablka pieczone
a mala ma cos z biodrami?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
No temp bede kontrolowac napewno.
Mala zjadla normalnie, troche placzu. Teraz nawet udalo mi sie ja odlozyc na troche do koszyka. Pierdzi strasznie. Pewnie gazy ja mecza na to wszystko.
Mam baze na dole w salonie poki co. Nie ma co isc na gore bo tam zwariuje pewnie. Dopoki porzadnie nie usnie siedze tu. I tv jest i moje dwa psy to mi troche pomoze zeby nie zwariowac:)
Z tym ''white noise'' to chyba pomysle i jakas plyte nagram czy cos, moze sie przydac.
Ewelina a masz poduszke do siadania?? Ja mam na wydanie nowke sztuke poduszke z dziurka- jakbys nie miala. Ja nie uzywalam bo mialam CC. Jak chcesz to nie ma problemu:)Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Domi nie zwariujesz, po prostu troskliwa mamka jestes
do 3go mca jest ciezko, szczegolnie jak wieczory i nocki dziecko da popalic
z poducha super pomysl, choc ja i na tym nie dalam rady , gdzies ucisk na bol szedl i tyleDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Limerikowo
kochana takie rzeczy tylko w irlandii tu rodzilam wiec olali troche sprawe..
Dlatego babka ktora mnie zszywala ponad godzine mowila o 3 dziecku ze jest nie wskazane bo moze to zagrazac mojemu albo dziecka zdrowiu a o porodzie sn moge zapomniec i chyba dlatego tak sie stresujeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Domi spokojnej nocki Wam obu i bez placzow , boli i stresow
by do ranka ok zlecialo!
slodkiego chrrr dla dzielnej Mamy i Corci
moja wlasnie po butli, zasypia..
zupe juz mam na 2 dni, jak poloze do cota to lepie ruskie tez na 2 dni by bylo co kuszac he hejaszczurka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Daniel urodzil sie maly 2,700 jula 3,600 ale mialam za male rozwarcie a ona sie pchala za szybko i porod od odejscia wod trwal bardzo krotko ta polozna nawet nie miala narzedzi uszykowanych wiec wiecej dzieci nie planowalam i spotkala nas niespodzianka ktora teraz rosnie sobie
Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Mogę dołączyć? Jestem już od jutra w 30 tygodniu i tak czytam te Wasze porady i informacje i dzięki nim w końcu mam pełną listę potrzebnych rzeczy Będę rodzić w Droghedzie i oczekuję córeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:26
jaszczurka, Ewelina.Irl, Domi IRL, juska19, Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ewela Jeszcze raz gratulije slicznie jestesie obydwie
DOmi nie jestes sama od wczoraj tez to przechodze tyle ze u Ciebie M zabierze mala a u mnie M pracyje do pozna od 8 rano do 21 czasami jeszcze dluzej wiec jestem zdana na siebie...
Ale wiecie co mojich klopotow ciag dalszy mam dwie koronki zlozone na dwuch jedynkach z dziecinstwa na slizgawce wybilam i jedna koronka zaczela mi sie wczoraj ruszac..
Jak bylam w Pl miala byc opcja wymiany dwuch na nowe z dwojkami w dodatku bo sa liche powiedziala pani dr i mialam je wymieniac.. a tu zonk musialam racac wtedy do IE bo byl problem z jajnikami moimi i tak rozpoczelam robic wyciski i sie na wyciskach skonczylo ...
Dzis blam juz u zebaol dentola i tylko za wyczyszczenie i przyklejenie koronki na nowo 150€ za za te peienoadze byl w Pl miala prawie nowa zalozona ladna i tu mnie terfia zawsze cos...
Teraz jeszcze maly niespokojny cale dnie wczoraj to juz kosmos nawet nie mialam czasu do was kuknac bo to bo tu pranie...
Dotego jeszcze pie Baaby No 2 zostawilo rowerek na dworze nowisuki ile ma moze pol roku....
i do moj piekny pies zjadl siedzonko od rowerka i to juz trzecie a zabawek na podworku to mam mase..
Wszedzie cos sie dzieje tylko czemy znowu ja
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
hej . Dziewczyny . Piotrek rano sie obudzil znalazl mysz na srodku sypialnie kot chyba ja zaatakowal .
Co mam kupic zeby wyłożyć ? Piotrek tez bedzie dzwonil do wlasciciela bo chyba wyszla z pod kuchenki bo tam kot siedzial i czatowal . Musi byc jakas dziura ,
Musimy mala przestawic do spania bo o 22 drugiej jak zaczela tak co chwile plakala do 3 i tak spi do tej pory . Mialam chwile zwatpienia i chcialam zeby piotrek szukal sklepiu z mlekiem bo myslalam ze jej nie starcza ale jak chcialam jej dac to zaciskala usta i nie chciala nawet jesc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:24
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny