Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czuje plywanie rybki ale tłumacze sobie ze to nie dziecko bo jak 3cm szkrab mógłby tak dac o sobie znac. Mi sie wydaje ze to za wcześnie. W kazdym razie fajne uczucie którego doswiadczylam tylko w ciazy. Badz co badz niech zdrowo rosna nasze fasolki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 00:23

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez wpierw czulam plywanie rybki
    ok Lolusia uspiona ide jesc i ogarniac chate bo sajgonik ze ho ho

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 15:07

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro zadzwonie i umowie sie na usg do dybkowskiego moze na piatek albo na sobote rano . I odrazu pojade na zakupy dla siebie . Dzis piotrek sypnol sie 500jurkow wiec poszaleje :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow jaki bonus 500e bedzie za co szalec na zakupach mamie i dla 2 corek

w dunnsie jest promocja zestawu newborn butli aventa, ja zakupilam wczoraj 2x po 15e i spokoj butelkowy dla bobasa bedzie co myc i wyparzac

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam butle po nicoli tt nowiuskie i kupilam jedna szklana butelke lovi wiec . Naraxie nastawiam sie na cycka a jak wyjdxie zobaczymy :-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 21:10

aNiLewe lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz dybkowski sie przeniosl i nie ma narazie usg . Bo szuka ludzi zeby mu wniesli na drugie pietro bo usg stoi na dole a ono wazy 200 kg :-).
    W piatek mam wizyte w szpitalu a w pon moze zadzwonie i zapytam czy ma juz te usg . Czekam na babke bo przyjedzie mi zrobic pazurki i jutro ruszam na zakupy

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne pazurki Ewelina. Ja zrobiłam hybryde na urlop i mimo 5tyg po urlopie mam cienkie i polamane paznokcie. Niesety w pracy nie moge nic z tych rzeczy a wrecz takie zniszone paznokcie wyglądają tragicznie.

Merida bidulko jak sie masz? Mam nadzieje ze lepiej.

Ewelina.Irl, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje anielew . Ja mam swoje okropne i nic na nie nie dziala jedynie jak je zaslonic przed terminem juz sciagne do tej pory bede zakladac jak zawsze .
    Jak ja wam wspolczuje ze tak zle soe czujecie ja nie wiem co to mdlosci i wymioty .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem po bardzo udanej imprezie z pracy, objadlam sie jak bak lacznie z deserem I cappuccino mimo poznej pory a maz na dyzurze z coreczka, wrocilam ogladnelam dla relaksu jeszcze film, strasznie slodkie I mile chwile relaksu dzis

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wysoko dr przenosi sie, najlepszy byl jednak ten parter, teraz ciezarowki na ostatnich nogach jeszcze na 2 p beda musialy wdrapywac sie, nieladnie...

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za okazja w pracy? Nas tez ostatnio szefowa zabrala na lunch. Czasem fajnie takie inicjatywy.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ktora to Mama spac nie moze he he?

no niby pozegnalne moje party ale jakie tam farewell skoro wroce za 9mcy
    a tak w ogole dziewczyny szukaly okazji by wyjsc bo sezon urlopowy I ciezko sie wszystkim zebrac razem
    dawno juz nie wychodzilysmy razem, chyba w grudniu ostatnio I jak te sojki..
    plus news ze maja byc zalegle podwyzki od sierpnia no tu sie na razie nie zalapie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 00:48

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba i ja spać nie moge, ale zwyczajnie męczą mnie mdłości, jestem zmeczona tym stanem, bo to ponad 5 tyg juz i tylko sie nasila. Dobrze, ze u Ciebie aNiLewe idzie lżej ;)

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Lolka dzis w parku zdjela spodnie , pampera i nasikala na trawe...;-)
    Oblala spodnie, ja bylam dalej na lawce obierajac jej mandarynke ale i tak bym z akcja nie zdazyla
    na szczescie cieplo 24 stop i na krotkim rekawie obie
    badz co badz postep z siusianiem na spacerze jest, odpadnie pamper na plac zabaw i bedzie tylko nocny

a dzis do zyrafy powiedziala: zyrafa moja, wiec oprocz Nie zaczyna sie okres Moje :-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zaczal sie okres nie wiem. Od dwóch dni wszystko na nie wiem

Pogratulować tylko tego odpieluchowywania. U nas wola kupe i mowi jak zrobi siku ale zeby na nocnik to nie nie a toaletę tez nie. Musialabym chyba zakladac tylko majteczki i może wtedy by wolal. Ale nie bardzo chce to robic jak chodzi jeszcze do nianki bo cholera wie czy bedzie go wysadzac i moja praca na marne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:53

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zaszalalam ale juz jestem gotowa . Musze poprac ubranka itp i mpze nadchodzic wrzesien :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Ewelina jestes juz gotowa na malenka i to jak szybko
    Ja w Poz poprasuje i popiore.mam nadz ze na chacie ok zelazko bedzie jak nie to kupie.bedzie zapas na nasze mieszkanie poznanskie
    Pralke ma nam babka wymienic plus odmalowac na wynajem.najwazniejsze ze parter jednak i mam nadz spokoj na glowa i obok od sasiadow

Racja aNiLewe z tym odpieluchowywaniem ze najlepiej na majty puscic.nasza po tyg zalapala ze sama juz na nocnik.fakt niani moze sie nie chciec przebierac dziecka bo wiadomo matka westchnie i przebierze.ja pod rzad i 3x przebieralam w ciagu 2h i potem pamper bo z wlasnym brzuchem mialam juz dosc zmiany dolu

Wczor mialam shoppingowy dzien a wlasciwie 2.5 h wieczorem.starczylo spokojnie .gl ciazowe ubranka i jednak kupilam wyjsciowy cieply kombinezon 0-3 w tk max za 17e przyzwoity na 2 zamki rozpinany od gory.maz dzis przytulal sie do kombinezonu i nosil na ramieniu niby ze baby juz ha ha ha :-)

Ja mam wlasnie full relax u fryzjera na kolor i ciecie a maz na dyzurze.plac i park z Lolusia zaliczylam.udalo mi sie sciagnac ja, z parku tsk by byc punkt u fryza ;-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis w szpitalu na wizycie u nas na Tallaght bo tu mam te wizyty maternity . Przypomialo im sie ze nie dostalam antD na konflikt serologiczny ktory powinnam dostac 2tyg temu . Wiec babka zadzwonila do mojego szpitala gdzie bede rodzic i umowila mnie na poniedzialek ok . Wyszlam dzwoni do mnie po 20minutach ze musze na niego wrocic bo w pon bedzie za pozno . Mowie okey bede za 15minut . Wrocilam ale ona do mnie ze to nie tu tylko do tego szpitala w ktorym bede rodzic . Wkur... Mowie do niej przeciez przez tel pani mi pow ze mam tu wrocic . Pomylila sie . Pojechalam na wizyte z nicola bo mowie tak jak wczesniej zajmie mi max 10minut. Piotrek w pracy . Pojechalam do coomby z nicola na emergency bo tam kazala mi sie udac . Pobrala krew ale musze czekac na badania pytam sie ile bede na nie czekala mowi poltorej h bo u nic juz laboratorium zamkniete wiec musza z tym jechac . Nicola mnie umeczyla latala po tym szpitalu jak oszalala . Nie sluchala nic . I dopiero weszlam do domu . Od 14:30 jestem padnieta mam doszc tych szpitali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:13

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany to rzeczywiscie bieganinia po szpitalach jeszcze z malym dzieckiem i brzuchem, Wspolczuje
    jak dla mnie bałagan i brak organizacji po irlandzku a chodzi o ludzkie zycie
    wlasnie tego nie lubie takiego chaosu w dodatku w ... sluzbie zdrowia
    ok ze się w ogole zorientowali ze masz dostać zastrzyk na konflikt ehh
    rozumiem ze badanska Ci wreszcie zrobili i tylko czekasz na wynik

zaczynam nas (mnie i Lole, maz sam oczywiscie) pakowac na jutro na wyjazd do przyjaciol do Cavan

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:33

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz piotrek pytal czy ma wziasc wolne . Mowie nie no po co jak to chwila zejdxie . A jak juz pojechal do pracy to juz nie mogl wrocic bo musial poloxyc do konca plytki . Ona jeszcze do mnie ze ja sama powinnam dopilnowac !? Mowie ale w pierwszej ciazy mialam co chwila te zastrzyki na antiD bo mialam plamienia i tak kazali mi przyjezdzac . Teraz co mialam plamienia to w marcu bylam na zastrzyku no i w 28tyg -29tg powinnam go w maxie dostac a dostalam dzis . One wiedza ze to ich wina bo bylam na wizycie w 24 tyg to powinna mi pow ze zastrzyk mam za dajmy na to 2-3 tyg .
    Powiem wam ze nieraz trafi sie na bardzo mila babke a dzis to myslalam ze ja pieprzne jak by za kare prace wykonywala .

Limerikowo lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ