jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje Ewelina. Jak co rano wchodze sprawdzić czy jakieś newsy od ciebie a tu prosze taka niespodzianka. Sliczna malitka Lenka. I faktycznie wagowo super. Mam nadzieję ze mialas w miarę latwy poród. Super xxx buziaki
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny . Jednak nie prawda jest ze drugi porod szybciej i latwiej tym bardziej ze nicola byla wieksza .
Skurcze zaczely sie od 6pm co 5min w szpitalu byly juz co 2-3 min . Jak mnie wzieli na porodowke to bylo po 23 ogolnie na porodowce bylam 20minut ale dlugie i bolesne . Z nicola tez popekalam jak tym razem . Porod bez znieczulenia bo oczywiscie sie darlam o niego a mnie olaly i tyle . Mala lafnie lapie cycusia sie co chwila wiec super . Nicola nie chciala i odciagalam .
Jutro wychodzimy ciekawa jestem reakcji nicoliLimerikowo, merida17, olka30 lubią tę wiadomość
-
No kolejne porody to juz roznie,jednak wazne jest pozytywne nastawienie
czytam ze bizi porodowka jednak bez zero znieczulenia to nalezy sie staffowi opierdziel bo nie bylo od 6pm za pozno by podac
u nas Lola tez zostanie z babcia, tata wroci po akcji, w pl szpitalach dzieci do lat 15 nie maja wstepu na oddzialy poporodowe ze wzgledu na ryzyko przywleczenia jakiejs choroby noworodkowi i mysle ze tak jest ok -
nick nieaktualny
-
Wczoraj rozmawialam z Nicola przez telefon jej reakcjia na uslyszenie kto dzwoni yyyy mama , mama , mama daj mi alo . I mowi Halo mama . Tesknote czuc na kilometr az sie poplakalam sama tesknie za nia i co chwile mysle . Niech mnie juz wypuszczaja do domu .
merida17, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala czuje sie swietnie bo zje i spi . Ja troche gorzej z chodzeniem bo popekalam znow i 9 szwow jest .
Czekamy az sciagna jak to sie mowi GPSA z nuny i jedziemy do domu . Mala wazy 3080 wiec spadla z wagi okey , sluch tez good . Wiec nie bede grzala lozka szpitalnego
Jade do pierwszej corci
Ciekawa jej reakcji .
-
A dziekuje ja jeszcze poczekam z rozpakowywaniem
na razie cos mi w krzyz wlazlo i walcze, co 2gi dzien jeziorko i jest ulga, jak zwykly dzien to apap i ok
plus smaruje chlodzacymi, takie jakie zesztywienie, jak sie poloze to klopot wyprostowac sie i isc
podejrzewam ze to mala ulozyla sie jak Lola do porodu i juz jest na cisk glowy na odc ledzwiowy
Pewnie znowu beda bole extra od krzyza i maz bedzie smarowal masc konska chlodzaca na porodowce a polozne beda tylko pociagaly nosami he he, ta masc sprawdzona i najlepsza mimo intensywnego zapachu
No na pewno jest tesknota mamy za dzieckiem a dziecka za matka i nie wiadomo ktora wieksza
Ty Ewelina to szybko wychodzisz , jak mnie poloza na 5dni to dopiero Lola tu sie zaplacze
a szwy masz zew czy wew? Tj pupa popekala czy wew?
-
No jestem sama b ciekawa jak Nikol i nasze dzieciaczki zareaguja na rodzenstwo
niby mowi ze w brzuszku dzidzia etc ale w realu inaczej
ja to Lolke tak niby strasze ze tata bedzie ubieral teraz jak bedzie i zajmie sie nia bo dzis upal 30stop i idzie sie zmachac by Lole zlapac i ubrac na wyjscie rano i po poludniu
stare zoo w Poz mamy zaliczone, fajny spacer w cieniu plus zwierzaki oraz oczyw przylegly pl zabaw i karuzela 2 przejazdzki
na pl zabaw kursowalam bez sandalow mowiac ze tyle glebokiego piachu ze tu chyba wczesniej jakis wybieg byl dla kopytnychEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
I wew i zew . No poltorej dnia lezalam i starczy
Nicola super . Podejdzie jak placze i krzyczy mamo mamo placze . ☺ nie odstepuje mnie na krok ale to bardziej z tesknoty bo caluje przytula . Jak wrocilismu to miala drzemke poszlam jak sie przebudzilam i oooo mamoooo zucila mi sie na szyjemerida17 lubi tę wiadomość
-
czyli ogolnie w domu radosc wielka, Rodzinka w komplecie
no ja tez wew I zew, zobaczymy teraz
to zew to jeszcze pol biedy ale wew to siedziec nie mozna I dlugo mi sie gonilo ze 2 mce plus krok za krokiem bol I bralam przeciwbolowe bo by czl nie ujechal z bolu, I tak zaciskalam zeby ale sie nie dalo doslownie