jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLim! Na szczęście ja nienawidzę rozu, wiec problemu tu nie ma nie kupuje sama.
Wszystkie różowe rzeczy mamy prezentowe i spadkowe
Natomiast, mam milion sukienek, ale tego juz mu nie zrobię
Jakies gacie matka juz zakupiLimerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Ja dzis poszlam zalatwic kolejne spawy i nie zalatwilam wszystkiego wrocilam taxi do domu bo nie doszla bym ani na luasa ani do domu .
Boli mnie strasznie glowa . Duszno na dworze nie ma czym oddychac ale jutro juz ma padac .
Jutro jade do szpitala na 9 .
-
nick nieaktualnyLim!
Mysle, ze i do nas przyjdzie taki etap, ze Zoja sama bedzie chciała wszystko w rozu, bo czesto tak bywa, bronić jej nie bede wtedy, ale jeszcze jest czas
Ewelina!
To trzymam kciuki za wizytę i oby masaż pomógł, a potem szybko do celu! Jejku niedziela!!
ANiLewe!
Oby Tobie poszło jutro szybko! Ja mam dzien po Tobie wizytę, w czwartek z rana- ciekawe, czy pani dr jakas konkretna tym razem standardowo na cud nie liczę
Potwierdzam, u nas dzis tez okropnie duszno, parno jakos tak ciezko, ale rownież szaro i buro!
Ogólnie czeka nas przeprowadzka, nie mam pojęcia, jak my sie spakujemy, ale czeka nas duzo roboty!Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
U nas coraz częściej jest ze Seba postawi na swoje i jak chce cos zjeść czy ubrac albo robic to nie ma zmiluj.
Ale czasem zdarzy sie wyrozumiałość dla matki
Wczoraj np zuzylam cale mleko a synus przycnodzi i mowi : mamuuuuuss seba chce kałko. Na co mu odp: mamusia cie bardzo przeprasza ale zuzyla całe mleczko na naleśniki to syn poklepal mnie po ramieniu i mowi: nic mamus nic. Seba bardzo lubi kałko i pobiegł. Takze upiekło mi sie tym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:21
-
Hej, chwilkę mnie nie było. U mnie źle :/tzn z dzieckiem ok, miałam skan w 8t bo wcześniej poroniłam i mi kazali zrobić szybciej i wczoraj 12t (wczoraj miał(a) 5.05cm) bo trafiłam do szpitala z bólami brzucha. 7 godzin czekałam aż dadzą mi recepte na syropek na zgage i jakieś tabletki na żołądek. Myślałam że ich tam pozabijam. Byłam jeszcze sama z dwulatkiem, przynajmniej herbatkę zrobili i kanapki przynieśli W sumie oni nie wiedzą dlaczego mnie boli brzuch, moze taka uroda, albo kara za złe zachowanie ;] u mnie pogoda średnia wczoraj było znośnie, w nocy troche padało a rano mgła, teraz jakoś zeszło. We wtorek lecę z Cork i mam dzieję że nie będzie jakiś opóźnień.
-
Marpati to lecisz z Cork do Pl?
moze zalatw sobie w Pl luteine/duphaston, nospe lepiej byc zabepieczonym na bole brzucha w bardzo wczesnej ciazy
Powodzenia
u nas piekne slonce, dzis Jezioro Kierskie na lezakach przy hotelu KaskadaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:03
-
Marpati najważniejsze ze wszystko ok.
U nas dzis rzec mozna by wizyta w szpitalu eskpresowo. 1.5 godz wizyty czekania na pania dr. Ktora oczywiście nie widziala plci także do srody tajemnica najwyzszej wagi usg moze ze 2 minuty w odwroceniem monitora w moja strone na 10sekund gdzie zreszta widzialam czarna plame ktora byla moim dzieckiem. Następna wizyta w szpitalu na 32tydz. Gp na 24 i tyle. Spokój.merida17 lubi tę wiadomość
-
Ohh Limerikowo ty to sie relaksujesz na 102% na ostatki ciazy. Tak sobie dzis pomyslalam ze tobie w zasadzie zostal miesiąc )
Na taką pogode to ladowac malemu shorty i koszulki czy jak? Co pytam kogos z rodziny jakie rzeczy brac to nie moge uzyskac odp. My lecimy w niedzielę i prognozuja po 25st. Byle bez szarosci i deszczu. Bo dzis u nas mzawka duszno i szaro caly dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:20
-
tu w Poz na 25stop to jest upal, wiadomo w miescie to cieplej bo kumulacja ciepla od aut blokow budynkow etc
badz co badz my ten tydz I chyba nast wt ma byc tez b cieplo na 27 wiec korzystamy z pogody na max, potem zostanie juz tylko basen na dlugo
nad jeziorkami ja, smaruje 50 bo jest biala po Irl a 30 nie zdala nam egzaminu w zeszlym tyg
woda jeszcze elegancko na 12pm nadaje sie do kapieli jak slonce grzeje
po 8pm robi sie juz powoli zmierzch wiec b szybko,na polud spacer z babcia Lola ma t shirt jak teraz I leginsy bo zawsze wejdzie w piaskownice, a jak wracaja to sweterek/lekka bluzeczke
na pewno przydadza sie Wam krotkie spodenki, koszulki, kapelusz jeszcze I okulary, tym bardziej nad woda
my wciaz w letnich ubrankach I klapkach, pogoda jak marzenie..
w sobote na jeziorku to jak nie posmarowalam plecow to czulam efekt po polud ;-)wiec jeszcze slonce opala
wieczorem trzeba zamykac okna na swiatlo bo samoloty czyli komary sa b zaciete na slodka krewWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:37
aNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnilewe, ja dzis siedzialam 2,5 h moze ciut wiecej. Pani dr zrobiła skan- mój najdłuższy w szpitalu. Wszystko pokazała. Rączki, główka- to juz wiem. Przepływów zero, na jej oko wszystko ok. Razem z 8 min zeszlo Pytała o plec i mówię, zeby mi powiedziała i rownież potwierdziła siusiaka- fruwal po całym ekranie
aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Haha siusiak fruwal po calym ekranie.. to się usmialam ale wiem o co chodzi. Chyba chlopcy juz tak maja ze ich klejnoty zawsze graja pierwsze skrzypce.
Dzis wstepnie poprasowalam ciuchy na wyjazd. Jeszcze ostatni planowania wizyt u lekarzy i znajomych. Wszystko skrzetnie odnotowane. Obysmy tylko zdazyli nacieszyc sie pogoda w tym "wirze urlopowym"merida17 lubi tę wiadomość
-
na pewno aNiLewe gdzies wyskoczycie nad wode jak nie to ostatecznie zostaje fajny aquapark
nad wode wezcie sobie in case cos na komarzyska lub muszki, tu akurat nie gryza uff ale kazdy zbiornik ma swoj urok
u nas wieczorem na polowanie sprawdza sie plastikowa reczna lapka, ktoredy te bzyczace samoloty wlatuja nie mam juz pojecia
moja corka oddaje glosne salwy smiechu po kazdym ubitym -
Napewno Lim skończymy nad wode bo mamy niemalże baltyk za oknem takze pewnie juz tłumów nie bedzie a pogoda idealnie będzie sprzyjać plazowaniu. Komary mnie kochaja niestety. Cos konkretnego używasz bo w sumie nie wszystkiw pewnie ochy i inne spraye mozna w ciazy..
-
ja uzywam dzieciece na komary
na taka koncowke ciazy to juz nic nie jest bo dziecko tylko obrasta w tluszcz plus rosnie te pare cm jeszcze na dlugosc
chyba lepiej sie nawet psiknac niz nie bo mam b mocne objawy alergiczne nawet pare dni po wstretnym ugryzieniu I to dopiero dokucza