jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny Jak tam Wasze maleństwa? Jak się czujecie?
Ja się przyznam że odkąd pogoda się zepsuła to niestety powoli łapie mnie gardło i lekki katar. Mam nadzieję że szybko się go pozbędę.
Ogólnie dowiedziałam się że moja córcia od tygodnia ani razu nie zmieniła pozycji. Byłam u lekarza żeby zapytać czy aż tak duży ucisk na pęcherz jest normalny. Zbadała mnie i powiedziała że mała jest główką w dół i była dość zdziwiona że tak szybko mała utrzymuje się w jednej pozycji. Oczywiście to się może jeszcze zmienić ale kto to wie.Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
wczoraj skorzystalismy z pogody i byl spacer na UL nad rzeka
UL okazal sie jednym big placem budowy trzeba bylo poglowkowac i pokrecic wozkiem i pokonac pare schodow
rozbudowuja b b uniwerek, mam nadz ze z sensem nie tak jak to niedokoncz centrum handl kolo tkmax straszace do dzis betonowymi palami
z 2ej str na pewno maja kase bo 1h parkingu na UL kosztuje 3e kurcze drozej niz w samym centrum
no byl troche deal by postawic auto ok i nie placic potem za clampa ale poradzilam sobie
dzis totalna bida z pogoda chyba przejedziemy tylko do pobliskiego Newport pokrecic sie, mam nadz ze duzo z parasola nie skorzystamy -
carola93 wrote:Ogólnie dowiedziałam się że moja córcia od tygodnia ani razu nie zmieniła pozycji. Byłam u lekarza żeby zapytać czy aż tak duży ucisk na pęcherz jest normalny. Zbadała mnie i powiedziała że mała jest główką w dół i była dość zdziwiona że tak szybko mała utrzymuje się w jednej pozycji. Oczywiście to się może jeszcze zmienić ale kto to wie.
mi po 20tyg dziecko obrocilo sie glowka w dol i taka pozycje utrzymalo juz do konca takze nie wiem dlaczego lekarz tak sie dziwi :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:03
carola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo na UL po 18 mozesz parkowac gdzie chcesz,przed 18 tylko parking 3 euro albo kolo Basenu albo kolo University Concert Hall(ale tam chyba jest rozryte) jest darmowy.
Chyba przez 2 msc sie nic nie zmienilo mam nadzieje ,zreszta tak sa mega budowy bo jest mega plan zagospodarowania tereniu i nowe budynki powstana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:11
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Hej hej
My dzis bylismy w przychodni . I mala jak spadla z wagi na poczatku z 3,620 dzis wazy 3,980 Jutro jedziemy do szpitala na badania krwi . I mamy powiedziec o przecieciu laczenia jezyka dlatego mala nie moze zlapac cyca bo caly czas odciagam mleko . Odrazy zrobilismy zakupki i do domku . I mysle nad drzemką
Milego dniaLimerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
Ewelina tak ładnie ci przybrała córcia na twoim mleczku czy coś dokarmiasz mm?
Nasz to śmieszek ske zrobił. Non stop banan na ustach nawet nic nie trzeba robić. I rozgadany. Siedzi w bujaku i gada do siebie albo w nocy mu się na rozmowy zbiera
Co dzień nowości które tak cieszą ze naprawdę az mnie duma rozpiera ze to moj synek. Mojcarola93, Limerikowo, AgataP, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Witam u nas
Troszku mnie nie bylo brak interneta prze piekna Irolska pogode:(
wizyta wczorajszw w CUMH przebiegla pomyslnie pierwsza nasza i ostatnia wizyta...
Musze nadrobic wszasze posty troszku tego jest..
Ja dzis odebralam swoje wyniki i kiepskie sa WBC ponizej normy MCV tez i tam cos jeszcze musze sie zabrac za te wyniki...
Limerikowo, AgataP, juska19 lubią tę wiadomość
-
Agata dzieki za newsy o parkingu
racja mega mega budowa z halasem , kurzem, mam nadz ze w nast roku finish
aNiLewe gdzie sa fotki Sebastianka z usmiechem jak banan? czekamy
my dzis spacer jednak udalo sie trafic na okienko pogodowe na godzine z pieknym sloncem, potem juz deszcz wiec Crescent zaliczony
jest promocja pamperkow w Bootsie np 2 paki za 19e
i maja ok bodziaki w H&M za 13e, z dl rekawem, 5szt w opak, wzory zwierzatka, plus czapki jesien/zima uszatki po 3e only
sporo przecen tez na cd w Tesco przemyslowym po 8e, Lana del Rey kupiona , tylko nie wiem kiedy ja poslucham, bo Anne German tylko na full power jak maz niania a ja wieczorkiem na 1.5h do big Dunnsa
a potem pare dni spiewam "Tango" a maz mowi zmien plyte to niby jak mam to zrobic jak w glowie tylko ..tango, tango d'amore..
a mala dla odmiany bardzo lubi tango i eurydyki i sluchaAgataP lubi tę wiadomość
-
a propos wynikow to tez musze zrobic te podstawowe: morfologie, tarczycowe i siuski
zastanawiam sie gdzie skoro Medicus Cork zamkneli , a to pech, przeciez klientow mieli
nada bedzie machnac te 50e na gp i poczekac tydz i prosic o kopie/ksero , bo wiadomo mnie "ok ok" nie zadowoli ;--)))))))))))))
tak mysle najbardziej jak ten moj cholesterol bo przez koncowke ciazy byl super wysoki po czekoladach, no ale podobno w miare, z maslem raczej oszczednie teraz, tylko michaszki gryze a ruchu przy malej nei brak na cardio i heavy liftingAgataP lubi tę wiadomość
-
Beda zdjęcia jutro jak maly pozwoli.
My ostatnie dni tez korzystamy z okienka pogodowe go które niestety zmienia się zawsze jak jesteśmy w połowie spaceru i zaczyna lac. Ale parasolka w dłoń i idziemy dalej.
Medicusa zamkneli ale ponoć jest tam twraz mdclinic i to polska przychodnia dalej. 100% nie dam ręki uciąć bo ja tam nie chodzę ale tak słyszałam od osób trzecich.
Zamówiłam tule. Przesyłka do irl także za kilka dni powinno byc. Juz się nie mogę doczekać. )
Weekend minal a papiery o paszport dalej leżą. Cholera jutro musze się zabrać bo potem mały nke poleci
W dunnes dość długo byla promocja na pampki po 10 € jakby komuś do bootsa za daleko.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:Ewelina tak ładnie ci przybrała córcia na twoim mleczku czy coś dokarmiasz mm?
Nasz to śmieszek ske zrobił. Non stop banan na ustach nawet nic nie trzeba robić. I rozgadany. Siedzi w bujaku i gada do siebie albo w nocy mu się na rozmowy zbiera
Co dzień nowości które tak cieszą ze naprawdę az mnie duma rozpiera ze to moj synek. MojLimerikowo lubi tę wiadomość
-
No to fajnie, Breast is the best
Nasz mały dziś miał check up u środowiskowej w health centre i wg jej pomiarów ma 61cm i 6120g. Wszystko na siatce nałożone jest po środku czyli idealnie
Tłumaczyła, że przy karmieniu piersią nie wprowadzać innych pokarmów przed 6m, ale jej wyjaśniłam, że wracam do pracy i chciałabym żeby niania już cos więcej mogła dac niż tylko mleczko (wg mnie tak było by łatwiej nie wprowadzając mm lub tylko minimalnie). Mówiła, że zaczynać od kleiku ryżowego a nie od marchewki Zawsze myślałam, że marchewka to pierwsze co maluch dostaje.
Limerikowo a jak u Was nowosci w diecie?
A to nasz śmieszek, obiecałam to macie
zdjęcie zrobione w nocy jak się mały obudził, po karmieniu spać mu się nie chciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 16:02
Limerikowo, Domi IRL, Ewelina.Irl, carola93, juska19, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ani Lewe ale maly ma swietny usiech!
U mnie masakra- tescie jeszce do wtorku. Nie wiem jak dam rade, juz mam nerwy w strzepach:) Moj mazdo pracy na 3 nocki na weekend
Mala dobrze, apetyt dopisuje wielki odkad zaczela robic kupke po tym enzymie codziennie, a czasem nawet 2 razy- bez wyciskania na sile, zadnego meczenia sie- rewelacja:)
Pogoda w kratke - ale nie najgorzej- tylko ze na dzis wieczor i nastepne dwa dni burze zapowiadaja.
aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U nas też pogoda w kratkę ale jest już chłodno, czuć już konkretną jesień.
aNiLewe
Cudny chłopczyk i piękny uśmiech
Ewelina.Irl
Mała rośnie jak na drożdżach, nic tylko się cieszyć
Domi
Dasz radę z teściami, na szczęście nie masz ich na głowie cały czas tylko teraz
Co do ułożenia dziecka to ja miałam chyba każde możliwe ułożenie płodu do tej pory. Teraz w ciągu dnia rusza się mniej ale za to w nocy daje mi nieźle popalić i właśnie przestała się przewracać na inne strony. Może tak już zostanie, zobaczymy co mi powiedzą na kolejnej wizycieLimerikowo, aNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
aNiLewe
Maly slodziak a jaki usmieszek ma
Domi IRL
teraz juz z gorki za kilka dni poleca wtedy wrocisz do zywych hehe i odstresujesz sie
Ewelina.Irl
Mala je sporo jak na tygodniowa dziwczynke oby tak dalejaNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość