jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
anilewe zdrowka dla synka :*
fajnie by bylo sie spotkac
Ewelina i Domi to mnie beda ciac w czwartek a wy bedziecie sie kawkowac wrzuccie dziewczynek zdjecie
kurcze mialam sie wyspac a juz od 5 nie spie 4 h snu a ja oczy jak 5 zl chyba juz mnie stres dopada
pozniej postaram sie wrzucic fotke z ostatniego dnia bycia wielorybemEwelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
od tego bizi i niejedzenia, walkow to jestem 2kg szczuplejsza niz przed ciaza ha ha
a mialam jeansy wyrzucac bo myslalam ze moze za 2 lata sie wbije ...
no cos z tym podejsciem znajomych bez dzieci jest
niektorzy maja tez rozmnozeniowe klopoty ale nie mowia
u mnie w pracy okazalo sie ze dziewczyna 3 lata sie starala a ja co pol roku zachodzilam tylko ciaza sie nie utrzymywala, a pytalam ja, w zartach, staracie sie bo po 30 juz czas, zegarek bije, a ona zawsze zaprzeczala, potem mi powiedziala jak zaszla ze mieli klopoty i dlugie urlopy byly na badania w Pl wlasnieaNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki Limerikowo za info na temat basenu,bede ten karnet chyba kupowac.A powiedz mi twoj maz z mala na spacery chodzi jak Ty w pracy?
No juska ja tez myslalam ze to sroda ale dobry i czwartek powodzenia kochana!trzymam kciuki ...zaraz ponadrabiam Waside Nine uspic a to zajmie jakies 30 min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 15:25
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak Agata maz chodzi na spacerki w sob i niedz a ten 3dzien to ja bo on odrabia godz y, wiec po pracy moj dyzur jest z Lola
u nas skoki rozwojowe cechuja sie jekliwa nocka, jeczy i spi a mama biega do lozeczka Loli i swojego lub marudna po poludniu i czl wychodzi ze skoryAgataP lubi tę wiadomość
-
juska19 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b05d8eb2104.jpg ostatni dzien bycia wielorybe a jutro przywita swojego synka kurcze dzien mial byc leniwy a jest zakrecony jak nie wie
Juska Kobieto przestan z tym wielorybem normalnie, bo niejedna Irka by sie z Toba na figure i w ciazy zamienila
przeciez te bejbiaski skads wyskoczyc w koncu musza ;--))\
a wieloryb tez piekne zwierze
pamietam jak dostalam sewterek w wieloryby wlasnie jak bylam mala i potem mialam taka pasje, ze tylko wielorybki malowalam i jak pluly woda do gory he heWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 22:33
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelina niom zolty z fioletem mamy
Limerykowo dziekuje bardzo mowie wieloryb bo maz zawsze do mnie mowil rybka a teraz mowi wielorybka haha i jakos tak ale to dla smiechu wiem ze dziecko musi miec odpowiedni domek takze nie jest zle zgubie te 10 kg w momencie mam nadzieje a z reszta tez sie uporamEwelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość