jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Tata Loli dojechal do nas wczoraj przed poludniem, radosc byla dziecka szalona az w podskokach na lotnisku ale potem do mamy i do mamy na ubieranie
dzis upal , juz schlodzilismy sie w basenie, wiecej przeplynelam , tata na zakupach a my na drzemce
maz to skorzysta jeszcze te pare dni z lata, przyjezdza w dzinsach a wskakuje w spodenki i tak mu za goraco -
Super aNiLewe ze czujesz juz maluszka, wiesz moze ze corka czy 2gi syn? Scan juz raczej na 5ty mc nie powinien mylic
tak tu upaly po 30plus, na szczescie jest maz i wentylator
spimy przy otwartym oknie, ciut to chlodzi na noc
i tak caly tydz ma byc upalnie ufff,pamietam ze jak przychodzil czesto wrzesien, my dzieciaki back to school a pogoda jak szalona super dobra i mlody czlowiek chcial nie chcial przykuty do lawki i ksiazek
teraz idzie moja siostrzenica 7latka, najtrudniej bedzie jej wstac bo pozno chodza spac a o 7 na pewno pobudka teraz regularna bedzie od pon do ptaNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper aNiLewe moje dziecie wczoraj łaskawie wypinalo sie, odginalo brzuch i nawet dało sobie nagrać kopa przez brzuch cud, bo normalnie ma obóz rozbity na plecach, gdzies tam w środku głęboko
Dzis zaczął sie 20 tydz, także zaraz odliczanie w dół. Za tydz mam dwa skany, Ty chyba tez masz w przyszłym tyg?
U nas tez pięknie dzis, wiec Z wstanie i na spacer
Miłego dnia!aNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Czekałam na to bo niby w kolejnej ciąży miało być szybciej a jest dokładnie tak samo jak z synkiem.
Jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. Za dwa tygodnie się dowiemy. Za tydzień mam wizytę w szpitalu ale liczę że cokolwiek powiedzą.
Dzis u nas znow piekna pogoda. Pojechaliśmy na ploty do znajomej z dwojka dzieci. Ona ma akurat 2 lata różnicy rowno między dziećmi także sebus będzie starszy o 7 miesięcy więc jako tako obraz co nas czeka..
-
nick nieaktualny
-
Śmiesznie było zobaczyć takiego robaczka rocznego potem mój wymadrzajacy się dwulatek i 3letnia pannica
Jak to między dziećmi. Znajoma mówi że jest różnie. Sa momenty ok a są takie okresy że starsza bardzo nietoleruje braciszka. Jak to w życiu. Tak mysle ze to ja będę miała największą różnice wieku między dziciaczkami no i rodze ostatnia
Ewelina jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 00:04
merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina, ale Ty zgrabna na 5 min przed porodem! Wow!
Ja sie Ciebie juz nawet nie mam sumienia pytac o nic, bo mnie pytania na końcówce wyprowadzaly z równowagi!
Zagladam każdego dnia i czekam na wieści od Was i trzymam kciuki, te sa zacisniete juz na maxa do porodowki!
Dzien Dobry i miłego dniaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Dzieki merida . Niby malo przytylam a rozstepy sie pojawily i to na brzuchu gdzie z nicola ich na brzuchu nir mialam . Pytaj o co chcesz
Gratuluje 20tyg jjz polowa za toba z gorki jak sie to mowi .
A wy jak sie czujecie ? Anielewe , merida i Lim ?merida17 lubi tę wiadomość
-
Ewelina super brzuszek, fakt b malo przybralas
jestes dzielna na te skurcze, Lena szykuje sie juz w podroz do Ciebie
mnie od 2 dni pobolewa glowa, pewnie roznica cisnienia lub front idzie , z apapem rozpuszczalnym w wodzie ok, nie narzekam
wczoraj byl taki upal 31stop plus w sloncu ze Lola jeszcze w jeziorku popluskala sie, ludzi masa plus turniej siatkowki , przed 11 plaza w sumie pelna i parking, udalo nam sie rozlozyc i pomiescic
5 wrzesnia w pon kolo 5pm mam umowione 4d a teraz w srode konultacja wynikow przed urlopem mej ginekolog wiec troche nabiegam sie jak to na koncowce ciazy w Pl, wszystko pod porod i pobyt w szpitalu musi byc laboratoryjnie gotoweEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello Mamuski
Ja tez 5 wrzesnia mam skan, niech Ci sie Lim cora pięknie uśmiecha do zdjęć
Ewelina, nie bede pytac, czy juz urodziłas co 5 minut, bo wierze, ze dasz znać- ja rownież zagladam dziennie w napięciu
I tak sobie mysle o tych Twoich skurczach, czop odpadł, a Lena ciagle w brzuchu
A u mnie po terminie, przez cały czas zero znaku porodu, czop odpadł po 3 dawce zelu w szpitalu- tak sie zakorkowam, skurcze po 2 dawce- jakie te nasze ciała rożne, a wydawałoby sie, ze wszystkie rodzimy w ten sam sposob
Ja ogólnie czuje zmęczenie. Plecy bola i takie tam. Wieczorami padam, jak dziecko wczoraj szybciej niż moja Zojeczka i czesto, jak ona usypia lubię bawić sie jej włosami, a wczoraj matka spi, a córeczka kręci matkowe loki na palce w ciemnościach
Troche intensywnie, ale liczy sie gest i uspala matkę i poszła spać do siebie
Ale poza tym mam mnóstwo energii, wiec jest dobrze
Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wczoraj bylismy w szpitalu ze skurczami . Zrobily sie nie regularne . Kazaly mi chodzic 2h po szpitalu po tych dwuch godzinach znow mnie zbadala . Tak bolalo ze az sie poplakalam z bolu . I dzis krwawilam dosc sporo . No i zaczol odpadac reszte czopu .
No ja z nicola chodzilam bez czopu 28 dni i to byl napewno czop bo w szpitalu to sie trafilo i wolalam polozna wiec mnie to nie dziwi . Tez co chwila jezdzilam ze skurczami .
Nadal siedz w dwupaku brzuch boli . No coz uparte dziecie wymeczy matke . Moze jak sie urodzi to bedzie grzeczna
-
Dzielna jesteś Ewelina.
Ja to myślę sobie ze teraz juz wiem co i jak i pojadę na ostatnia chwile do szpitala. Ale pewnie też będę wolała się upewnić czy to już. Jeszcze jutro i masz teściowa i mozesz rodzic. A może zrobiła ci masaż szyjki? Chociaż nie wiem czy to można póki wody nie odeszły. -
nick nieaktualnyJa miałam w Cork kilka dni przed terminem masaż, ale oczywiście nic nie ruszyło, a bolało jak cholera!!!
Ewelina dajesz czadu!! Niezła jestes! Ale to musi byc męczące, jednak!
Ja bym pojechała na ostatnia chwile, ale do szpitala mam prawie 100 km i dalej nie wiem co zrobić z Z! Nie wiem, czy wywołany znowu lepiej, by sie nie sprawdził