jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
jak już się przebija to rosna tak szybko ze ja co rano patrze a tam takie wieeelkie zęby
teraz wyszły górne dwójki ale już widać białe kropki na miejscu dolnych dwójek. mój chłopak to ekspres, ktoś mi powiedział, że to dlatego ze kp ale chyba to nie ma wpływuDomi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Witam po bardzo dlugiej przerwie...
A wiec Happy New Year Kobitki Wszystkiego co najlepsze
A wiec tak po Wielkich perypetiach Swieta BN spedzlismy w Polandii
cale 6 tyg moje
No coz szybko zlecialo i juz chlopcy do szkoly wrocili...
Dodam troszku zdjec z sesji TJ
Dzis do Corka na mele poszukiwanie garnituru dla Najstaszego do Komuni
Sala juz prawie zalatwiona w przyszym tyg.. zaliczke zaplace...
Trzeba troszku kg zgubic...do maja
a dzis mysle kupic dla TJ
http://www.smythstoys.com/ie/en-ie/baby/feeding/c-605/highchairs/p-3701/bumbo-combi-sitter-aqua/?cmp=cel&trigger=ac
juska19, Ewelina.Irl, AgataP, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi hehe ale komplementy, dziekujemy
Jaszczurko a już myslalysmy ze cie uprowadzili w tej Polandii czy co Witaj
zdjęcia bomba
Karolina zdjęcia na fb aktualizuje ale cos milczy, jak tam corunia się chowa?
A u nas klops, maly miał takie przeboje w nocy, wymiotowal co zjadł, taki kaszel pol nocy ze postanowiliśmy z rana isc do innego lekarza, tym razem polki i od razu stiwerdzila zapalenie oskrzeli a nie jak irl gp infekcje gardla. Dostal antybiotyk i dwa syropy wykrztuśne bo to już dosyć poważnie wygląda. Nie dziwie się od tylu dni dziecko pluca niemalże wypluwa. Szkoda mi go chociaż energia go nie opuszcza, fika, skacze, wariuje, tyle dobrze.
Ale spacery mamy zabronione na kilka dni.
I pomyslec ze na zdrowy rozum odwolalam szczepienie z poniedziałku zeszłego bo na chorego poza cieknącym noskiem to nie wygladal a tu taka choroba się podstepnie rozwijala. Oj mamuśki musimy być czuje bo licho nie spiLimerikowo, Domi IRL, jaszczurka lubią tę wiadomość
-
aNiLewe b wspolczuje choroby synka, oby mu przeszedl ten wstretny croup
ok ze odwolalas szczepienie
u malego baby to nie wiadomo czy tylko katar czy cos wiecej infekcyjnego
ja przed kazdym szczepieniem zamawiam sobie check up tu za free: osluch pluc, serducha, spr gardla, uszu, temp
choc temp to sama w domu spr dousznym Brownem jak mam watpliwosci
po oczach tez widac czasem chorobsko, robia sie szkliste -
aNiLewe kuruj malegoo.. by zdrowy byl Bidulek Kochany...
U nas dzis pieknie na dworze
My po wczorajszych shopingah mamu Ubranie na komunie dla najstarszego... nie bylo tak zle pierwszy sklep Next i Ubranie jest lacznie z butami wiec mega jestem zadowolona..
Wieczorkiem fotke pokaze Wam
TJ tez zadowolny z fotela bumboo
Zmykam do sklepuu..
Milego dna dla Was
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
B fajne sa teraz przeceny w zarze po 5e sweterki po 7 spodenki grubsze.wczor troche Lole obkupilam na size 80 i 86
Kupilismy tez przez net new fotelik isofix do 18kg do jazdy tylem britax roemer max fix 2.tanszy w Pl o 70e i dostepny od reki.jeszcze pare tyg i z fotelika jane Lola wyrosnie plus w nowym bedzie jej wygodnie na regulowane pozycje do snu na jakies dluzsze trasy -
My uznalismy ze fotelik z all atestami plus szwedzkie na szyje i glowe bedzie tanszy niz odpukac potencjalne konsekewncje powypadkowe
Do @4lat zamierzamy wozic tylem mala
Doksztalcilam sie ze przy speed tylko 50km/h na szyje dziecka dziala przeciazenie 200kg a miesnie szyi dopiero ok okolo 2.5r sie wyksztalcaja
W ogole to naszukalam sie fotelika wg parametrow : tylem do 4 lat .isofix
Nie ma jakiegos powalajacego wyboru:britax,besafe, recaro
Z recaro zrezygnowalismy bo w testach bez nogi na bazie jeden z zaczepow isofix odczepial sie w wersji z 2010r a wolimy nie spr czy to naprawili w 2014 w new wersji fotelika
No i podstawa by jezdzic z dzieckiem wolniej a wybierac sie wczesniej gdziekolwiek
Mam nadz ze w pt lub za tydz max do srody juz bedzie i wrzuce pare fotek przed i po montazuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 10:37
-
Limerykowo jak do 4 roku wozic mala tylem ?
Obejrzałam jak to wyglada .
I co to bezpieczne jest jak dziecko ma tak nogi skrzyżowane ?
I w dluzsza podroz to nie wygodnie .
Teraz sa takie foteliki ze chyba moze dziecko jechac do kierunku jazdy .
Inaczej by ichnie produkowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:13
-
Witam sie i ja
Wczoraj zaczelam 36 tc jejku coraz blizej do spotkania z Adasiem a ja jakos zaczynam wariowac boje sie ze nie dam rady z trojka dzieci ostatnio moje dzieci maja ADHD wiecznie cos wariuja tak ze szok nic nie dziala na nich a jak dojdzie niemowle to nie wiem co to bedzieDomi IRL, aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:Witam sie i ja
Wczoraj zaczelam 36 tc jejku coraz blizej do spotkania z Adasiem a ja jakos zaczynam wariowac boje sie ze nie dam rady z trojka dzieci ostatnio moje dzieci maja ADHD wiecznie cos wariuja tak ze szok nic nie dziala na nich a jak dojdzie niemowle to nie wiem co to bedzie
-
Limerikowo Zare tez odwiedzilam lech dla dzieci do komuni nic nie ma ...
Przeceny byly ale juz na takie resztki ale kupilam Tj spodnie z nowej kolekcji i bluze i pare koszulek...
A na komunie kupilismy w Next
Sama nowa juz tezmkolekcja byla ale powiem ze i tak myslslam ze wiecej zaplace
Spodnie 21€ koszula 16€ marynarka 47€ i buty 38€ wiec mysle ze nie tak zle
i jeszcze chyba krawat mu do tego kupie doradzcie mi...
Juska dasz rede
Nicola slicznitka spryciara jedna szybko sie przewracac zaczela.
No ja tez juz do M o nowym fotelu do auta mowilam bo malego wasadzam w kurtce to juz sie ledwo miesci
Domi IRL, Ewelina.Irl, juska19, aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny