jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez czuje plywanie rybki ale tłumacze sobie ze to nie dziecko bo jak 3cm szkrab mógłby tak dac o sobie znac. Mi sie wydaje ze to za wcześnie. W kazdym razie fajne uczucie którego doswiadczylam tylko w ciazy. Badz co badz niech zdrowo rosna nasze fasolki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 00:23
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
No coz dybkowski sie przeniosl i nie ma narazie usg . Bo szuka ludzi zeby mu wniesli na drugie pietro bo usg stoi na dole a ono wazy 200 kg .
W piatek mam wizyte w szpitalu a w pon moze zadzwonie i zapytam czy ma juz te usg . Czekam na babke bo przyjedzie mi zrobic pazurki i jutro ruszam na zakupy
-
Piekne pazurki Ewelina. Ja zrobiłam hybryde na urlop i mimo 5tyg po urlopie mam cienkie i polamane paznokcie. Niesety w pracy nie moge nic z tych rzeczy a wrecz takie zniszone paznokcie wyglądają tragicznie.
Merida bidulko jak sie masz? Mam nadzieje ze lepiej.Ewelina.Irl, merida17 lubią tę wiadomość
-
a ktora to Mama spac nie moze he he?
no niby pozegnalne moje party ale jakie tam farewell skoro wroce za 9mcy
a tak w ogole dziewczyny szukaly okazji by wyjsc bo sezon urlopowy I ciezko sie wszystkim zebrac razem
dawno juz nie wychodzilysmy razem, chyba w grudniu ostatnio I jak te sojki..
plus news ze maja byc zalegle podwyzki od sierpnia no tu sie na razie nie zalapieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 00:48
-
nick nieaktualny
-
A Lolka dzis w parku zdjela spodnie , pampera i nasikala na trawe...
Oblala spodnie, ja bylam dalej na lawce obierajac jej mandarynke ale i tak bym z akcja nie zdazyla
na szczescie cieplo 24 stop i na krotkim rekawie obie
badz co badz postep z siusianiem na spacerze jest, odpadnie pamper na plac zabaw i bedzie tylko nocny
a dzis do zyrafy powiedziala: zyrafa moja, wiec oprocz Nie zaczyna sie okres Moje -
U nas zaczal sie okres nie wiem. Od dwóch dni wszystko na nie wiem
Pogratulować tylko tego odpieluchowywania. U nas wola kupe i mowi jak zrobi siku ale zeby na nocnik to nie nie a toaletę tez nie. Musialabym chyba zakladac tylko majteczki i może wtedy by wolal. Ale nie bardzo chce to robic jak chodzi jeszcze do nianki bo cholera wie czy bedzie go wysadzac i moja praca na marne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:53
-
Brawo Ewelina jestes juz gotowa na malenka i to jak szybko
Ja w Poz poprasuje i popiore.mam nadz ze na chacie ok zelazko bedzie jak nie to kupie.bedzie zapas na nasze mieszkanie poznanskie
Pralke ma nam babka wymienic plus odmalowac na wynajem.najwazniejsze ze parter jednak i mam nadz spokoj na glowa i obok od sasiadow
Racja aNiLewe z tym odpieluchowywaniem ze najlepiej na majty puscic.nasza po tyg zalapala ze sama juz na nocnik.fakt niani moze sie nie chciec przebierac dziecka bo wiadomo matka westchnie i przebierze.ja pod rzad i 3x przebieralam w ciagu 2h i potem pamper bo z wlasnym brzuchem mialam juz dosc zmiany dolu
Wczor mialam shoppingowy dzien a wlasciwie 2.5 h wieczorem.starczylo spokojnie .gl ciazowe ubranka i jednak kupilam wyjsciowy cieply kombinezon 0-3 w tk max za 17e przyzwoity na 2 zamki rozpinany od gory.maz dzis przytulal sie do kombinezonu i nosil na ramieniu niby ze baby juz ha ha ha
Ja mam wlasnie full relax u fryzjera na kolor i ciecie a maz na dyzurze.plac i park z Lolusia zaliczylam.udalo mi sie sciagnac ja, z parku tsk by byc punkt u fryza -
Bylam dzis w szpitalu na wizycie u nas na Tallaght bo tu mam te wizyty maternity . Przypomialo im sie ze nie dostalam antD na konflikt serologiczny ktory powinnam dostac 2tyg temu . Wiec babka zadzwonila do mojego szpitala gdzie bede rodzic i umowila mnie na poniedzialek ok . Wyszlam dzwoni do mnie po 20minutach ze musze na niego wrocic bo w pon bedzie za pozno . Mowie okey bede za 15minut . Wrocilam ale ona do mnie ze to nie tu tylko do tego szpitala w ktorym bede rodzic . Wkur... Mowie do niej przeciez przez tel pani mi pow ze mam tu wrocic . Pomylila sie . Pojechalam na wizyte z nicola bo mowie tak jak wczesniej zajmie mi max 10minut. Piotrek w pracy . Pojechalam do coomby z nicola na emergency bo tam kazala mi sie udac . Pobrala krew ale musze czekac na badania pytam sie ile bede na nie czekala mowi poltorej h bo u nic juz laboratorium zamkniete wiec musza z tym jechac . Nicola mnie umeczyla latala po tym szpitalu jak oszalala . Nie sluchala nic . I dopiero weszlam do domu . Od 14:30 jestem padnieta mam doszc tych szpitali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:13
-
o rany to rzeczywiscie bieganinia po szpitalach jeszcze z malym dzieckiem i brzuchem, Wspolczuje
jak dla mnie bałagan i brak organizacji po irlandzku a chodzi o ludzkie zycie
wlasnie tego nie lubie takiego chaosu w dodatku w ... sluzbie zdrowia
ok ze się w ogole zorientowali ze masz dostać zastrzyk na konflikt ehh
rozumiem ze badanska Ci wreszcie zrobili i tylko czekasz na wynik
zaczynam nas (mnie i Lole, maz sam oczywiscie) pakowac na jutro na wyjazd do przyjaciol do CavanWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 22:33
-
Wiesz piotrek pytal czy ma wziasc wolne . Mowie nie no po co jak to chwila zejdxie . A jak juz pojechal do pracy to juz nie mogl wrocic bo musial poloxyc do konca plytki . Ona jeszcze do mnie ze ja sama powinnam dopilnowac !? Mowie ale w pierwszej ciazy mialam co chwila te zastrzyki na antiD bo mialam plamienia i tak kazali mi przyjezdzac . Teraz co mialam plamienia to w marcu bylam na zastrzyku no i w 28tyg -29tg powinnam go w maxie dostac a dostalam dzis . One wiedza ze to ich wina bo bylam na wizycie w 24 tyg to powinna mi pow ze zastrzyk mam za dajmy na to 2-3 tyg .
Powiem wam ze nieraz trafi sie na bardzo mila babke a dzis to myslalam ze ja pieprzne jak by za kare prace wykonywala .Limerikowo lubi tę wiadomość