jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
carola93 wrote:A jak Wam w ogóle idzie? Macie jakiś plan dnia czy tak kompletnie spontanicznie wszystko?
Wybacz że tak wypytuję ale bardziej niż porodu boję się tego co będzie później
a tam nie ma sie co denerwowac na zapas
wszystko przyjdzie z instynktem i wiedza , jest duzo czasu mozna zaczac czytac lektury o opiece nad niemowleciem
plan dnia wiadomo
pobudka nocna na pamperka i butle, noszenie do odbicia i chrrr
w dzien pamperki i butle, usypianie, noszenie. gadanie do baby,
jedzenie wlasne, prace domowe, tv, forum :--))
wieczorem shower , zeby i lulu
i tak leci dzien za dniem :--))carola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to super jak mama wlasna na mc!pomoc idealna, odciazy Cie i Twe plecy plus psych wsparcie
nie dodalam do planu codziennego zakupow bo u nas maz robi gl po job
choc ja tez raz w tyg jade sie wyrwac
a gotuje wieczorami na 2dni od razu
teraz jest promocja na pamperki w supervalu, buy 1 get 1 free, ja skorzystalam dzis , wzielam 3 i 3+carola93, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż uważam że mama to spore odciążenie dla mnie, zwłaszcza zaraz po porodzie
My tak korzystaliśmy z różnych promocji, tesco, valu i teraz mamy spory zapas więc na razie stop pampersom.
Za to muszę kupić pieluchy tetrowe i nie wiem gdzie mi się bardziej opłaca.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
tetry to tylko pare max 10szt pod brode pod butle i na przewijak w obcym miejscu lub by przykryc wozek/budke przed sloncem
najlepiej zainwestowac w ok jakosci tetre np motherhood , nie do zdarcia
ok sa tez flanele miekkiecarola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam,nadrabiam Was i nadorbic nie moge cos,zalatana jestem juz mimo ze wszytsko mam to latam jak poparzona i sprawdzam po 10000 razy czy aby wszytsko i czy nic nie zapomnialam i czy w razie porodu to wsiadam i jade czy musze cos dopakowac,...juz jest szal normalnie
Zimno i szaro juz wiec cos mnie ta pogoda rozprasza i kolo poludnia mam zjazd fizyczny a potem musze wlaczyc ze zmeczeniem,ale juz blizej niz dalej.
Ewelina piekna corcia zazdroszcze ze juz ja masz po tej stronie brzucha.
Czytam o tym jak karmicie jak spedzacie dzien z dziecmi i jak zycie plynie i mam nadzieje ze tez sobie poradze,w tym momencie to juz nawet mnie troszke ten brzusio meczy i chcialabym juz sie rozapkowac niedlugo jak tylk bedzie te 38 tyg. ciaze donoszona mam 17.10 wg belly wg usg tydzien wczesniej...zobaczymy
przepowiadajace sa ,narazie mnie tylko raz zgielo w pol...czekam na wiecej...
wczoraj odebralam fotki z sesji pare wstawie
Limerikowo, Domi IRL, juska19, jaszczurka, carola93, aNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:PRZEPIEKNA SESJA!!!
bedziesz miala Agata z rodzina super pamiatke
zazdroszcze
sukienke widze sliczna dobralas
A dziekuje sukienka z H&M za 5 eur z przeceny ..nic nie moglam dobrac i juz nie mialam sily szukac wzielam co bylo w sklepie pierwsze lepsze a ze radzilyscie dluga sukienke obcisla to padlo na ta akurat...kolor przemowil do mnie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
piekna sukienka i sliczny kolor,nie wierze ze za 5e
w sumie fakt na dluzszych zakupach idzie kręćka w oczach dostac, od kolorow wzorow i wszystko sie podoba i czl chcialby miec w szafie plus new szafe oczywiscie
a propos szafy to wlasnie szykuje mi sie wstepnie ten zakup, bo moja panienska 10latke szlag irl jakosci plus grzyb trafil
wiec bedzie wyprawa do Ikei i zaszaleje na big wardrobe
a niech maz ma co skladacAgataP lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja dzis w 20 tyg:) jejku jak ten czas leci az nie wierze ze juz polowa za mna czyli za jakies 19 tyg zobacze swojego Maluszka
AgataP super sesja pieknie wygladasz
Ja tez chce jechac na zakupy do ikea ale nie wiem kiedy jeszcze musze powoli zaczac kupowac bo mam tylko rozek i skarpetki to jest malo ale jakos nie moge sie zebrac..aa zapomnialam mam jeszcze lozeczko bo odkupuje od kolezanki wiec chyba czas na shoppingcarola93, Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Agatko super ta sesja, kolor sukienki mój ulubiony więc nie jestem obiektywna
juska półmetek wybił, teraz tylko z górki
Ja mam dzisiaj za sobą kupienie pierwszego ciuszka nie chcę za dużo kupić bo znając moją rodzinkę to i tak połowy nie zużyję bo mała będzie za duża Powoli kompletuję co mi potrzebne i jestem na ostatniej prostej tak mi się wydaję.Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny