jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas tesciowie rozpoczeli wizyte, mala dostala mnostwo prezentow, takze dziadki dbaja, my tez do ubrania plus slodkosci
po 2 sniadaniu maz zabral rodzicow do city bo jutro ma padac wiec crescent tylko bedzie wchodzil w gre
ja lulam Lole, po 9 zjadla 210ml bez wysilku, spala elegancko cala nocke
po obiedzie planuje spacerek by tez ze slonka skorzystac i ok aurycarola93, juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Agata. Pięknie! Zdjęcia po prostu boomba.
Musze zrobić zapasy pampkow bo było 6paczek po 70szt i jedna została. Tak czy siak około 10na dzień idzie wiec zapasy trzeba odnowić jak promocja.
Tak dziś pięknie. Po wczorajszych deszczach konieczne spacer musi być.
Dziewczyny abonament mi się kończy za kilka dni. Z czego można korzystać bez? Podglądać wykresy przyjaciółek tez mozna? Nie ma sensu wykupywac nowego abonamentu i wole ew ske zabezpieczyć wymiana kontaktów gdyby nic nie mozna było potem zrobić ?? -
Powiem wam ze sie ciesze ze moja siotra polecila mi te forum czuje sie jakos duzo spokojniejsza i mimo to ze 3 ciaza jakies nowe infromacje
Limerikowo
super ze mala przespala cala noc mogliscie z mezem wypoczac
Ja jestem ciekawa czy kolejna dzidzia tez bedzie miala kolke bo dwojka miala az sie tego boje niby kropelki juz sa ale roznie bywacarola93, Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej .
Agatko piekna sesja i piekny brzuszek :*
My dzis caly dzien spimy i jemy . Mam taki nawal pokarmu ze sciagam co poltorej godziny bo cyce bola . Ale to dobrzze ze jest
An jak wam mija dzionek ?
Mielismy isc na spacer bo piekna pogoda ale ja nadal chodze w pol zgieta do tego bola mnie plecy i dzis z rana brzuch bolal ze az sie zwijalam z bolu .carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja tam normalnie wlosy farbowalam w ciazy- moj lekarz jak sie zapytalam czy moge to sie zaczal smiac i powiedzial ze fryzjerki przeciez wlosy farbuja sobie i w pracy i jakos zdrowe dzieci rodza:)
AgataP, carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z pogody dzisiaj mimo że zdarzył się chwilowy deszcz to cały dzień świeciło słoneczko wybrałam się nawet do parku z moją psiną
Co do farbowania to wiele osób straszy że w ciąży to nie wolno bo dziecku można zaszkodzić i różne takie. Ja nie farbowałam całą ciążę nie dlatego że w to uwierzyłam tylko że chciałam aby mi kolor naturalnie zszedł. Niestety nie wyszło ;/ wyglądam jakbym miała źle zrobione ombre więc raczej się skłaniam do kupienia farby.AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycarola93 wrote:Ja muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z pogody dzisiaj mimo że zdarzył się chwilowy deszcz to cały dzień świeciło słoneczko wybrałam się nawet do parku z moją psiną
Co do farbowania to wiele osób straszy że w ciąży to nie wolno bo dziecku można zaszkodzić i różne takie. Ja nie farbowałam całą ciążę nie dlatego że w to uwierzyłam tylko że chciałam aby mi kolor naturalnie zszedł. Niestety nie wyszło ;/ wyglądam jakbym miała źle zrobione ombre więc raczej się skłaniam do kupienia farby.
mam to samo z wlosami..ni to obmre ni to nie wiem co wiec zrobie sobie pasemka tak jak zawsze ...juz zateskinlam za nimi
Ewelina a jak Cie te plecy bola,miesnie,korzonki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:47
carola93 lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedzial ogolnie ze jakbym ta farbe jadla albo miala rany na glowie lub uczulenie na farbe badz farbowala w szczelnie zamknietym pomieszczeniu to wtedy warto by rozwazyc wybor farbybez amoniaku:)
Tak naprawde to uprzedzal mnie przed kosmetykami z kwasami, kolagenem i efektem rozgrzewajacym no i gleboko zluszczajacymi.AgataP, carola93, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Agata co do kolek to ciezko sie wypowiadac- na kazde dziecko co innego dziala. My uzywamy infacol na gazy- pomagal przez jakis czas teraz jakby przestal.
Wydaje sie ze ten Colief dziala- podajemy od 2 dni- knsystencja kupki dzis sie zmienila na taka jak po mleku z piersi:))) jest ziarnista i luzniejsza- moze w koncu jakis postep.
Kupilismy tez mleko ''Aptamil easi digest'' na wszelki wypadek gdyby ten enzym nie pomogl.
Veronica dzis w dobrym humorze od rana.
Pattern spania zmienil sie na od 19ej do 3ej (jedzenie) spanie do 7ej (jedzenie ) potem 30 min drzemki i wstajemy. Ciekawe czy tak zostanie.
Milego wieczorku.
Moii tesciowie laduja po 23ej ale mybedziemy juz spac- zobaczymy ich rano z mala.
Moge zniknac na pare dni, ale nadrobie was potem.AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:mam to samo z wlosami..ni to obmre ni to nie wiem co wiec zrobie sobie pasemka tak jak zawsze ...juz zateskinlam za nimi
Ewelina a jak Cie te plecy bola,miesnie,korzonki?
Smaruje amolem i grzeje mam taki worek z zelem ze do mikrofali i nagrzewam ale wraca jak bumeranbg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny