jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc! my nadal bez latopa jedynie ten grat mojego L ,zlozylismy mega complaina na firme ktora ma nam czesci wyslac i sle je juz mieisac masakra!
Nina wazy 6,1 kg skonczylysmy juz 3 msc tydz temu
Juska Ty juz niebawem przywitasz maluszka trzymam kcuki i zycze powodzenia!\\
zaraz was nadrobie na ile moge bo Nina wreszcie spi w swoim lozeczku od 3 dni ja ucze i dzis zasnela juz znacznie szybciej ...och jak dobrze myslalam ze juz nie dotrwam do tych magicznych 3 miesiecy teraz tylko musze zobaczyc co z praca bo niby mam worocic w marcu juz ale dla mnie to stanowczo za szybko bo z kim Nine zostawie? zlobek rozwazam od 1 roku zycia a teraz moze wezme jeszcze bezplatny miesiac byle Nina troszke podrosla i bede szukac niani dla niej,kurcze z jednej strony chce wrocic do pracy ale z drugiej nie chce Niny zosatwiac,co poczac?
depresja poszla w zapomnienie czuje sie swietnie i obylo sie bez lekow odpukac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:17
Domi IRL, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi IRL wrote:No rzeczywisce spora Nikola- nie moge sie doczekac zobaczyc jej kudlatej glowki we czwartek:)
My na Walentynki poki co zadnych planow:/Pewnie w domu szukajac opiekunki
Domi na FB jest grupa niania szukam niani irlandia ja bede tam pytac i szukac https://www.facebook.com/groups/163598600517973/?fref=ts
moze tam uda Ci sie znalezc kogos ze swoich okolic?
ja teraz sprawdzam posty i chyba zdecyuje sie na kogos z kim mam duzo wspolnych znajomych i sie o te osobe wypytam.Duzo dziewczyn poleca niektore nianie itp itd,dobre jest tez to ze sobie popodgladasz profile takich dziewczyn i mniej wiecej wiesz jakie sa co robia,w moim miescie jest duzo mam ktore zaopiekuja sie dziecmi bo sa ze swoimi w domu ,to mysle najlepsza opcja dla mnie,warto przejrzec te grupeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:30
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Tu tez szukaja opoekunki albo oglaszaja sie dziewczyny ze zaopoekuja sie
https://m.facebook.com/groups/163598600517973/?fref=ts&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fgroups%2F163598600517973%2F&soft=more
kochana to chyba ta sama grupa
no Domi mam nadzieje ze cos wymysle z tym powrotem,narazie juz mnie glowa boli od kombinowania co zrobic. -
Mój maly od rana ponad 38 goraczki, katar leci z nosa jak szalony i wrocil ten niedobry kaszel. udało mi się umowic do lekarza na jutro. szkoda mi małego, tydzień temu skonczyl antybiotyk i wszystko ucichlo myslalam ze wyleczony. a może to nowa infekcja, teraz wszędzie chorzy i dzieci chore..
-
o kurcze Ani Lewe - oby sie to chorobsko szybko skonczylo.
Ja w koncu postanowilam tylek z domu ruszyc i do Eweliny sie wybrac- sama kiedys w Tallaght mieszkalam przez ponad 5 lat.
Mam nadzieje ze V bedzie w dobrym humorze i ze bede juz jakies zdjecia Adasia mogla od cicoci Eweliny zobaczyc!
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:Limerikowo a gdzie dokladnie jest ten basen na ktory jezdzicie? Bo za jakis miesiac moze sie wybiore z mala.
ten basen to st gabriel przy szkole na nessan rd na doorydoyle, naprzeciw dawnego unicorna sie wjezdza prawie
najlepiej oplaca sie karnet bo ajk jest bizi i nie zrobi sie rezerwacji to karnety maja pierwszesntwo, 50e za karnet na 10 wejsc, 5e za os
ja jezdze z mala w czw , jest na 11, akurat sie zbierzemy po butlach
w niedz jest family day od 11 do 2.30
to sa wejscia po 45min
ich stronka www.stgabriels.ie
my bedziemy do roku tam jezdzic i w zimie, potem normalny basen w MaldromieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:56
-
Agata super ze jestes juz w formie i mala ok wazy
ANiLewe zdrowka dla synka, taki sezon chorobowy piprzony
ja juz wyleczylam sama i kaszel i gardlo malej, maz ma juz oko tez zdrowe
a Nikol Eweliny to nasze wszystkie dzieci przegoni :--)), b ladna waga
my dzis bez pradu od 9 do 5, woda grzana na piecyku olejowym na kasze i obiad plus moja tea/coffeeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:59
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
mojej drozdze by sie przydaly he he, modelka bedzie po prostu
a corka kolezanki ktora jest starsza o 1.5mca od Loli to dopiero ma niedowage na 7kg i juz irl system opieki nad dziecmi nad glowa, co mc wazenie
Kolezanka wziela sie na sposob daje chleb z nutella
Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, ale maly jest tak niespokojny ze noc będzie ciezka.
temp oscyluje na poziomie 38-39 ale na necie czytam ze goraczka u dzieci to pow 39, podaje nurofen ale ciężko mu.
Limerikowo w końcu jakies zdjęcia. Lasencja z ciebie, nie było widać na tych minaturach na awatarze.
Ja mam jedna dobra kolezanke z dzieciakiem w tym samym wieku, także fajnie jest z kims pogadać, także fajnego spotkania dziewczyny. Osobiscie widze zmiane odnośnie innych znajomych (tych bez dzieci).Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość