jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agata bez krytyki, focie super
tylko naramienniki-protektory w foteliku powinny byc na ramionkach do jazdy by je chronic, pewnie tylko zescie szybka przymiarke do fotki robili i jezdzicie ok
smiejemy sie z mezem ze all mlodzi rodzice mieszkaja tak jak my , u nas tez pranie w salonie sie suszy bo tu najcieplejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:11
AgataP lubi tę wiadomość
-
Ło matko lecim za tydzień a raczej już będziem
Stresa mam bo lece sama, jutro nadaje kuriera góra we wtorek.
Nasz mały aniołeczek ma się dobrze, łobuz czasem z niego wychodzi ale generalnie słodziak. Coraz więcej sam się bawi, długo na brzuszku leży i super generalnie ciągle się śmieje.Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
my lecimy w pt, powrot w pon wiec b krotko, mam nadz ze obedzie sie bez big stresu, bo lecimy we 3jke
podziwiam aNiLewe, ale dasz rade i ogarniesz i malucha i wyprawe
a co nadajesz kurierem?
ja zamowilam kuriera na 2 paczki na Mikolaja do Pl
tak w ogole ide sie spakowac, nei mam weny, ok ze baby wczoraj spakowalam fatalaszki -
nick nieaktualnyjaszczurka swietne te ramki ! ja chcialam na allegro zamowic podobna z odciskiem stopki i raczki i chyba sie skusze.
my na swieta zostajemy ale planujemy poleciec na wakacje do PL spedzic tam 3 tyg w lecie no i potem na Oktoberfest planujemy na weekend skoczyc a mala zostawic mojej mamie na weekend..ciekawe jak to bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 22:04
Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
u nas albo skoki rozwojowe albo zeby albo leki separacyjne i jeszcze nei wiadomo czemu dziecko jojczy
pocieszam sie ze po roku plus mi juz powie
wyzwiozlam dzis na sklepy bo jojczenie od porannej butli, w przejezdzie 2 przystanki wymuszone bo smok wypadl wiec mamo wloz a spacer tez komedia co 5min stop i tak 20min potem na szczescie chrrr 1h i sw spokoj
my zaliczyllismy wczoraj 2 indcydent bezdechuo 10.45pm, tym razem koldra naciagnieta na glowe, nianka zadzialala ok i oboje bieglismy, odkrylam ja, od razu niunia sie obudzila i smiala do 12.30am
znowu albo oddech stal sie plytszy albo zanikl
maz stwierdzil ze nic jej nie jest bo dziecko nei jest blade ani nie leje sie przez rece a urzadzenie wg niego inzyniera jest b czule i nastawione na najwyz poziom czulosci, mnie osobiscie to nie przekonuje, ale jak sie powtorzy 3 raz to dzialamy , nie ma zartow
brat twierdzi ze tez mieli z dzieckiem "kilka falszywych alarmow" hmmm
teraz w pt sprawdzi ją ok pediatra w GdanskuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:21
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Jaszczurka ja dzis po polud kawce mialam wene i mus a sprzatansko salonu, miotla bo mala chrr i mopowanie plus korytarz ta sama procedura
Raczki super sprawa, b fajne te raczki i rameczka jako pamiatka
pokazuje mezowi jak podobni po lapkach jestescie po ksztalcie meidzy kciukiem a wskazujacym plus gl linie papilarne :--))
tez ciezko ciezko z tym pakowanskiem a czas leci, poprosze kopniaczka i moze sie ogarne wreszcie kurcze
pojadlam teraz frytek domowych na regenaracje sil, mloda godz wiec cos jeszcze do walizy zgarne
na razie zrobilam liste co nam nada, ja pakuje siebie i Lole, a maz siebie jak zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:05
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Agata juz widze macie wojaze na nast rok zaplanowane, tylko bileciki w ok cenie patrzec i ruszac w trojke lub dwojke a mala pod opieka
teraz sa super bilety w promocji
no October b fajna impreza, maz jak byl w Bawarii na delgacji to zacieszal szczegolnie na stroje pan i ze piwko lało sie strumieniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 23:22
jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość
-
ja lece na 4 tygodnie z malym, m bedzie dwa wiec kurierem wysylam prezenty ciuchy i swoje kosmetyki no i mleko mm bo bede juz aptamil wprowadzac po malu. Po co sie tluc z bagazem ktory w dodatku drozszy jak kurier. Teraz np speedpack czy agvatrans maja po 25 euro do 30kg.
Dalam plame bo powinna paczka juz byc w drodze ale tez sie zebrac nie moglam. Szczerze to nie widze tego jak ja sama z malym przy odparwie to buty to kurtke sciagnac maly u mnie w nosidle to pewnie tez do przeswietlenia. za duzo rzeczy trzeba zrobic no ale co, najwyzej pomoga.
bardzo fajny pomysl te raczki.
my dzis mielismy kawke z kolezanka jej cora prawie 6m i doszla do nas kolezanka jej z malym brzacem i tak we 3 z 3wozkami do kawiarenki na cos cieplego, a sie ludzie gapili i mysleli pewnie gdzie te sie pchaja, a co, nam mamuska tez sie nalezy. fajnie dzieciaki na siebie reagowaly. niech maja juz kolko zapoznawczeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
aNiLewe widze ze juz wzielas sie do stworzenia infant/toddler group he he v good!
no tak ten kto ma bejbiasy to wie ile to sily trzeba by nawet na taka mala kawke czy spacer sie zebrac/wybrac w ogole
racja z tymi9kurierami ze tanio jest i kg ok, oby tylko odpukac tu nie czarnowidze Wam nic nie zagubili
nam max kurier zagubil karton mleka....., musze napisac co z moja kasa 200zl czyli 50e badz co badz new milk musialam zamowic o -
Witam was kobietki
Dzis mam duzy skan wiec zobaczymy jak maluch sie ma i czy dalej ma siusiaczka
Ale jestem zalamana ta cukrzyca walcza z nia odmawiam wszystkiego co moge a cukier dalej jest bardzo wysoki nawet po ich tabletkach cukier mam duzo ponad norme boje sie ze zakonczy sie to insulina wiecznie ostatnio placze po mierzeniu cukru juz nie wiem co mam robic,najgorsze jest to ze to niebezpieczne jest dla maluszka -
Kurcze Juska nieciekawie! daj koniecznie znac co na scanie powiedzieli.
A do poradni cukrzycowej chodzisz??
U nas kataru V ciag dalszy- dzwonilam dzis do przychodni- kazali przelozyc szczepienie- zamiast bedziemy widziec nasza lekarke- mam nadzieje ze powie ze to tylko katar i sam przejdzie i podpytam odrazu o kaszki itp bo mala gorzej sypia i wiecej je.
-
No bylam raz dostalam wskazowki i dalej jest to samo w dodatku jem tyle co nic glodna jestem bardzo czesto ale nie robie rzadnych wykroczen teraz bylam tylko u lekarza ktory o nic nie zapytal spojrzal w ksiazeczke zaznaczyl gdzie cukier byl zawysoki i dal tabletki zero rozmowy wogole mam nadzieje ze z maluszkiem bedzie dobrze ,dam wam znac napewno
Domi IRL
daj konieczne znac jak po wizycie z malaDomi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny mega happy informuje ze szpitala ze 1/12/2014 o 22:30 przyszla na swiat Hayley. Cale 3,225 kg szczescia. Jeszcze jej nie mierzyli ale na oko ma 51 cm.
Porod drogami natury, bez naciecia, pekniecia czy znieczulenia. Latwo nie bylo ale dalo sie milego dnia.juska19, Domi IRL, aNiLewe, jaszczurka, AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Juska- a mialas liste pytan do lekarza- czasem latwiej jest o cos spytac czy przeprowadzic konwersacje jesli masz spisane kuczowe punkty- w nerwach czesto sie zapomina zapytac o to i tamto albo nawet sie buzi nie otworzy a potem sie czlowiek wscieka.
A co twoj lekarz prowadzacy ciaze mowi?
Jesli ci sie nie poprawi ten cukier to pewnie cie poloza na pare dni do szpitala zeby unormowac.
Nie martw sie na zapas- bo to tez napewno nie pomaga- monitoruj i stosuj sie do diety, a reszte lekarze zrobia. Zawsze masz prawo prosic o druga opinie jesli nie jestes usatysfakcjonowana opieka danego lekarza.