X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje testy zlecil szpital i do szpitala poszly sa w mojej karcie, oni twierdza ze nie udostepniaja i nic nie mowili bo wszystko bylo ok a jak jest ok to nie mowia.
    Na tej wizycie ''emergency'' jak sie wypytalam to calkiem inna lekarka mi powiedziala jak powiedzialam ze nic nie wiem.

Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super brzucholek!!!

Limerikowo lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio ok b dobrze ze juz wiesz jak z tymi wynikami, ciesze sie :--))))
    ale co do braku wgladu/ksero dla pacjenta do swoich wlasnych wynikow z jego podatkow zreszta oplaconych to sie nigdy nie zgodze, bez wyjatku czy ok wyszly czy nie
    to tylko tak na wyspach jest chyba, bo przeciez mozna w innym szpoitalu wyladowac i lekarze nastepni musza na czym sie oprzec w leczeniu w koncu
    zreszta w Pl standardowo o porzednie wyniki lekarze zawsze pytaja

Domi i pozostale Forumowiczki teraz ja na Wasze brzucholki czekam na fotki ;--))))) a tez musze sobie porownac przyrost z obwodem ha ha ha

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny przeżylam noc! Już dwa razy myslalam ze umieram taki mialam bol gardla i glowy ale dzis jest lepiej(odpukac!!!!)MOZE NIE JAKOS REWELACYJNIE ALE LEPIEJ! Dziekuje z Wasze rady i troske jestescie niezastapione! pije tyle ziolek ze niedlugo zamieszkam w lesie jak jakis pustelnik i bede hodowac ziola i jesc owoce lesne,ascetka pelna geba :) jeszcze to gradlo musze doleczyc bo glowa juz nie boli i goraczka tez poszla w las ! zaraz nadrobie czytanie wątku i będę na bieżąco :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 17:49

Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baaardzo pomogła mi ta herbata z lipy plus syrop z imbiru zrobiony wlasnorecznie i ten tantum verde,oczywiscie oklady zimne na glowe i woda z sola do gradla ,smialo moge powiedziec ze dzialaja te sposoby ale nie oczywiscie po pieciu minutach tylko w skali parodniowej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 17:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nadrobiłam Limerikowo super brzuszek!!zazdraszczam :) Domi mi gin powiedzial ze moje wyniki ze szpitala trafia do niego i to samo w szpitalu ze wysla do gp w moim przypadku moj gp to ginekolog.

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super brawo SZOSTKA z leczenia Agata!! tylko pamietaj dobijaj porzadnie te objawy az znikna calkowicie by nie powrocily czasem
    ja juz ukapana, b przyjemny prysznic z dobrym cisnieniem mimo 3p, susze sie i jak doschne to na spacerek w lasek oczywiscie
    wczoraj poszlam w 2ga str i odkrylam mini silownie w lasku ;--))), nie wiem ale chyba mini orbitrek mi przysluguje z 2 min na nogi a zreszta jak nie dam rady pomachac to i tak odstawie i tyle tej gimnastyki co na walku starczy 30min, nie ma co szalec ;--)))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 18:07

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna sprawa taki spacerek po lasku :) silownia to juz w ogole extra, och brak mi Pl pogody,chociaz u nas dzis ladnie takie lato irlandzkie juz i cieplutko(ale od jutra deszcz) az z psem milo spacerowac ,mam tu u nas na UL takie piekne sciezki do spacerow ze jak bedziesz miala ochote (z mala juz wtedy pewnie:)) to zapraszam pooprowadzam pokaze na herbate zabiore :) co do tych choróbsk to prawda musze teraz wytepic to cholerstwo do konca bo jak sobie pomysle ze ma wrocic zaraz za momencik i znowu tak mnie meczyc to zwariuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale szalika to do nast weekendu nie sciagne chyba,tak mi pomogl wygrzac to gardlo,chociaz teraz gardlo jeszcze mnie podrapuje wiec szalik zostaje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 18:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze brzuszka nie mam to wrzuce usg z 10 tyg e187lh.jpg

Limerikowo, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze zrobic nowe zdjecie mam takie z 23 tygodnia a teraz juz 26y sie zaczal wiec czas na nowe zdjecie.
    Brzuch mam maly wszyscy mowia, nawet gp mowila- ale wymiary dziecka ok i na polowkowym wszystko w normie wiec sie nie martwie.
    Kolezanke mam w pracy tydzien starsza ciaze ma a brzuch 2 razy taki jak ja mimo ze mega szczuplejsza odemnie.
    Zdjecia z 23 tyg- wiele wiekszy brzus nie jest teraz tak mi sie wydaje
    2m3md6u.jpg

de5g6p.jpg

AgataP, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi laska jestes z tym ciazowym brzuszkiem po prostu ;--)))
    a tak podgladam, ze chyba Tobie idzie mniej wiecej tak jak mi, ni to wysoko ni nisko powolutku do przodu :=)))
    Agata jak sie brzuszek juz wyraznie wypnie to wrzucaj tu nam fotke od razu hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:41

AgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę pogoda się zepsuła :( a ostatnio jakoś tak pięknie było,jak to mówią człowiek do dobrego tak szybko się przyzwyczaja.Ostatnio wybraliśmy się całą czwóreczką w góry ,bo stwierdziłam przypływ energii i pewnie przez jaki dłuższy czas gór nie uraczę i powiem Wam że piekne widoki i pogoda super ach zatęsknie za tymi górami,dobrze że mam Uniwerek blisko to dzidzia w wózek ,pies na smycz i jazda po ścieżkach zdrowia :) no nic dosc narzekania lece do pracy!

2hqcax4.jpg
    23wfme.jpg

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata dzieki za fotke irl krajobrazow i za tym idzie zateskinic w big city, niezmierzonosc krajobrazow i malo ludzi :--)))
    a co to za rasa pieska? wyglada b powaznie , chyba obronny jakis, Twoj czy kompanii?
    a nie forsuj sie tak pod te gorki, widze ze energia na full Cie rozpiera, wiadomo ciezko na sofce/kanapce przed tv przywiazac sie
    co do spacerow na UL ja reflektuje jak najbardziej :--))), daleko w sumie pod Newport to nie bedzie plus autko jest a i tak nada wpasc po zakupy na Casletroy-Lidl/Aldik

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę bardzo :) pies mój żaden tam obronny mieszanka Border Collie ze Staffordshire Bull Terrier ale w 90 proc border collie więc mega ADHD ,znaleziony porzucony na polu golfowym kolo Limerick dwa lata temu,nie forsowalam sie wrecz narzucilam slimacze tempo dla bezpieczenstwa (na zimne dmucham) i jak normalnie wchodze tam 1,5 h tak wchodzilam godzine dluzej :P ale widoki cudne uwielbiam to miejsce (to jest w Killaloe) zapraszam bardzo na UL.
    Jak tam mija dzisiejszy dzien?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 18:30

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b ladny piesek, mi wyglada od tylu na fotce na obronnego, dobrze zescie przygarneli, macie good serce , my tez mamy dochodzacego od sasiada irl seter przywiazal sie bardzo
    a dzis bardzo szopingowo=Plaza Poznan, naprzymierzalam sie 10+cyckonoszy az sie spocilam normalnie w przymierzalni
    i udalo mi sie ok kupic Samanty za 120zl bialy, chcialam jeszcze czarny ale nie bylo w danym modelu mego rozmiaru
    ale nic straconego nast razem upoluje i ladny czarny
    z pomiarow dzis stanikow to wyszlo ze w pleckach kolo 5cm przybralam w obwodzie pod klatka zas cyce urosly o 1 miske wiec nie jest tak zle ;--)))))))
    tak sie zmeczylam ta bielizna, ze po byla ice tea z hibiscusa i postawila mnie na nogi
    plus byl inglot:ladny podklad i 2 kredki w promocji, a w vyes rocher jak poszlam po pianke do twarzy to dostalam jeszcze mydelka i probki dla mam ;-)) chyba na big brzuch
    no i H&M poszperalam dress na lato za 20zl dla siostrzenicy i socky, swetrek i 2 x pary rajtuz dla mej malej, na koniec drobna spozywka z Piotra i Pawla taxi przywieziona
    takze dzien b udany
    teraz ogladam TLC :in vitro 9mcy pozniej, daje ten program do myslenia co moja swiadkowa z mezem musieli lata przejsc badania etc i teraz 2mc juz bawia swoja kluseczke :--)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 19:49

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dzień udany! ach tez zakupy :) tak mi narobilas ochoty tez chyba inglot zalicze niebawem :) ja stanik też już zmieniam powoli bo narazie przechodzilam pare tyg w sportowych bo w tych sportowych to zmiana o kilka rozmiarów a stanik pasuje,no ale przeciez pod kiecke nie zaloze sportowego wiec wybiore sie w weekend na crescent i popatrze popoluje cos poszukam,spodnie tez bym kupila ale chyba narazie jakies leginsy luzniejsze czy coś bo ciezko na mnie dzinsy dobrac a ochoty nie mam za pare tyg znowu nowe zakupic bo z tych ze tak powiem wyrosne :) wlasnie wlaczylam TLC ale juz sie konczy ten program ;( musze trafic nastepnym razem,mam w pracy kolezanke ktora dlugo juz sie stara z in vitro ale nie traca nadzieji choc bywa ze ma zalamke niemałą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka mnie dzis ochota na naleśniki naszla ! ide robic ! :)

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wsunelam wlasnych 8 ruskich ( tez z twarogiem) plus ogorkowa
    moze moze Agata bedziesz tez miala corke, bo mnie ciagnelo na slodko-kwasne w 1trym i na duze ilosci bialka-jogurty i twarozki dalej
    a maz sie pytal przez skype'a co ja dzis 3h na miescie robilam wiec niech sobie poczyta watek irl i bedzie wiedzial cwaniak ;--)))ha ha ha
    ja w sumie cala ciaze w sportowych , ale na wyjscie wiadomo cyckonosz musi byc odpowiedni pod bluzke/sukienke inaczej calkiem piersi leza, muy sexi znaczy
    a co do spodni ja juz lata temu przeszlam na biodrowki i jestem zadowolona, idelanie mi sie teraz sprawdzaja
    chyba bym sien wsciekla jakbym miala na brzuch zaciagac z pasem te ciazowe, no ale jak kto woli
    inglot ma b dobre kredki (bez reklamy), starczja na dlugo, nie rozmazuja sie bardzo plus cover elegancki metalowy a z 2ej str gabka , takze 2 w 1, warte swej ceny, ale w Pl widze ciut tansze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:38

AgataP lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziewczyny rozpisałyście :)
    Ja brak czasu pomiędzy pracą, domowymi obowiązami, nie korzystam z komputera bo już mi się zwyczajnie nie chce.
    U nas w okolicach Cork pięknie dziś z 15stopni, cieplutko.
    Poprałam ciuszki dla synka, w czwartek czekam na ostatnie dostawy z pl i będę szykować torbę :)) Jakoś wolę zaraz mieć gotowe bo potem się boje, że w razie co M nie będzie wiedział co i jak :P

e8f248c7f1152221m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:41

AgataP, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ