jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z innej beczki
Polecacie jakieś fajne niedrogie przy okazji hotele czy bb w okolicach co Kerry kilarney itp?
Zazwyczaj świętujemy rocznicę ślubu w jakiś fajny sposób ale z racji zaawansowanej ciąży nie polecielimy zwiedzić kolejnej stolicy więc pomyslelismy że wybierzemy się po Irlandii na dwa trzy dni. Może akurat coś polecacie? Albo jakieś inne miejsca? -
nick nieaktualny
-
a my znowu po wizycie, miala byc konsultacja a byla pelna wizyta ale ok jestem spokojniejsza jeszcze jeszcze bardziej ze all idzie ok torem powoli do przodu
33tc zakonczony waga 2400-2600, szyjka 3.30 wiec elegancko mimo zajec przy Lolce, duza tu pomoc mamy ktora ma po polud rundke po placach zabwa z wnusia
wagowo wychodzi corka tydzien wieksza plus nozkami I brzuszkiem, glowa ok w pomiarach w normie
posiew na paciorki wziety
mam do zaliczenai wizyte w poradni cukrzycowej dla kobiet w ciazy bo mam za wysoki cukier ale tylko na czczo, wynik 95 a do 92 norma
organizm zle metabolizuje cukier I w nocy budze sie glodna bo zle jem , tj mam zle rozlozone posilki, maja byc bardziej regularne co 3h I ostatni kromka chleba o 21
waga 87 wiec dobije jak z Lola do 90 only, mama mowi ze po mnie nie widacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 00:24
merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Merida dodałam cie do grona przyjaciółek;) możemy się ewentualnie fb wymienić tak jak wcześniej z dziewczynami mamy się na bieżąco;)
Fajnie jak będziesz mogła coś polecić. Tak odnośnie mojego wcześniejszego pytania.
Ewelina witamy teściowaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 22:59
merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po polud wczoraj wrocilysmy z jeziorka na Strzeszynie, woda zimniejsza niz na Rusalce ale czysciutka, tylko ryby chyba okonki lataly lawicami miedzy nogami przy brzegu
corcia wypluskana, po misce zupy i po 10min odlot na drzemke
Poplywalam i ciut lepiej bylo na odc ledzwiowy, moja mama tez twierdzi ze od tych jeziorek i basenow ze mna I z Lola jest sprawniejsza, wklada buty juz nie na krzeselku ale moze schylic sie
dis wlasnie zaczal padac deszcz, ulga uff od upalow, zrobilo sie chlodniej
ale I tak pol dnia wykorzystane w Cytadeli zalapalysmy sie na impreze biegu charytatywnego, tj mama robila sztafete z wozkiem pod gorke tam o nachyleniu 90stop, ja prulam przodem we wlasnym tempie, do tego Lola wyhasana na duzym placu zabaw
w pon kolo 5 robie 3/4 d , mam nadz ze corcia bedzie wspolpracowac z usg, a rano po 11 zaliczam wyklad o diecie bo na czczo tylko cukier podwyzszony na 95 zamiast do 92
a melduje pelna gotowosc co do wyprawki
posciel set zakupiony do kolyski, h&M on line przebuszowane na niemowlece kopertowe body I zakupione -
no ja wyklad z cukrzycy ciezarnych mam dzis zaliczony I spokoj, odbebnione
usg b udane, buzke malej bylo super widac
waga mniejsza oszacowana niz 31.8 na 2238 anie 2400-2600
wody plodowe ok, przeplywy w serduszku I mozgu sprawdzone a co najwazniejsze lezy juz glowka w dol Panienka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 19:46
aNiLewe, merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaNiLewe wrote:Merida a jak wasze polowkowe??
Dzięki, że pamiętasz
My dziś zabiegany dzień od rana, bo po kursie do Lck, byliśmy jeszcze oglądać dom, bo na pewno czeka nas przeprowadzka, a ciężko coś upolować- jest nadzieja, więc nie zapeszam jeszcze
Lim gratuluję! Super, że wszystko dobrze!
Ewelina, troszkę nam tu zamilkłaś!
A u nas ku memu wielkiemu zaskoczeniu będzie Synek ha ha! Pierwszy wjazd gałką dr i trafił między nogi- wątpliwości nie było, taki celny strzał Bardzo ruchliwy jest, mimo, że ja tych ruchów zbytnio nie czuję z powodu łożyska i nawet dr był zdziwiony, że nie czuje, ale co zrobić grunt, że śmiga i hej! Ogólnie nie chciał z nami współpracować, więc ciężko było zrobić fotki. Poza tym, wszystko dobrze, termin dalej tydz do przodu, więc pewnie już tak będzie. I chyba muszę zacząć myśleć o wyprawce dużo mam rzeczy po Z, bo jej takie uniwersalne kupowałam, ale coś tam męskiego też trzeba kupićaNiLewe, Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Fantastycznie! Gratuluję synusia. Chłopcy sa fajni hihi cos o tym wiem Ale fajnie sie trafiło.
Sama nie wiem kiedy polowa ciąży zleciala. A co tu myśleć za zaraz będzie koniec
Ewelina ucichla ale jeszcze w dwupaku bo rozmawialam z nia na fb.merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
A mowia ze tyle spokoju ile bobas w brzuszku zatem zobaczymy
na razie z gornej wargi i ksztaltu ust podobna do Karoli, nos wyglada ze bedzie prosty nie zadarty
z waga teraz ten scan extra mnie uspokoil, choc dopuszczam blad pomiaru tylko nie wiem w ktora juz strone, na razie rozrzut spory 2238-2600
Merida gratulacje Synka ! Nie martw sie rozowych body i tak najblizszy rok sam nie sciagnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 13:57
-
My po spacerze w lasku pobliskim, na szczescie zarazy komarowej nie bylo, ulotnila sie gdzies
za to byla sarenka ktora babcia wypatrzyla, zaba kum kum, pieski na spacerku i duzy chrabaszcz, cieszyl sie najwiekszym zainteresowaniem
Lolusia juz w sumie zaaklimatyzowala sie i biegala bez wozka, tylko z powrotem troche wiozla pupe
z powrotem jeszcze Aldi i drobne zakupy, mam juz malego pomocnika co pcha mini wozek i wrzuca do niego produkty plus na tasme przy kasieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 14:02