jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina to jeszcze nie okres to polog, macica sie obkurcza
ANilewe fajnie ze macie b cieplo,jeszcze tylko do czw , ja mam juz dosc szczescia do upalow, caly sierpien I polowa plus wrzesnia
mam nadz ze jutro pojedziemy nad jeziorko ochlodzic sie
zaraz lece na 2gie ktg, poranne wyszlo slabo, pomiary malej OK wg usg mej ginekolog 3kg 36tc ale trzeba brac pod uwage blad pomiaru
na innym usg tydz temu bylo 2240Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 15:55
-
Byla babka ze szpitala . Sprawdzic mnie chyba sie pozmienialo bo z nicola byla chyba na 3 dzien .
Jest wszystko okej mam brac co 4h dwie tabletki na bol .
Ja chcialam wziasc dziewczyny na krotki spacer ale zaczelo kropic a teraz slonce daje i duszno jest .
A wy jak sie brzuchatki czujecie ? Jak dzieci na brzuszki ?
Nicola podniosla mi bluzke i mowi dzidzi nie ma poklepala mnie po brzuchu hehe smiesNe te dzieci .merida17 lubi tę wiadomość
-
e tam zanim dostaniesz okres Ewelina karmiac piersia to jeszcze dluugo na podpaskach zaoszczedzisz
no moja kol tez odpuscila tab na bol I potem szybko do nich wracala bo rzeczywiscie w srodku szybko wszystko gwaltownie wracalo obkurczajac sie na niesamowity zginajacy w pas bol
a zobacz jakie dzieci madre ze byl brzuszek I nie ma ha ha
moja dzis wziela brzuch miedzy dlonie I mowi ze mam mu buju zrobic czyli pobujac dzidzie , tez usmialysmy sie z mama, oczuwiscie buju na boki bylo a jakze
uff 2gie ktg wyszlo ok, zrobilam male oszustwo w postaci 4 kostek czekolady przed ale nie mam w sumie wyjscia, awaryjny lot meza a przede wszystkim perspektywa szpitala I tesknoty/placzow/nerwow corki nie przemawia do mnie
coz ja tam bede lozko grzac kiedy I tak nic na to nie poradze ze raz mala kopie jak jest scan a siedzi cicho podczas ktg I tak ja, czuje duzo lepiej niz Lole poprzednio
o to doswiadczenie to jestem madrzejsza bo z Lola i lozyskiem na przedniej scianie to sie nabiegalismy na ktg I odlezalam po 1h I 3x w tygodniumerida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak też mowie do gina czy to raczej pewniak czy cos jeszcze moze wyjść bo jak zaszaleje na rozowo to potem będzie kiepsko pierwsze rozowo szare body kupiliśmy zeby oznajmić rodzinie plec ku memu zdziwieniu ani jedni ani drudzy rodzice nie zrozumieli co chcemy przekazać wiec musieliśmy wyjaśniać tradycyjnie termin potwierdzony 27.01 3 raz tak wyszlo wiec juz tak zostaje.
Buzka podobna do synka. Mala ciagle ssala kciuk. Ja to sie az wzruszylam jak zobaczyłam Nicole z Lenka. Cudny widok. A jak reaguje jak ja karmisz? Masz duzo pokarmu i nie dokarmiasz?merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Podchodzi i caluje ja w glowke , glaska ale jak juz biore do odbicia to tulib sie do mnie .
Musze uwazac jak ja przebieram bo siada za blisko glowki i sie przysowa .
Powiem wam ze jak wrocilam ze szpitala to tak dziwnie przebierac w ubrania starsze dziecko a pozniej takie malenkie roznica kolosalna .
Podstawka do wozka bardzo przydatna . Nicola odrazu wiedziala do czego sluzy wiec wozek pojdzie juz calkiem w odstawke i tak malo go uzywalismy albo bralam i szla duzo jak na niespelne 2 letnie dziecko .
Lece spac .
Odpoczywajcie i wy . Dobranoc
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:U nas odpadł po 5 dniach, az sie przestraszylam, ze urwalam
U Was tez 5-6 dni, czy zle liczę? Super!
Nicoli i z raczek opaski i kawalek pepowiny schowane w pudelku piotrek sie zdziwil jak zobaczyl wczoraj ☺ Lenki tez schowane . Musze kupic ramki i zrobic pamiatke ☺merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:6 dzien wczoraj . Ja rozbieralam ja do kapieli podnosze body i czegos mi brakuje a przemiescilo sie i miala z boku to co odpadlo . Wkoncu mozna normalnie pampera zalozyc .
Nicoli i z raczek opaski i kawalek pepowiny schowane w pudelku piotrek sie zdziwil jak zobaczyl wczoraj ☺ Lenki tez schowane . Musze kupic ramki i zrobic pamiatke ☺
U nas identyko było, ze podczas kąpieli i tez schowane -
ojej Ewelina wspolczuje
gdybys miala znieczulenie to moze by byla ta migrena od tego ale pewnie to mocny stres porodowy teraz wychodzi z podwyzszonym cis
bo Ty cala ciaze raczej mialas normane cisnienie
np fakt Panadol to nie pomoze nawet max dawki, dobrze ze Cie ok obsluzyli w szpitalu
ja w domu to lykam na taka migrene solpadeine lub pl pylargine w saszetkach I dziala