X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tesciowie rozpoczeli wizyte, mala dostala mnostwo prezentow, takze dziadki dbaja, my tez do ubrania plus slodkosci
    po 2 sniadaniu maz zabral rodzicow do city bo jutro ma padac wiec crescent tylko bedzie wchodzil w gre
    ja lulam Lole, po 9 zjadla 210ml bez wysilku, spala elegancko cala nocke
    po obiedzie planuje spacerek by tez ze slonka skorzystac i ok aury

carola93, juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziadkowie w natarciu ;) to się pewnie mała obłowiła :D
    Właśnie pogoda jest dzisiaj przyjemna więc trzeba korzystać :)
    Przespała całą noc? To super, wypoczęłaś myślę trochę.

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wypoczelismy z mezem bo koncowke sprzatania do 11pm mielismy :--))

carola93 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Agata. Pięknie! Zdjęcia po prostu boomba.

Musze zrobić zapasy pampkow bo było 6paczek po 70szt i jedna została. Tak czy siak około 10na dzień idzie wiec zapasy trzeba odnowić jak promocja.

Tak dziś pięknie. Po wczorajszych deszczach konieczne spacer musi być.

Dziewczyny abonament mi się kończy za kilka dni. Z czego można korzystać bez? Podglądać wykresy przyjaciółek tez mozna? Nie ma sensu wykupywac nowego abonamentu i wole ew ske zabezpieczyć wymiana kontaktów gdyby nic nie mozna było potem zrobić ??

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze sie ciesze ze moja siotra polecila mi te forum czuje sie jakos duzo spokojniejsza i mimo to ze 3 ciaza jakies nowe infromacje :)
    Limerikowo
    super ze mala przespala cala noc mogliscie z mezem wypoczac :)
    Ja jestem ciekawa czy kolejna dzidzia tez bedzie miala kolke bo dwojka miala az sie tego boje niby kropelki juz sa ale roznie bywa

carola93, Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANiLewe sama się nad tym zastanawiam właśnie. Jak to będzie kiedy się abonament skończy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dzieki za mile slowa,sesja jako tako mi sie podoba jest pare dobrych zdjec ale na reszcie wygladam jak wieloryb :)
    przynajmniej w swoim odczuciu.

rozumiem ze na kolki infaocl? dziala ok? poelcacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo Ty bylas u fryzjera przed porodem,robilas odrost chyba z tego co pamietam,rozumiem ze moge smialo isc tak? bo chcialam zrobic zeby potem jzu nie kombinowac zaraz po tym jak mala bedzie juz na nami.

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Agatko piekna sesja i piekny brzuszek :*
    My dzis caly dzien spimy i jemy . Mam taki nawal pokarmu ze sciagam co poltorej godziny bo cyce bola . Ale to dobrzze ze jest :)
    An jak wam mija dzionek ?
    Mielismy isc na spacer bo piekna pogoda ale ja nadal chodze w pol zgieta do tego bola mnie plecy i dzis z rana brzuch bolal ze az sie zwijalam z bolu .

carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam normalnie wlosy farbowalam w ciazy- moj lekarz jak sie zapytalam czy moge to sie zaczal smiac i powiedzial ze fryzjerki przeciez wlosy farbuja sobie i w pracy i jakos zdrowe dzieci rodza:)

AgataP, carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze to zafarbuje :)
    dzieki Domi :)

Ewelina u nas pogoda w kratke raz ladnie raz leje! dopiero ze spaceru wrocilam z psem i zaczelo znowu lac...ech...

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• juska19 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl
    jeszcze troche bedziesz chodzila zgieta w pol :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to plecy mnie bola bo krocze boli ale moge chodzic normalnie tylko siadac no to normalne ale plecy ??

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z pogody dzisiaj :) mimo że zdarzył się chwilowy deszcz to cały dzień świeciło słoneczko :) wybrałam się nawet do parku z moją psiną ;)

Co do farbowania to wiele osób straszy że w ciąży to nie wolno bo dziecku można zaszkodzić i różne takie. Ja nie farbowałam całą ciążę nie dlatego że w to uwierzyłam tylko że chciałam aby mi kolor naturalnie zszedł. Niestety nie wyszło ;/ wyglądam jakbym miała źle zrobione ombre więc raczej się skłaniam do kupienia farby.

AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    carola93 wrote:
    Ja muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z pogody dzisiaj :) mimo że zdarzył się chwilowy deszcz to cały dzień świeciło słoneczko :) wybrałam się nawet do parku z moją psiną ;)

Co do farbowania to wiele osób straszy że w ciąży to nie wolno bo dziecku można zaszkodzić i różne takie. Ja nie farbowałam całą ciążę nie dlatego że w to uwierzyłam tylko że chciałam aby mi kolor naturalnie zszedł. Niestety nie wyszło ;/ wyglądam jakbym miała źle zrobione ombre więc raczej się skłaniam do kupienia farby.

mam to samo z wlosami..ni to obmre ni to nie wiem co wiec zrobie sobie pasemka tak jak zawsze ...juz zateskinlam za nimi :)

Ewelina a jak Cie te plecy bola,miesnie,korzonki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:47

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedzial ogolnie ze jakbym ta farbe jadla albo miala rany na glowie lub uczulenie na farbe badz farbowala w szczelnie zamknietym pomieszczeniu to wtedy warto by rozwazyc wybor farbybez amoniaku:)

Tak naprawde to uprzedzal mnie przed kosmetykami z kwasami, kolagenem i efektem rozgrzewajacym no i gleboko zluszczajacymi.

AgataP, carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata co do kolek to ciezko sie wypowiadac- na kazde dziecko co innego dziala. My uzywamy infacol na gazy- pomagal przez jakis czas teraz jakby przestal.

Wydaje sie ze ten Colief dziala- podajemy od 2 dni- knsystencja kupki dzis sie zmienila na taka jak po mleku z piersi:))) jest ziarnista i luzniejsza- moze w koncu jakis postep.
    Kupilismy tez mleko ''Aptamil easi digest'' na wszelki wypadek gdyby ten enzym nie pomogl.
    Veronica dzis w dobrym humorze od rana.
    Pattern spania zmienil sie na od 19ej do 3ej (jedzenie) spanie do 7ej (jedzenie ) potem 30 min drzemki i wstajemy. Ciekawe czy tak zostanie.

Milego wieczorku.

Moii tesciowie laduja po 23ej ale mybedziemy juz spac- zobaczymy ich rano z mala.
    Moge zniknac na pare dni, ale nadrobie was potem.

AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    mam to samo z wlosami..ni to obmre ni to nie wiem co wiec zrobie sobie pasemka tak jak zawsze ...juz zateskinlam za nimi :)

Ewelina a jak Cie te plecy bola,miesnie,korzonki?
    Korzonki
    Smaruje amolem i grzeje mam taki worek z zelem ze do mikrofali i nagrzewam ale wraca jak bumeranbg

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl
    Współczuję bólu. Oby przeszło jak najszybciej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Ewelina wspolczuje bidulko,mam nadzieje ze szybko przejdzie.

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ