jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Kiedyś do Was zagladalam, by sprawdzić, jak sie rodzi "po irlandzku" a było to dawno temu
Postanowiłam sprawdzić, czy dalej tu jesteście i tym razem sie przywitać, licząc, ze znajdzie sie tu troche miejsca dla mnie i bede mogła tu zaglądać
Serdecznie Wam GRATULUJE! Ewelina i Lim życzę Wam zdrowych, szczęśliwych i nudnych ciaz
Rozdanie nr 2 ruszyło wielkie emocje zaczną sie od nowa
Moze sa tu jeszcze inne Brzuchatki albo inne mamusie, jak ja, które sie odezwą
Pozdrawiam serdecznie!Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
O to szybko Nikol wskoczyla w dzieciece lozko
nasza sie tak wierci ze raczej jeszcze troche pospi w cotcie
a tak samo rozklada misie i lale, wozi w wozku, karmi, przykrywa
kobiety to jednak maja ten instynkt, bo nikt jej nie pokazywal ☺
oczywiscie tatusiowie tez potrafia sie baby zajac, moj maz np to kapie Lolke i b duzo do niej mowi
widze ze ma super kontakt z corka, a tak chcial synkaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Lim!!! Gratulacje Kochana! Z tego co wnioskuje mieliście ciężkie przejścia ostatnio, ale zobacz jest drugi suwaczek i będzie dobrze.
My zaczynamy starania od kwietniowego cyklu, na dziewczynkę pora wiec będziemy się stosować zasad i mam nadzieje ze nie długo będzie nam trzeba czekac na rezultaty. Mysle ze gdyby ot tak po prostu się starac to bym zaszla od razu bo pięknie mi wskazuje ciało owulacje ale coz jeśli jest mala szansa sprobowac coreczke to czemu nie.
Z tego co was czytam u nas tam samo, Sebek wszystko sprząta, nawet specjalnie rozlewa i idzie po chusteczke żeby wytrzeć. uwielbia odkurzac.
Wola mnie mamo mama mamus mami wszystkie odmiany. A dziś usmialismy się po pachy bo mowiemy zobacz synku car a on z takiem akcentem powtorzyl ze padliśmy ze smiechu.
będzie lato to możemy zrobić jakiś piknic i się wszystkie spotkać nareszcie!
Co do dużego lozka to przenosimy szkraba od kwietnia bo będziemy mieli gości caly marzec i nie chce go rozregulowywac i uczyc nowego lozka i pokoju a potem spowrotem do nas. Ale jeszcze się obawiam bo nasz tez spi po całym lozeczku wiec dużego lozka się obawiam trochę ale jak pisze Ewelina może więcej w tym strachu?
Ale ciesze się Lim jeszcze raz gratki.Limerikowo, merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
dzieki aNiLewe za posta
tez milo mi czytac ze wszystko u W Rodzinki w porzadku I jakie big postepy czyni Sebastianek, b madry chlopczyk, nasza takze, smiejemy sie ze dzieci to rodzicow sprzedadza jak beda juz duuuze )))))))))))))
no ja mialam 1 wizyte w piatek 19 I raczej nie fatamorgana moja I p dr Dydowicza z Medipolu mini mini zarodek 1,2mm z serduchem-piksel, cos tam migalo I jemu I mi by nie zapeszac zabobonnie
badz co badz ide powtornie w sobote teraz 27go do Bioforce, to bylby 6tydz I 6 dzien (suwak jakos zle pokazuje tyg ciazy bo mam teraz 7y)mam nadz ze uslysze ok pikansko pompki
a tak nie powiem od wczor mam wymioty I mdlosci, w ogole juz myslalam, ze kicha odpuscilismy sobie ten cykl po big stresie szpitalnym z Lolka plus plamilam kawa z mlekiem w tamtyg tyg wiec przyladowalam zapasami luteiny I duphastonu
tryb oszczedny w pracy I w domu maz b aktywnie sie wlaczyl, takze odpoczywam I poleguje jak sie da tylko in case
nasza Ewelinka tez zaciazyla he he
aNiLewe oby w tym roku tez zjawil Wam sie Dzieciaczek no I wg zyczenia niech bedzie to baby Girl, czyli na rozowo )))
merida17, Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Dziekujemy Merida
milo znowu sie Ciebie czyta
na watku pazdziernikowych mam 2016 jest Ibiza z Dublina
Dzięki
Wchodzę tu z buciorami i nie wiem, czy można sie rozplaszczyc bo Wy ze sobą już od dawna razem
Lim, nie zazdroszczę mdłości- cos okropnego! Dla mnie porod to nie był tak straszny, jak wlasnie mdłości!
Wiadomo, warto sie poświęcić, bo nagroda najlepsza na świecie
aNiLewe za Ciebie tez trzymam kciuki! Z tego co mi sie wydaje na tym forum dominują dziewczynki, a za każda z nich stoi "przepis", jak je zrobić także sciaga gotowa.
Nie wiem, jakie Ty masz założenia, ale moja mała zrodziła sie z pozycji "na dziewczynkę"Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny!!!
Mieszkam w Irlandii, w Dublinie, jestem w 9 tyg ciazy, termin mam na 1 pazdziernika. Poza tym jestem mama 7-letniego urwisa .
Pozdrawiam was wszystkie!
merida17, Ewelina.Irl, Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
nick nieaktualny
-
hej Merida
Dzieki za gratulacje
Dwa dni byly mega ciezkie z mdlosciami, ale na szczescie juz puscilo...apetyt dopisuje az za bardzo . Jedynie wrazliwe piersi i delikatny bol brzucha potwierdzaja,ze jestem w ciazy, wiec tak to moze byc , Merida a Ty skad jestes?merida17 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Limerikowo wrote:O to szybko Nikol wskoczyla w dzieciece lozko
nasza sie tak wierci ze raczej jeszcze troche pospi w cotcie
a tak samo rozklada misie i lale, wozi w wozku, karmi, przykrywa
kobiety to jednak maja ten instynkt, bo nikt jej nie pokazywal ☺
oczywiscie tatusiowie tez potrafia sie baby zajac, moj maz np to kapie Lolke i b duzo do niej mowi
widze ze ma super kontakt z corka, a tak chcial synka
No i pomalu trzeba oduczyc lozeczka bo 2 lozeczek bym nie pomiescila . Czeka nas przeprowadzka wiec wesoloWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:04
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Hej Dziewczyny!
Kiedyś do Was zagladalam, by sprawdzić, jak sie rodzi "po irlandzku" a było to dawno temu
Postanowiłam sprawdzić, czy dalej tu jesteście i tym razem sie przywitać, licząc, ze znajdzie sie tu troche miejsca dla mnie i bede mogła tu zaglądać
Serdecznie Wam GRATULUJE! Ewelina i Lim życzę Wam zdrowych, szczęśliwych i nudnych ciaz
Rozdanie nr 2 ruszyło wielkie emocje zaczną sie od nowa
Moze sa tu jeszcze inne Brzuchatki albo inne mamusie, jak ja, które sie odezwą
Pozdrawiam serdecznie!
A u ciebie ktory tydz ?merida17 lubi tę wiadomość
-
Ojej Limerykowo ogromnie gratuluje . Ja tez dostalam plamien w okolo 9 tyg jakos tak i tez mialam luteine .
Mdlosci to cos okropnego . Na szczescie u mnie juz dobrze pff pff .
Za tydzien mam wizyte w szpitalu .
Anielewe trzymam kciuki .
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina u mnie tyg brak jeszcze i mam nadzieje, ze z czasem to sie zmieni. Zobaczymy co wyjdzie
Przebywanie z Brzuchatkami zobowiązuje
Ibiza!
to dobrze, ze tak delikatnie z mdlosciami oby już nie wracały! Na samo wspomnienie mi zle
Ja z Co. Kerry do Dublina mam kawałekEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
czyli w domu bedziesz miec 2 zodiakalne Panny
nam nasza polowka chaty starcza.nie znosilam tu schodow bo w pracy sie nabiegam gora dol, ale juz przywyklam I nie wchodze czesto na gore
odmiana na wieksze lokum na pewno Wam dobrze zrobi, choc ja nie lubie przeprowadzek, duzy trud przenoszenia rzeczy, a tu czl jednak po 13latach korzenie zapuscil z calym majdanem