jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje testy zlecil szpital i do szpitala poszly sa w mojej karcie, oni twierdza ze nie udostepniaja i nic nie mowili bo wszystko bylo ok a jak jest ok to nie mowia.
Na tej wizycie ''emergency'' jak sie wypytalam to calkiem inna lekarka mi powiedziala jak powiedzialam ze nic nie wiem.
Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
-
nio ok b dobrze ze juz wiesz jak z tymi wynikami, ciesze sie :--))))
ale co do braku wgladu/ksero dla pacjenta do swoich wlasnych wynikow z jego podatkow zreszta oplaconych to sie nigdy nie zgodze, bez wyjatku czy ok wyszly czy nie
to tylko tak na wyspach jest chyba, bo przeciez mozna w innym szpoitalu wyladowac i lekarze nastepni musza na czym sie oprzec w leczeniu w koncu
zreszta w Pl standardowo o porzednie wyniki lekarze zawsze pytaja
Domi i pozostale Forumowiczki teraz ja na Wasze brzucholki czekam na fotki ;--))))) a tez musze sobie porownac przyrost z obwodem ha ha haAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny przeżylam noc! Już dwa razy myslalam ze umieram taki mialam bol gardla i glowy ale dzis jest lepiej(odpukac!!!!)MOZE NIE JAKOS REWELACYJNIE ALE LEPIEJ! Dziekuje z Wasze rady i troske jestescie niezastapione! pije tyle ziolek ze niedlugo zamieszkam w lesie jak jakis pustelnik i bede hodowac ziola i jesc owoce lesne,ascetka pelna geba jeszcze to gradlo musze doleczyc bo glowa juz nie boli i goraczka tez poszla w las ! zaraz nadrobie czytanie wątku i będę na bieżąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 17:49
Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybaaardzo pomogła mi ta herbata z lipy plus syrop z imbiru zrobiony wlasnorecznie i ten tantum verde,oczywiscie oklady zimne na glowe i woda z sola do gradla ,smialo moge powiedziec ze dzialaja te sposoby ale nie oczywiscie po pieciu minutach tylko w skali parodniowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 17:50
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super brawo SZOSTKA z leczenia Agata!! tylko pamietaj dobijaj porzadnie te objawy az znikna calkowicie by nie powrocily czasem
ja juz ukapana, b przyjemny prysznic z dobrym cisnieniem mimo 3p, susze sie i jak doschne to na spacerek w lasek oczywiscie
wczoraj poszlam w 2ga str i odkrylam mini silownie w lasku ;--))), nie wiem ale chyba mini orbitrek mi przysluguje z 2 min na nogi a zreszta jak nie dam rady pomachac to i tak odstawie i tyle tej gimnastyki co na walku starczy 30min, nie ma co szalec ;--)))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 18:07
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajna sprawa taki spacerek po lasku silownia to juz w ogole extra, och brak mi Pl pogody,chociaz u nas dzis ladnie takie lato irlandzkie juz i cieplutko(ale od jutra deszcz) az z psem milo spacerowac ,mam tu u nas na UL takie piekne sciezki do spacerow ze jak bedziesz miala ochote (z mala juz wtedy pewnie:)) to zapraszam pooprowadzam pokaze na herbate zabiore co do tych choróbsk to prawda musze teraz wytepic to cholerstwo do konca bo jak sobie pomysle ze ma wrocic zaraz za momencik i znowu tak mnie meczyc to zwariuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
musze zrobic nowe zdjecie mam takie z 23 tygodnia a teraz juz 26y sie zaczal wiec czas na nowe zdjecie.
Brzuch mam maly wszyscy mowia, nawet gp mowila- ale wymiary dziecka ok i na polowkowym wszystko w normie wiec sie nie martwie.
Kolezanke mam w pracy tydzien starsza ciaze ma a brzuch 2 razy taki jak ja mimo ze mega szczuplejsza odemnie.
Zdjecia z 23 tyg- wiele wiekszy brzus nie jest teraz tak mi sie wydaje
AgataP, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi laska jestes z tym ciazowym brzuszkiem po prostu ;--)))
a tak podgladam, ze chyba Tobie idzie mniej wiecej tak jak mi, ni to wysoko ni nisko powolutku do przodu :))
Agata jak sie brzuszek juz wyraznie wypnie to wrzucaj tu nam fotke od razu hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:41
AgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurczę pogoda się zepsuła a ostatnio jakoś tak pięknie było,jak to mówią człowiek do dobrego tak szybko się przyzwyczaja.Ostatnio wybraliśmy się całą czwóreczką w góry ,bo stwierdziłam przypływ energii i pewnie przez jaki dłuższy czas gór nie uraczę i powiem Wam że piekne widoki i pogoda super ach zatęsknie za tymi górami,dobrze że mam Uniwerek blisko to dzidzia w wózek ,pies na smycz i jazda po ścieżkach zdrowia no nic dosc narzekania lece do pracy!
-
Agata dzieki za fotke irl krajobrazow i za tym idzie zateskinic w big city, niezmierzonosc krajobrazow i malo ludzi :--)))
a co to za rasa pieska? wyglada b powaznie , chyba obronny jakis, Twoj czy kompanii?
a nie forsuj sie tak pod te gorki, widze ze energia na full Cie rozpiera, wiadomo ciezko na sofce/kanapce przed tv przywiazac sie
co do spacerow na UL ja reflektuje jak najbardziej :--))), daleko w sumie pod Newport to nie bedzie plus autko jest a i tak nada wpasc po zakupy na Casletroy-Lidl/AldikAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyproszę bardzo pies mój żaden tam obronny mieszanka Border Collie ze Staffordshire Bull Terrier ale w 90 proc border collie więc mega ADHD ,znaleziony porzucony na polu golfowym kolo Limerick dwa lata temu,nie forsowalam sie wrecz narzucilam slimacze tempo dla bezpieczenstwa (na zimne dmucham) i jak normalnie wchodze tam 1,5 h tak wchodzilam godzine dluzej ale widoki cudne uwielbiam to miejsce (to jest w Killaloe) zapraszam bardzo na UL.
Jak tam mija dzisiejszy dzien?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 18:30
-
b ladny piesek, mi wyglada od tylu na fotce na obronnego, dobrze zescie przygarneli, macie good serce , my tez mamy dochodzacego od sasiada irl seter przywiazal sie bardzo
a dzis bardzo szopingowo=Plaza Poznan, naprzymierzalam sie 10+cyckonoszy az sie spocilam normalnie w przymierzalni
i udalo mi sie ok kupic Samanty za 120zl bialy, chcialam jeszcze czarny ale nie bylo w danym modelu mego rozmiaru
ale nic straconego nast razem upoluje i ladny czarny
z pomiarow dzis stanikow to wyszlo ze w pleckach kolo 5cm przybralam w obwodzie pod klatka zas cyce urosly o 1 miske wiec nie jest tak zle ;--)))))))
tak sie zmeczylam ta bielizna, ze po byla ice tea z hibiscusa i postawila mnie na nogi
plus byl inglot:ladny podklad i 2 kredki w promocji, a w vyes rocher jak poszlam po pianke do twarzy to dostalam jeszcze mydelka i probki dla mam ) chyba na big brzuch
no i H&M poszperalam dress na lato za 20zl dla siostrzenicy i socky, swetrek i 2 x pary rajtuz dla mej malej, na koniec drobna spozywka z Piotra i Pawla taxi przywieziona
takze dzien b udany
teraz ogladam TLC :in vitro 9mcy pozniej, daje ten program do myslenia co moja swiadkowa z mezem musieli lata przejsc badania etc i teraz 2mc juz bawia swoja kluseczke :--)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 19:49
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to dzień udany! ach tez zakupy tak mi narobilas ochoty tez chyba inglot zalicze niebawem ja stanik też już zmieniam powoli bo narazie przechodzilam pare tyg w sportowych bo w tych sportowych to zmiana o kilka rozmiarów a stanik pasuje,no ale przeciez pod kiecke nie zaloze sportowego wiec wybiore sie w weekend na crescent i popatrze popoluje cos poszukam,spodnie tez bym kupila ale chyba narazie jakies leginsy luzniejsze czy coś bo ciezko na mnie dzinsy dobrac a ochoty nie mam za pare tyg znowu nowe zakupic bo z tych ze tak powiem wyrosne wlasnie wlaczylam TLC ale juz sie konczy ten program ;( musze trafic nastepnym razem,mam w pracy kolezanke ktora dlugo juz sie stara z in vitro ale nie traca nadzieji choc bywa ze ma zalamke niemałą.
-
nick nieaktualny
-
a ja wsunelam wlasnych 8 ruskich ( tez z twarogiem) plus ogorkowa
moze moze Agata bedziesz tez miala corke, bo mnie ciagnelo na slodko-kwasne w 1trym i na duze ilosci bialka-jogurty i twarozki dalej
a maz sie pytal przez skype'a co ja dzis 3h na miescie robilam wiec niech sobie poczyta watek irl i bedzie wiedzial cwaniak ;--)))ha ha ha
ja w sumie cala ciaze w sportowych , ale na wyjscie wiadomo cyckonosz musi byc odpowiedni pod bluzke/sukienke inaczej calkiem piersi leza, muy sexi znaczy
a co do spodni ja juz lata temu przeszlam na biodrowki i jestem zadowolona, idelanie mi sie teraz sprawdzaja
chyba bym sien wsciekla jakbym miala na brzuch zaciagac z pasem te ciazowe, no ale jak kto woli
inglot ma b dobre kredki (bez reklamy), starczja na dlugo, nie rozmazuja sie bardzo plus cover elegancki metalowy a z 2ej str gabka , takze 2 w 1, warte swej ceny, ale w Pl widze ciut tanszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:38
AgataP lubi tę wiadomość
-
Ale się dziewczyny rozpisałyście
Ja brak czasu pomiędzy pracą, domowymi obowiązami, nie korzystam z komputera bo już mi się zwyczajnie nie chce.
U nas w okolicach Cork pięknie dziś z 15stopni, cieplutko.
Poprałam ciuszki dla synka, w czwartek czekam na ostatnie dostawy z pl i będę szykować torbę ) Jakoś wolę zaraz mieć gotowe bo potem się boje, że w razie co M nie będzie wiedział co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 22:41
AgataP, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość