jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja dzis to tez same przygody
Byla w szkole odebrac synkow jedne do 14-ej to mamy godzine w city na placu zabaw.
1H zleciaa ja do szkoly po starszego synka a ty zonk bateria mi w aucie padla..
Dobrze, ze M pracuje niedaleko wiec by za pare minut z kablami...
Jestem ciekawa co bedzie jutro..
zebola dzis tez odwiedzialm ale powiedzial mi 95€ za podklejenie koronki ale co sie okazalo ze sruba na ktorej sie korona trzyma jest bardzo plytko wsadzona w korzen wiec bala sie sciagac korny bo moze uszkodzic zeba wiec powiedziela,ze jak sciagnie koronke to koronka uot to the bin i zalozy mi jakie przepraszam za slowo zdupny plastikowy zab za 195€ i jeszcze dodal , ze moze i tak w kazdem minucie sie zepsuc..
I chial robic mi wizyte na robienie tego ale skoro sie koronka trzyma tyle ze sie rusza wole zeby zoastal jak by wyoadla to bede zmuszona wstawic Plastic one hehe a jak w trzyma to w Swieta w PL zrobie za te pienieadze nie plastic
tak jedno z rodzicow wystarczy ja wyrabialam paszort dla Baby NO. 2 i musze was zdziwic w paszporcie jest napisane , ze ma obuywatelsto Irlandzkie bo ja jedziemy do Pl i kupuje bilety to trzeba podac Panstwo pochodzeni
< obywatelstwo>i ja maly daje Irlandzkie obywatelstwo,
Teraz z TJ tez bylam na Gardzie szybko sprawne 4 zdjecia coprawda czekam juz tydzien dalam expers wiec zobaczyly ile i im to zajmie z molodszym synkiem bylo 6 tyg.
Bardzo szczegulowo sprawdzaja lata spedzone w IE pela dokumentacja musi byc nie ma to tamto.
Carola to polacy zawsze za darom robia
tak jak moja M naprawia pily i kosiarki bo ma swoj zaklad i zawsze wlasciciel przywozi pily do naprawy to go zawsze po znajmosci za pol ceny robi...
a ty zonk wlasciecl na po znajmosci renta podniusl i mowilam M ze w tym swiecie nie ma byc nic za free
Domi jak mala bo moj juz dzis lepiej...
Limerikowo spacerke dobrze robi moj tez dzis na dworze pol snia spedzil i odziwo spal jak susel
carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPapierami się będę martwić jak już mała będzie cała i zdrowa na świecie co do "wdzięczności" i "bycia miły" u irlandczyków to już dawno się nauczyłam że jest jeden, wielki wyjątek czyli pieniądze.
A Ty Jaszczurko od samego początku jak czytam Wasze forum to same przygody Ci się przydarzają i to niestety częściej te złe i normalnie przesyłam Ci w tym momencie moją dobrą energię bo ostatnio (odpukać) wszystko się dobrze u mnie układajaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
jaszczurka
to dalszy ciag przygod.. niech w koncu zaswieci sloneczko nad Toba
Co do zeba to masz racje w pl bedzie napewno lepiej zrobione niz tutaj
Mi dzien uciekl bardzo szybko ale za to kiepsko sie czuje mam nadzieje ze antybiotyk zadziala ..Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Czyli znajomi przeplacili za prawnika. A na gardzie nie ma opłat?
Wieczory chłodne. Nie mam jak prania z ogrodu ściągnąć bo maly ld dwóch godzin z rak nie schodzi. Śpi a raczej czuwa w pol śnie.
Musze przez weekend wypełnić dokumenty bo jak będę czekać dłużej to żeby się wyrobili przed wyjazdem i faktycznie trzeba pamiętać przy odprawie żeby babola nie zrobić z obywatelstem polskimLimerikowo lubi tę wiadomość
-
jaszczurka wrote:no jakies fatum nademna to fakt dzieki za pozytywna energie napewno sie przyda
Kochana Jaszczurko akurat baterii w aucie i zabkow bym nie zwalala na fatum
masz bizi i w natloku spraw jednych drugie uciekaja
ja tam zawsze zylam i zyje z lista zadan dla mnie i dla meza ;--))carola93, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo dobry pomysł z tą listą zadań. Zawsze lepsza organizacja dnia. Niestety u mnie to lipa bo mój partner nie pracuje w stałych godzinach.
Ale jak się malutka urodzi to sama dla siebie będę się starała jakiś plan dnia ułożyćLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerkowo powiem Ci tak: jeśli mała poda się genami na mnie to nie będzie tak trudno ten plan dnia ułożyć (byłam bardzo spokojnym dzieckiem i podobno bardzo grzecznym i podatnym na zmiany) ale jeśli poda się na tatę to jestem ugotowana
Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
My juz po kąpieli troszkę małego przetrzymałam
Może będzie spał cała noc.
powiedzcie mi dziewczyny ile razy jedzą wasze maluchy i po ile ml. Bo mi sie cos wydaje , Tj je mało w dzień co 4h po 90mil a teraz na noc 120 mu zrobiłam i chyba filmie wszystko a nóż widelec prześpi cała nic
Kurczę myśle bo mały wczoraj po ważeniu wyszło ., ze wazy 5600kg i powinien niby pic po 150 mil wiec sie tak zastanawiam .Limerikowo lubi tę wiadomość
-
my w sobote po skonczeniu 4mcy przechodzimy na 210ml wody i 7 miarek proszku
nasza kolo 2 tyg temu wazyla 6100, jest drobna, dluga i szczuplej kosci jak my
nasza na 2mc jadla 150ml 5x dziennie lub 6 jak byla b glodna
czasem mniej zjadla niz 150 wg apetytu