X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to troszke naszych fotek :)
    11tmkqp.jpg
    206ejoi.jpg
    ncfiog.jpg
    n4b2mo.jpg
    20iat51.jpg
    fkb28x.jpg
    1z69gzp.jpg

Domi IRL, juska19, Limerikowo, aNiLewe, Goosiaczek2, jaszczurka lubią tę wiadomość

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super foteczki Agata! wygladacie super!:)

AgataP lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata bez krytyki, focie super
    tylko naramienniki-protektory w foteliku powinny byc na ramionkach do jazdy by je chronic, pewnie tylko zescie szybka przymiarke do fotki robili i jezdzicie ok
    smiejemy sie z mezem ze all mlodzi rodzice mieszkaja tak jak my , u nas tez pranie w salonie sie suszy bo tu najcieplej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:11

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki bierzemy udział w konkursie pomożecie? wystarczy się zalogować i oddać głosik z góry dzięki.
    http://www.rossnet.pl/konkursy/galeria,c877f2db-3696-4a88-a3ef-57606deaa2a9,9813664

Limerikowo lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko lecim za tydzień a raczej już będziem :P
    Stresa mam bo lece sama, jutro nadaje kuriera góra we wtorek.
    Nasz mały aniołeczek ma się dobrze, łobuz czasem z niego wychodzi ale generalnie słodziak. Coraz więcej sam się bawi, długo na brzuszku leży i super generalnie ciągle się śmieje.

Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my lecimy w pt, powrot w pon wiec b krotko, mam nadz ze obedzie sie bez big stresu, bo lecimy we 3jke

podziwiam aNiLewe, ale dasz rade i ogarniesz i malucha i wyprawe
    a co nadajesz kurierem?
    ja zamowilam kuriera na 2 paczki na Mikolaja do Pl

tak w ogole ide sie spakowac, nei mam weny, ok ze baby wczoraj spakowalam fatalaszki

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam po krotkiej nieobecnosci :)
    Agata Foteczki piekene mala przecudna po tobie :)

Limerikowa zalacza fotek rameczki :)]]

NaWt59.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:48

AgataP, Limerikowo, aNiLewe, juska19 lubią tę wiadomość

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • jaszczurka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo ja tez mysze zaczac wyciagac walizki jakos nie mam natchnienia do tego :)

ukdyj44j93kc68pw.png
    82doj44jzrzxx8po.pnggyxwj44jol7dh729.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaszczurka swietne te ramki ! ja chcialam na allegro zamowic podobna z odciskiem stopki i raczki i chyba sie skusze.

my na swieta zostajemy ale planujemy poleciec na wakacje do PL spedzic tam 3 tyg w lecie no i potem na Oktoberfest planujemy na weekend skoczyc a mala zostawic mojej mamie na weekend..ciekawe jak to bedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:04

Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas albo skoki rozwojowe albo zeby albo leki separacyjne i jeszcze nei wiadomo czemu dziecko jojczy
    pocieszam sie ze po roku plus mi juz powie

wyzwiozlam dzis na sklepy bo jojczenie od porannej butli, w przejezdzie 2 przystanki wymuszone bo smok wypadl wiec mamo wloz a spacer tez komedia co 5min stop i tak 20min potem na szczescie chrrr 1h i sw spokoj

my zaliczyllismy wczoraj 2 indcydent bezdechuo 10.45pm, tym razem koldra naciagnieta na glowe, nianka zadzialala ok i oboje bieglismy, odkrylam ja, od razu niunia sie obudzila i smiala do 12.30am
    znowu albo oddech stal sie plytszy albo zanikl

maz stwierdzil ze nic jej nie jest bo dziecko nei jest blade ani nie leje sie przez rece a urzadzenie wg niego inzyniera jest b czule i nastawione na najwyz poziom czulosci, mnie osobiscie to nie przekonuje, ale jak sie powtorzy 3 raz to dzialamy , nie ma zartow
    brat twierdzi ze tez mieli z dzieckiem "kilka falszywych alarmow" hmmm
    teraz w pt sprawdzi ją ok pediatra w Gdansku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:21

jaszczurka lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaszczurka ja dzis po polud kawce mialam wene i mus a sprzatansko salonu, miotla bo mala chrr i mopowanie plus korytarz ta sama procedura

Raczki super sprawa, b fajne te raczki i rameczka jako pamiatka
    pokazuje mezowi jak podobni po lapkach jestescie po ksztalcie meidzy kciukiem a wskazujacym plus gl linie papilarne :--))

tez ciezko ciezko z tym pakowanskiem a czas leci, poprosze kopniaczka i moze sie ogarne wreszcie kurcze
    pojadlam teraz frytek domowych na regenaracje sil, mloda godz wiec cos jeszcze do walizy zgarne
    na razie zrobilam liste co nam nada, ja pakuje siebie i Lole, a maz siebie jak zwykle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:05

jaszczurka lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata juz widze macie wojaze na nast rok zaplanowane, tylko bileciki w ok cenie patrzec i ruszac w trojke lub dwojke a mala pod opieka
    teraz sa super bilety w promocji
    no October b fajna impreza, maz jak byl w Bawarii na delgacji to zacieszal szczegolnie na stroje pan i ze piwko lało sie strumieniami

28hk55c.jpg

1z1tj7k.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:22

jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lece na 4 tygodnie z malym, m bedzie dwa wiec kurierem wysylam prezenty ciuchy i swoje kosmetyki no i mleko mm bo bede juz aptamil wprowadzac po malu. Po co sie tluc z bagazem ktory w dodatku drozszy jak kurier. Teraz np speedpack czy agvatrans maja po 25 euro do 30kg.
    Dalam plame bo powinna paczka juz byc w drodze ale tez sie zebrac nie moglam. Szczerze to nie widze tego jak ja sama z malym przy odparwie to buty to kurtke sciagnac maly u mnie w nosidle to pewnie tez do przeswietlenia. za duzo rzeczy trzeba zrobic no ale co, najwyzej pomoga.

bardzo fajny pomysl te raczki.

my dzis mielismy kawke z kolezanka jej cora prawie 6m i doszla do nas kolezanka jej z malym brzacem i tak we 3 z 3wozkami do kawiarenki na cos cieplego, a sie ludzie gapili i mysleli pewnie gdzie te sie pchaja, a co, nam mamuska tez sie nalezy. fajnie dzieciaki na siebie reagowaly. niech maja juz kolko zapoznawcze :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aNiLewe widze ze juz wzielas sie do stworzenia infant/toddler group he he v good!
    no tak ten kto ma bejbiasy to wie ile to sily trzeba by nawet na taka mala kawke czy spacer sie zebrac/wybrac w ogole

racja z tymi9kurierami ze tanio jest i kg ok, oby tylko odpukac tu nie czarnowidze Wam nic nie zagubili
    nam max kurier zagubil karton mleka....., musze napisac co z moja kasa 200zl czyli 50e badz co badz new milk musialam zamowic o

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobietki :D
    Dzis mam duzy skan wiec zobaczymy jak maluch sie ma i czy dalej ma siusiaczka :D
    Ale jestem zalamana ta cukrzyca walcza z nia odmawiam wszystkiego co moge a cukier dalej jest bardzo wysoki nawet po ich tabletkach cukier mam duzo ponad norme boje sie ze zakonczy sie to insulina wiecznie ostatnio placze po mierzeniu cukru juz nie wiem co mam robic,najgorsze jest to ze to niebezpieczne jest dla maluszka :(

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Juska nieciekawie! daj koniecznie znac co na scanie powiedzieli.

A do poradni cukrzycowej chodzisz??

U nas kataru V ciag dalszy- dzwonilam dzis do przychodni- kazali przelozyc szczepienie- zamiast bedziemy widziec nasza lekarke- mam nadzieje ze powie ze to tylko katar i sam przejdzie i podpytam odrazu o kaszki itp bo mala gorzej sypia i wiecej je.

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bylam raz dostalam wskazowki i dalej jest to samo w dodatku jem tyle co nic glodna jestem bardzo czesto ale nie robie rzadnych wykroczen teraz bylam tylko u lekarza ktory o nic nie zapytal spojrzal w ksiazeczke zaznaczyl gdzie cukier byl zawysoki i dal tabletki zero rozmowy wogole :/ mam nadzieje ze z maluszkiem bedzie dobrze ,dam wam znac napewno :)
    Domi IRL
    daj konieczne znac jak po wizycie z mala :)

Domi IRL lubi tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) mega happy informuje ze szpitala ze 1/12/2014 o 22:30 przyszla na swiat Hayley. Cale 3,225 kg szczescia. Jeszcze jej nie mierzyli ale na oko ma 51 cm.
    Porod drogami natury, bez naciecia, pekniecia czy znieczulenia. Latwo nie bylo ale dalo sie :) milego dnia.

juska19, Domi IRL, aNiLewe, jaszczurka, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje jeszcze raz Carola widzialam mala na facebooku:)

zuch dziewczyna

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska- a mialas liste pytan do lekarza- czasem latwiej jest o cos spytac czy przeprowadzic konwersacje jesli masz spisane kuczowe punkty- w nerwach czesto sie zapomina zapytac o to i tamto albo nawet sie buzi nie otworzy a potem sie czlowiek wscieka.

A co twoj lekarz prowadzacy ciaze mowi?

Jesli ci sie nie poprawi ten cukier to pewnie cie poloza na pare dni do szpitala zeby unormowac.

Nie martw sie na zapas- bo to tez napewno nie pomaga- monitoruj i stosuj sie do diety, a reszte lekarze zrobia. Zawsze masz prawo prosic o druga opinie jesli nie jestes usatysfakcjonowana opieka danego lekarza.

t60z7qg.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ