jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Ja wlasnie wrocilam od gp i jak sie okazalo antybiotyk potrzebny jest .. wiec super
ale za to bardzo sie ciesze bo uslyszalam serduszko malucha
jaszczurka
KURDE widze ze dalej wisi czarna chmura nad Toba ale nie martw sie w koncu sie to skonczy mysl pozytywnie to podobno pomaga
Ewelina.Irl
Ja bym chyba zawalu dostala jak bym mysz zobaczyla ale dobrze niech P zadzwoni do wlascieciela bo to troche przegiecie jeszze teraz mala w domku to juz wogole ..
carola93 Witamy
Ja tez bede w droghedzie rodzila :)a jak sie czujesz wogoleLimerikowo, carola93, Domi IRL, Ewelina.Irl, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Juska 3600 to juz duza dzidzia, ja tyle wazylam i 56cm wiec mala nie bylam i nie jestem :--)), moja mama miala cc bo bylam glowa do gory ulozona
takie ostatnie baby to fakt duza niespodzianka a i skarb jak kazde poprzednie
jako doswiadczona mama ok ogarniesz wszystkie ;--))
Domi jak tam po nocce? rozumiem ze dalej jestes brunetka i nie osiwialas a hoover byl off przez noc, jak czuje sie Veronisia dzis?
naszej sie postosunkowalo cos i wczor pobudka 7.30 a dzis jeszcze wczesniej 6.30 na butle, no ale dzis uspilam ja, ze soba pzy okazji do teraz
widze ze ma skok rozwojowy na ten 5mc i brakuje jej butli po 8h
w ogole i tak wstalam po 6 bo sie wiercila, przykryc sobie pol buzi to potrafila kocykiem ale odkryc juz nie ;--))
to ladnie ten kocyk spod pach podciagnela, w ogole skopala i kocyk i kolderke no ale nie zmarzla
maz uznal ze po takiej wczesnej pobudce to jedzie na 8, nie ma sensu sie klasc na 1h i zacznie wczesniej i wczesniej wroci, no tak nada mieszkanie ciut ogarnac, bo w sob tescie przyjezdzaja na 10dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:01
juska19 lubi tę wiadomość
-
Dziendobry dziewczyny!
zyje i jeszcze siwa nie jestem.
mala zasnela okolo 22ej glebokim snem.ze zmeczenia chyba i spala az do 2ej, zjadla i poszla spac dalej. o 6ej znow zjadla i spala do 9ej wiec noc nie byla taka straszna jak myslalam ze bedzie.
Dzis Veronica jest znow mega marudna i placzliwa- caly czas by na rekach chciala byc.Mi juz rece odpadaja.
No ale a nozkach nie ma sladow po szczepieniu i temperatura jest caly czas ponizej 37 stopni wiec to najwazniejsze.
Jak tam Nicol Ewelina???
Witam nowa czlonkine naszego watku:)
Bedziesz rodzic w Droghedzie- tam mieszkasz czy gdzies w okolicach??
carola93, Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuję się dobrze, dziękuję Coraz ciężej się robi i od kilku dni zaczęły się tzw. "próbne skurcze", co w połączeniu z lataniem do toalety co 40 minut nie jest przyjemne ale da się przeżyć. Jutro wizyta w Droghedzie więc będę wiedziała więcej ale na scan nie liczę bo jestem w przedziale 0 ryzyka.
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety do Droghedy mam 45 minut jazdy ale wybrałam ten szpital z opinii innych kobiet Mieszkam w szarej dziurze, która nazywa się Kingscourt i leży w co. Cavan. Wszędzie trzeba autem dojeżdżać ale jakoś sobie radzimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:14
Domi IRL, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ah ja tam nie wiem co ludzie maja przeciw szarym dziurom.
Ja uwazam ze male irlandzkie wioski maja wiecej klimatu niz taki Dublin!
Ludzie sa milsi, ze tzeba dojezdzac to prawda ale za to bezpieczniej, ciszej, spokojniej.
Ja tam sie ciesze ze moja mala bedzie chodzic do szkoly za rogiem z dziecmi sasiadow, ktore znam, nie bedzie musiala dojezdzac.
juska19, carola93, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Limerikowo No dla mnie bylo to spore zaskoczenie jak na tescie pokazaly sie 2 kreski tyl eco sie naplakalam jak to bedzie i wogole to szok a teraz nie wyobrazam sobie zeby moglobyc inaczej obawy dalej sa bo 3 dzieci na glowie i dom ale hmm jak sie to mowi kto nie da rady jak my kobiety
carola93 to masz spory kawalek do szpitala ja autem mam 5 minut wiec blisko to twoja pierwsza ciaza ??carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moii znajomi tak nazwali coreczke- bardzo ladnie.
Nie wiem czy tylko nie beda ci problemow robic jakbedziesz chciala polski paszport dla malej wyrobic.
My raczej nie bedziemy wyrabiac bo to za duzy klopot, a na walke z polska biurokracja i kilkakrotne loty nie mamy ochoty.carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja niby mieszkam w droghedzie a i tak narzekam ze nie ma polskich lekarzy ale kto wie moze z czasem sie przeniesiemy do dublina
Bardzo ladne imiona ja tez myslalam nad nie polskim imieniem ale mamy 2 dzieci Julie i Daniela wiec te wybralismy dla chlopca Adas a dla dziewczynki Agatkacarola93, Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny