jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze
https://www.facebook.com/anna.marcak
oddcisku raczek za nami rameczke wybralam biala czekamy na efekt bedzie za 5-6 tyg na mojej sciance w salonie jupi
szczesliwaaNiLewe wrote:Oj nie wiem ile stron temu tp było. Gdzieś ze dwa trzy tyg temu wymialysmy sie namiarami. Daj link do siebie na fb to cie znajdziemy.
Brrr zimno na dworze ale spacer byljuska19, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Ewelina w czasie ciazy wrzucilas 22kg a ile juz zeszlo?
bo odejmujac stopniowo baby, wody etc to juz na pewno wazysz juz duuzo mniej
ja podaje malej soczki na zmiane marchew i jablko a to co zostanie to sama musze pochlonac :--))
niektore czerwcowki daja juz full sloliki i zupki, kaszki, ale my czekamy chyba do konca prawie 5go mca
czasem 210 plus proszek to za malo a czasem Mala zostawi 10/20/40ml takze b rozniejaszczurka, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Ja pamietazm z najstarszym synkiem tez jakosc na poczatku piatego miesiaca szalalam z marchewka jakaso tak...
Waga po ciazy mi brakuje do mojej wagi ze 3 kg ale chciala bym by bylo z 10 moze 12 mniej to by bylo git... i Anna Happy
A to my dzis na shopingu..
Limerikowo, Ewelina.Irl, aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość
-
ja mam fb ale taki biedny, w sumie nie uzywam
nieraz w glowe zachodze na co mi byl pan Zukerman?
jest gg i tel, belly f , starczy mysle
Jaszczurka widze ze ostro kibicujesz, dzieki za newsy
no 1st day at school v important do dzis ma przeblyski swojego jak mama mnie sadzala w pierwszych lawkach bym ok widziala i slyszala he he to musial byc stres..
super wygladasz na tym spacerku z fajnym wozkiem
nigdy bym nie pomyslala ze mama 3 chlopcowWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 23:22
jaszczurka, juska19 lubią tę wiadomość
-
Oj kochana zanim sie nie obejrzysz a będziesz myślała o 2 baby. U mnie tak wypadło co cztery lata budziło sie to cos a moze tak jeszcze raz i tak oto mam mija trójkę wspaniałych. Chłopców
Dawaj GG w sumie ja nie mam ale założyć można heheLimerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
Ja z pierwszym 30 kg przytykami a poleciały kg tak szybko, ze nawet nie wiedziałam kiedy hehehe
A teraz proszę żeby sobie poszły i nic hehe
Ale np
Nie jem nic po 17- tej nic gazowanego woda i herbatę zaczekam pic bez cukru to wyczyn dla mnie normalnie.
Ewela szybko poleca kg zobaczysz.
Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Mi tam się marzy w sumie troje. Ja mam siostrę i brata a mąż z kolei chce dwoje bo ma tylko brata. Śmieje się do m. ze będzie dwojka w okolicach mojej 30tki a przy trzecim to może nam się przydarzy ) hehe
jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jaszczurka oby 4 baby bylo bez przygod porodowych :--))
no moje ewentualnie pozostale dzieci np 2 wypadnie kolo 40 i po he he, ale teraz po 40 modne jest 1sze dopiero
a pospalysmy dzis ze hej, od razu inna niunia, zgarnelam po porannej butli do wyrka i chrr do 2go karmienia po 11.30
dzis proba kaszki bobovita-1 mala lyzeczka, weszla elegancko butla
po polud jeszcze lyzeczka soczku jablkowego bedzie
soczki pobudzily ok apetyt i zamiast 840ml wg puszki to wczor wyszlo 1210ml czyli 2butle wiecej na glod wiec dzis kaszka ryzowa w ruch powolijaszczurka, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Limerikowo narazie nie wybiegam tak daleko w przyszlosc narazie ciesze sie TJ no i oczwiscie chlopcami tyle, ze chlopaki duze juz i nie chca np isc demna na spacer starszy tv woli pogladac albo kiazke poczytac...
sredni tak bardziej...
Ale na brak uwagi TJ nazekac nie moze codziennie opcalowany przez dwuch braci..
no jak sie baby No. 4 oprzydazy to sie przydazy:)
dzis w nocy chyba przymrozilo...
Jeszcze dzis planow jako takich nie mam ale mysle gdzies wybyc z chlopcami popoludniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 13:39
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
dziewczyny!
koszmar!!!!!!!!!!!
istny koszmar mowie Wam.
Nigdy zlego slowa na swoich tesciow nie powiedzialam bo wydawalo mi sie ze to spoko ludzie.
Ale istny koszmar.
Dzis mialam taka awanture z tesciowa ze glowa mala- w moim wlasnym domu zebysie na mnie darla! koszmar. menopauza chyba.
Maz spi po nocce- a dzis ma jeszcze jedna. Powiem mu ze ma nie isc a jak pojdzie to nie wiem co bedzie:(
zalamka.
szkoda nawet opowiadac. opowiem chyba jak ochlone bo inaczej bede ryczec.Limerikowo, jaszczurka lubią tę wiadomość