jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Sebastian w ogole nie mial krupu. Irlandzka wtedy owczesna nasza pani gp tak stwierdziła. On wtedy bardzo charczal mial wykrztuśny kaszel ale jak sie okazało potem u polskiej Pani dr ze ma bardzo zaawansowane zapalenie oskrzeli a nie krup. Byl juz w bardzo zlym stanie bo przez kilka dni byl leczony tymi niebieskimi tabletkami sterydowymi na chorobę ktorej nawet nie mial. Dlatego jego stan byl bardzo zly.
Tutaj diagnozowanie krupu jest bardzo popularne. Kazda matka irlandka powie ze jej dzieci mialy to wiele razy.
Oby Nicole szybko przeszlo i bylo po chorobie bo żadna choroba nie jest przyjemna ani dla dziecka a tym bardziej dla zamartwiającego sie rodzica. Tyle co wiem od tych matek irlandzkich ze jak krup po faktycznie po tych kilku dniach na sterydach ladnie przechodzi. Takze napewno będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 20:03
Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
My mamy takie różowe te tabletki . Cała noc przespała ładnie . W dzień taki głos ma zachrypnięty ale ani kaszlu ani kataru ani gorączki .
Dobrze ze u nas działa . Ja tez mam tu pediatrę do którego za darmo bym nie poszła . Tu u nas na Tallaght szpital dziecięcy bardzo dużo osób poleca niż Crumlin typowo dziecięcy . Byłam na tym crumlinie jak nicol miała 3 tyg i czekaliśmy od 17 do 23 na przyjęcie a juz po wszystkim byliśmy po 3 w nocy w domu
-
nick nieaktualny
-
Ewelina jak Nikol.zdrowa juz mala?
Nam zoladkowa zaraza przeszla.jako ostatni finalnie ozdrowial wczoraj maz.Amol zdzialal cuda na kiszkach
Lolusia jak wczor pobiegla na plac to max excited az inni ludzie zauwazyli.cieszyla sie ze hej
Wczor scan pokazal ze rosnie nam panienka podobna brodka i z twarzy do Loli.waga 510g.ilosc plynu ok.pomiary wyszly prawidlowo: average.lozysko przesunelo sie troche z przedniej sciany na tylna i teraz dobrze czuje mala.glownie jak raczkami bambarani tam sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 12:52
merida17, aNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnilewe wlasnie wpadlam życzyć powodzenia i sciskam kciuki za jutro!!!
Bedzie biło, ze hej!!!
List przyszedł, ale ide zwykła kolejka, wiec skan za miesiąc.
Na chwile obecna sciskam kibel, to mój najlepszy przyjaciel- w ogóle mnie nie opuszcza
Cóż miewalam lepsze przyjaźnie, wiec oby ta szybko sie skończyła! Max 30 tyg i bedzie po wszystkimaNiLewe lubi tę wiadomość
-
Po wizycie. Nasza mala kruszynka ma 1.98cm i wychodzi 8t4d. Data porodu na 27.01.2017. Serce bilo bardzo ladnie. Noe dala posluchac ale wszystko w najlepszym porządku. Pani z recepcji wyprosila meza z synem bo z dziecmi nie wolno ale uprzejma pani od usg zawolala ich i patrzylismy wspolnie na kolejnego członka naszej rodziny. Seba byl nieco przerażony ze ktos mi mizia po brzuszku ale generalnie byl grzeczny.
Takze wielkie uff. Wszystko dobrze. Od wczoraj mam bardzo silne mdłości ale poki co nie poddaje sie tej przyjaźni i nie tulimy sie jeszcze.
Teraz na dniach mam dostać termin na usg. Ciekawe na który tydzien mi się trafi.merida17, Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Wielkie Gratulacje aNiLewe!
Super ze serducho bilo!
ja tez sluchalam pozno kolo 12 tyg teraz, podobno na poczatku lepiej nie uderzac dopplerem w pompke, ale widzialam juz od poczatku migajacy piksel na ekranie
choc przy Lolce sluchalam jak tylko pojawilo sie po 6tyg i serce mala ma ok
no to teraz tylko te mdlosci przezyc jakos..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:07
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Widze udany shopping Ewelina;-)
Ja zatonelam prawie w ciuszkach dla bobasa,ale juz wstepna segregacja wg rozmiaru zrobiona uff
Teraz tylko rozlozyc wg rodzaju ciuszka i zobaczyc co zostaje a co do clothing banku
Ucieszylam sie bo wczoraj odkrylam ze mam 2 pluszowe kombinezony wiec jesli zima ok to grubego nie kupuje plus znalazlam super dress dla Loli.nie wiem jakim cudem zaplatala sie w workach i az wstyd sie przyznac prezent jeszcze z metka.no ale do 36mcy wiec Panienka bedzie wystrojona do Poz do Pl za mc ze ho ho -
my mamy bilety na 29lipiec Dub-Poz I juz zostajemy na koncowke ciazy, porod , polog I chyba do konca stycznia
urlop to teraz jak za 1.5tyg skoncze prace, troche mi sie o 2 tyg przedluzyla job bo mam nowych pracownikow na lato I bizi I musze zadbac o ich set up I all papiery, okazuje sie ze do zastepcy nie chca isc co niektorzy ...I lepiej im sie ze mna rozmawia
wstepnie jestesmy umoiweni do przyjaciol na weekend do Cavan jak skoncze robote plus mamy rezerwacje na dwa weekendy , raz do Doolina raz do Lahinch, ale zobaczymy jaka pogoda, trudno za deszcz nad oceanem placic 200e plus
w ogole to czekam na decyzje czy przyznano mi health and safety leave, dr mi ok papiery wypelnil, pracodawca tez wiec jest szansa ze jak poprzednio dostane
nie wyobrazam juz sobie z brzuchem biegac po hotelu, tym bardziej ze jest v bizi
na razie szukamy ok apt w Poz na te 6mcy bo nasze miesz jest na wysokim 3p wynajmowane bez windy I za wysoko dla mnie a przede wszystkim dla Lolki