jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro dostane krytyke za wage -10kg ze slodyczy , moja wymowka ze baby lubi na slodkie
ale o dziwo w Pl tak strasznie nam sie nie chce slodkiego z upalu mimo ze cukietki wawel malaga dzis zakupione w tesco jeszcze nietkniete leza w lodowcemerida17 lubi tę wiadomość
-
To dobrze ze kol dostala jednak na podtrzymanie, ktos sie nad nia zlitowal i ocalil baby
nasza znajoma w tamtym roku nie dostala ani scanu ani luteiny w Limerick maternity mimo 6h czekania i plamienia/krwawienia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:01
-
nick nieaktualnyO matko tylko nie malaga!!!!! Kasztanki to moje ulubione i tiki taki tez ale malage zostawie Tobie Lim
Masz juz jakies opcje na imię?
To pomijając różnice czasowa, ja jutro tez o 10 bede wizytowac w końcu, wiec pozdrowie Twojego drLimerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dziekuje , pozdrow go serdecznie
my z mezem uwielbiamy cuksy czekoladowe z adwokatem ale now to ja nie za bardzo procentowo plus malage, michaszki , trufle i leca w boczki ze ho ho
u Lolki pojawilo sie dzis slowko:lyzeczka i dziob
aNiLewe mnie tez od poczatku przy Loli i teraz wysadzilo z brzuszkiem do przodu od razu i mysle se jednak dziewczynki
moja znajoma z pracy idzie za to wszerz i ma miec chlopaka, poszlo jej cialko w pupe i biodra, ale wiadomo to tez nie jest regulamerida17, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:Przykre to bardzo co piszesz aj!
Nie powinno tak byc, ale to wszystkie wiemy.
No niestety samo zycie, tu chcialoby sie porzadnie przeklnac
w sob bylismy u znajomych co po paru latach walki o ciaze w ogole, zdecydowali sie na adopcje i sa szczesliwi razem z dziadkami
oboje pracuja, tesciowa bawi mala od pon do pt plus robi jej zajefajne maskotki na drutachmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie po polowkowym, wszystko OK, corcia potwierdzona, 350g Naszego Szczescia
maz mowi ze nie martwi sie ze w domu bedzie babiniec byle tylko mala urodzila sie zdrowa
na twardnienie brzucha mam brac wiecej magnezu niz jest w asparginie
a waga 8kg w gabinecie wiec nasza chyba oszukuje i trzeba wymienic baterie jak wrocimyaNiLewe, merida17, Ewelina.Irl, sikorka@ lubią tę wiadomość
-
Limerikowo to oficjalnie gratuluję córci. Jakos maz da rade z 3 babami. Przecież wszystkie to jego królewny.
U nas prazy od rana tak slonko ale opalac sie można gdyby nie dzien w pracy. Ale nie narzekam bo i lepiej się pracuje jak ppgoda jest niz ciągle szaro i leje.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj to szczerze zazdroszcze Ewelina tej wagi
ja to sobie nie zaluje slodkiego bo momentami ssie i bedzie co po pologu zrzucac
mam nadz ze dlugie spacerki jak z Lolusia dadza swoj efekt i metabolizm ruszy lub inny plan: ozenie meza z coreczkami a sama na godzinke na silownie i basen do Maldromu skocze
nie tylko bede fit ale jeszcze przybedzie mi powera potrzebnego do dwojki maluchow
no ale plany mozna miec..
tu wlasnie idzie burza i grzmi, Lolka spi na drzemce, zbiegala sie w parku Wilsona
dentysta zaliczony, zadnych ubytkow u malej ani u mnie, tylko malej bardziej myc no ale trudno to postepuje na razie powoli
ida jej piatki i dalej 3 wyrzynaja sie
jedynki gorne i dolne wyprobowala dzis na mej rece ze zlosci, bo splukalam ja, po parku a chciala kapac sie , musze przyznac ze jej zabki mocno gryzaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 13:30
-
Gdzies wyczytalam ze energetycznie po 20tc to kobieta potrzebuje 3tys kalorii
ja chyba na te urlopowe upaly to nie wyjadam tyle teraz
truskaweczki dzis kupione 1kg za 3.5zl mniam zeszly szybciutko u nas
Lolusia ciagle nieprzekonana do nich, za to palaszuje arbuzaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 20:49