jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCoś w tym jest dziewczyny. Faktycznie pogoda nie nastraja do uśmiechów i żartów no ale co zrobić?
Super chłopaki Normalnie dziewczyny zazdroszczę Wam że już macie swoje pociechy niby mi nie wiele zostało ale czekam z niecierpliwością
Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
mysle, ze na ta pogode jak jest mozliwosc trzeba lapac po 12 okienko pogodowe by sie doenergetyzowac resztkami slonca na spacerze na poprawe humoru lub zostaje tylko czekolada z orzechami ale ona tez idzie w bioderka :--))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:20
carola93 lubi tę wiadomość
-
aNiLewe
To mnie pocieszylas mam nadzieje ze moja chandra minie bo nie wyrobie ..kurcze ten czas tak leci ze szok moj synek skonczyl w srode o 8 lat chlopak mi rosnie za kilka lat bedzie pewnie mial wieej kolezanek niz kolegow i juz teraz tak jest ale jest maly wiec sie nie martwie
jaszczurka
ale masz super chlopaki i tez duze miejmy nadzieje ze przestanie nas draznic wszystko
EwelinaIrl
kuruacji ciag dalszy u mnie ale jeste coraz lepiej az mnie szalk trafia ze nie moge zobaczyc malej i jej wycalowacEwelina.Irl, jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:aNiLewe
To mnie pocieszylas mam nadzieje ze moja chandra minie bo nie wyrobie ..kurcze ten czas tak leci ze szok moj synek skonczyl w srode o 8 lat chlopak mi rosnie za kilka lat bedzie pewnie mial wieej kolezanek niz kolegow i juz teraz tak jest ale jest maly wiec sie nie martwie
jaszczurka
ale masz super chlopaki i tez duze miejmy nadzieje ze przestanie nas draznic wszystko
EwelinaIrl
kuruacji ciag dalszy u mnie ale jeste coraz lepiej az mnie szalk trafia ze nie moge zobaczyc malej i jej wycalowac
-
Hej hej u nas dzis slonko wstalo mam nadzieje ze tak juz zostanie . Wczoraj polatalismy na shoppingu mialam kupic sobie kurtkę ale nic nie znalazlam ciekawego . Wiec piotrk kupil sobie 3 koszulki smialam sie bo jak malej nie bylko i jechalismy on mial sobie cos kupic to ja wracalam z torba ciuchow tera jak ja mialam sobie kupic on wrocil z koszulkami hehe .
Nicla zaczyna juz wiecej sie rozgladac i nie spi po 30 minut tak to ajadla ispac ale super ciesze sie bo mozna do niej chociaz pomówić
Milego dniacarola93, Limerikowo, aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość
-
Witam..
u nas slonko jest ale tez zimne chlodne powietrze ale pranie szybko na dworze schnie jeden plus przy wiaterku..
Jestem zla wyslalam aplikacje o paszport TJ dzisaj mija ponad 2,5 tyg mial to byc expres paszport kurcze i nic dodzwonic sie tez tam nie mozna wisze juz na tel. 3 dzien po 20 minut zbasnkrutuje.
Chociaz by mogli mi dokumenty moje odeslac.. zebyym mogla do innej innstytucji wyslac..
Chcialam do PL na tyd sie wybrac a tu chyba nici z wyjazdu..
chlopcy maja 10 dni przerwy pod koniec pazdziernika... zanudze sie tu.. -
Ewelina dobrze wyglądasz
U nas noc skończyła się o 4.30 i tak dopiero przed 8 mały zasnął. Napiszczal się ze pewnie całe osiedle nie spalo z nami.
U nas tez pomimo mimo zapowiedzi piękne słońce. Zimno ale przyjemnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 00:02
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Mo masakra jakas po jakiego grzyba oferuja expres skoro sie nie wyrabiaja.. nie wiem nie pojmuje tego.
aNiLewe to mnie to chyba ominelo ile stron dokladnie temu??
za duzo chyba by wretowac wszystko..
Juska19 znajedziesz mnie na Fb Anna Marcak zreszta wszystkie zapraszam na Fb
Dzis jedziemy robic handprint wszystkim chlopca:)
Pogoda taka see zaraz lece pranie wieszac to przewieje troszku lubie takie z dworu pranie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:00