jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie jao możecie sobie razem pozwolic na tyle miesiecy pojechać.
Ja wczoraj przyznalam sie w pracy szefowej jakos poszlo. Teraz jeszcze kilka tygodni i powiemy rodzince w pl.
Merida na kiedy masz wizyte w szpitalu? Mozesz mi napisać na prv ja nie chcesz publiczniemerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyANiLewe a to nie tajemnica, tylko dopiero 14 lipca, także kawał czasu na 11 lipca chce umówić sie na prenatalne do ginka.
Mało pisze, bo mam apogeum mdłości i dzis mój panowie wygonili mnie z pracy. Powiedzieli, ze moje zdrowie najważniejsze i jeśli chce to kilka dni wolnego, to jakos wszystko ogarna! Nawet do domu chcieli mnie odprowadzić, wiec musiałam wyglądać fatalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 18:42
-
My lecimy w 3 wspolnie ale maz za tydzien wraca jak sie usetapujemy w new mieszkaniu I potem ma dolatywac co 3 tyg, loty wychodza smiesznie tanie po 40e, tylko bagaz dokupic na potem by przywiezc ubranka I inne drobiazgi
maz ma doleciec finalnie na 2 tyg przed terminem I pracowac z domu
poprzednio plan byl identyczny ale w sumie bylam sama w Poz, mama raz dojechala na 2tyg bo zajmowala sie wnuczkami
tak to bede rzadzic w Poz z mala I mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 21:43
-
nick nieaktualny
-
800euro? Oj nie. Toy najwięcej daliśmy 600euro w sumie bez bagazy ale kurcze co za ceny. Chociaz teraz nam 3x pelne bilety wyjdą to i zaplacic bedzie trzeba slono.
Ciekawe na kiedy mi przysla wizyte. Bo tez chcialabym zrobić pomiar kosci nosowej.
Dzis wg terminu z usg zaczął sie 10t jak to leci -
I mamy Brexit to bedzie dzialo sie.przywroca granice na polnocy, ale to jeszcze 2lata
Moze Irl Pn do Republiki przylaczy sie ? Bedzie wtedy wiekszy kraj
Na razie na naszym mieszkaniowym kredycie frank szalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:33
-
Ceny biletow to koszmar . Tyle ludzi lata powinny byc taniej . A podobno teraz sa atrakcyjne ceny biletow gdzies na grupie pisaly dziewczyny .
Ja narazie nie mysle o locie bo teraz to lipa .
Pewnie polecimyvw styczniu jak ogarne paszport dla najmlodszej i dla nicoli bo sie konczy jej w listopadzie. Ale to tez zalezy jak piotrek bedzie mial wolne . Chyba ze polece sama . Wysle paczke z ubraniami i polece jedynie z torba na jedzenie. Wtedy okey bo nicola juz by miala swoje siedzenie .
Wczoraj zakupilismy kosz mojzeszowy . Bo na poczatku nie rozstawiam lozeczka . Rozloze jak mala juz z kosza bedzie wyrastac . Zostala podstawka dla nicoli do wozka i dla mnie rzeczy ale to kupie jakos na poczatku lipca i bedzie wsio . Leci ten czas.
Jak szalony. ☺
-
Raz taniej idzie kupic te bilety raz sie przeplaca.i tak na obecna chwile Ryan nie ma konkurencji na niebie
Tanie bilety sa z UK i z powrotem taka promocja na Brexit
Fajnie Ewelina ze juz masz prawie wszystko dla Coreczki
Nasza druga w lezaczku plus lozeczku jak poprzednia bedzie spala
My zastanawiamy sie nad podwojnym wozkiem gora dol lub zostaniemy przy tym co mamy na 4 rece -
Mam list ze szpitala na 12 lipca. Bardzo to dziwne ze wcześniej niz ty Merida. W każdym razie trzeba teraz myśleć o prenatalnych. Tak mysle ze moze warto pojechać do limerick. dajcie mi namiary gdzie i kto dokładnie. Bo w sumie meza auto mało pali to mozemy podjechać skoro napewno bedziemy zadowoleni a tak isc tu a sprzeczne sa opinie odnosnie tych ginow w cork.
Mnie cos zlapalo. Od wczoraj ledwo żyję. Akurat mi sie trafily dwa dni wolne to siedzę w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 15:04
-
namiary na dr Dydowicza, dawny Medipol naprzeciw katedry Johna , teraz New Road Clinic
dr bedzie po urlopie z powrotem na poczatku lipca
pojechal dogrzac sie troche, bo w Republice mu zimno latem
http://www.newroadclinic.ie/gynaecologist-limerick.htmlaNiLewe lubi tę wiadomość
-
mnie tez dopadlo jakies przeziebienie z silnym katarem zatokowym, juz dzis przechodzi, najgorszy byl weekend jeszcze w job plus ostry bol gardla, tkaze domowa apteczka poszla w ruch
meza rowniez bolalo gardlo chyba jakis wirus, Lolusie chyba takze cos bolalo gardlo bo mniej nam jadla ale juz dzis pelne butle, patrzalam jej gardlo I bylo troche czerwone wiec sprayowalysmy sie -
Dzieki Lim za namiary. Cena 180e powala mnie z nog.
U mnie w ruch cebula czosnek miodzik. Domowe sposoby ale jest ciężko. Jutro rano do pracy mam nadzieję ze dam rade.
Co do pracy to nie bede sie wyglupiac jak za pierwszym razem jeszcze w 8m pracowalam. Potem mialam 2 tyg urlopu i kilka tyg na zwolnieniu do rozwiązania. Teraz myślę do pazdziernika jakoś. Do 6m jak sie nic nie bedzie dzialo to chce napewno. Chociaz naprawdę mam taki brzuchol momentami ze dzis np cos robiliśmy na dywanie z malym i sie zasapalam haha. Zobaczymy jak to sie bedzie kalkulowac tez bo tak wszyscy mówią ze nie trzeba patrzec na kase ale 188e tygodniowo to naprawde malo. Co prawda place okolo 120-150e tyg za nianię wiec zobaczymy jak to bedzie. Jak się nie bedzie oplacac to sie zwine na zwolnienie. Nikt poprzednio nie docenil ze pracowalam tak długo jeszcze bylo zdziwienie ze ide na zwolnienie w 8m.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 23:53
-
no duzo pieniazkow to wczesniej pracujace mamy nie dostaja w Irl na chorobowym ciazowym, jest jeszcze mozliwosc health and safety leave ale kasa ta sama lub mniejsza w zaleznosci od tego ile sie pracowalo
ja jak jestem mocno przeziebiona to dozuje lemsip 500 I jest ok pomaga I nie szkodzi raczej
jak sie nie wyda pieniedzy na nianke I dostanie te 188e na tydz to na to samo w w sumie wyjdzie plus kobieta w domku I ok dziecko dopilnowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 00:14