X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bdd69deda16.jpg

merida17, aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Lena! I jakie oczeta ;)
    Niesamowite, ze takie cuda biorą sie z niczego ;)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merida szczypta miłości i gotowe

merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina młodsza chyba a podobna do Nicole gdy była mała co? Slodziak

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Lena ma full wlosow ho ho , no i cere gladka
    Lola to urodzila sie z rumieniem na policzku ale zszedl , zobaczymy jak Zuza
    Lolusia dzis zakonczyla ponad tygodniowy strajk kapielowy dzis sama sobie zazyczyla po placu wanienke ;-)

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielew zeby lena urodzila sie pare deko wiecej bardziej byla by podobna ustka ma inne i nosek tez . Nicola tez taka owlosiona byla nic sie nie wytarlo oby lenie zostalo ale wyjasnieja bo juz sa asniejsze .
    A jak wy sie czujecie ? Jak dzieci na brzuszki ? Czesciej podchodza ? Glaszcza?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nicola juz mialam skurcze o 12 bylismy w szpitalu a o 1 na porodowce . Nicola urodzila sie 4:04
    Cudne dwa latka zanami . Ale ucieka ten czas :*

aNiLewe lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najcudownieszego dla Nicole ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 23:37

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełnienia wszystkich marzeń!
    Duzo zdrowka i uśmiechu ;)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :*

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam rodzinna imprezka na 2 latka Nikol?
    torcik spalaszowany?

przede wszystkim my slemy zyczenia Duzo Zdrowka dla Nikol I mnostwo wesolych I szczesliwych dni razem

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje . Impreza sie udala . Nicola byla szczesliwa z tortu bo peppa pig byla tort zjedzony wiec smakowal bo byl pycha .
    Lece ogarnac balagan bo wczoraj tez mielismy gosci

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wieczór!

Super, ze imprezka udana! To najważniejsze! I smaczny tort ;)

Lim to Wasz miesiąc!!! Oby szybciutko, zdrowo i do celu!!
    Kciuki zacisniete!!

My dzis byliśmy na skanie w Lck i to był nasz ostatni skan u niego, bo mowi, ze wszystko wyglada prawidłowo. Termin wg pomiarów juz prawie 2 tyg do przodu, ale tez nie ma co sie sugerować ;)
    Malutki ma długie rączki, wiec oby był długi i chudy, by szybko trafił do wyjścia :P

ANiLewe wszystko dobrze?

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po wczor wizycie, wszystko ok, przeplywy w porzadku, ktg rowniez, rozwarcie na opuszek palca, co do wagi malej to juz totalnie zglupialam , niby 2900-3100.w tamtym tyg bylo 3kg

za to ja apetyt mam za dwoch na koncowce, chodze I podjadam tylko, najlepiej oczywiscie by bylo slodkie, nie idzie tego zahamowac szalonego apetytu :-)
    od 2 dni palaszujemy w 3 ptasie mleczko waniliowe, Lola mowi tylko : jeszcze dac :-) ale po 2 kawalkach koniec slodkiej przyjemnosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:52

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byla u nas polozna . Lena wazy 4140.
    Tesciowa wczoraj poleciala . I dzis pierwszy dzien zostalam sama z 2 dzieci .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lim u nas Nicola ma szal na kinder niespodzianki . Nigdzie do sklepu z nia nie moge isc gdzie tylko sa bo wszedzie je wypatrzy . A jak juz jestesmy regularnie w niektorych sklepach to tylko wejdzie do sklepu odrazu leci w miejsce z jajkami .
    U nas trzeba chowac slodycze . Chociaz ostatnio kupuje jak ktos ma przyjsc bo ja zaczelam diete . I lepiej zeby nie kusily :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzieci lubia slodki smak tak jak I dorosly

podziwiam ze tak szybko przejelas dwojke maluchow bo to ciagle okres pologu I trzeba tez wypoczywac I myslec o sobie, wiadomo matka musi miec sily

ja bede kombinowac by moja mama jak maz wroci do pracy pomagala mi jak najdluzej,bo jednak Lola jest zywe srebro a niemowlak wiadomo 24/7
    tylko zmierzam zmienic taktyke tym razem I bujac w wozku nie na raczkach bo z raczek 1sza Panienka nie dala sie potem zdjac cale dni by sie kolysala przy serduszku

a tam dieta Ewelina Ty w sumie nie masz za bardzo z czego zrzucac bo malo przybralas
    mi wyjdzie 17kg plus I nie martwie sie podobnie jak przy 1ej corcezlecialo samo w 6mscy

a z tymi kider jajami to idzie zbankrutowac he he, ja jak Lola cos sciaga z polki mowie ze takie mamy w domu, na razie trik dziala
    ostatnio sciagnela haribo bear bo byly rozlozone nisko-specjalnie dla dzieciakow, ale ok my tez jemy I nie mielismy na chacie akurat wiec do koszyka mogla wrzucic

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze duzo przedemna spadlo mi po porodzie tylko 7kg . Przytylam 11 . W dzien porodu wazylam 91 . Chciala bym wazyc 60/65 kg .
    Dzis nie moge powiedziec dzieci grzeczne lena zjadla po 7 spala do 10 do tego czasu mialam posprzatane ziemiaki obrane dla piotrka i nicoli . Nicola ubrana i najedzona , posciel zmieniona pranie poskladane i wstawione . Lena wstala nakarmilam odkurzylam i laba . Nicola poszla na drzemke na dwie godz wiec w tym czasie wypilam kawe w spokoju wstala zjadlysmy czytalysmy ksiazki , ukladalysmy klocki a pozniej nicola chciala bajke wiec 30minut znow sie lenilam . Lena dzis dzien spania i jedzenia wiec dalam rade . Ciekawe jak to bedzie jak zacznie sie poruszac jedna w ta druga w tamta :-D
    Lim a ty juz gotowa do porodu ?
    Merida , anielewe jak sie czujecie ?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko chodze I dopakowuje do torby, mysle czy o czyms nie zapomnialam

w sumie strach mniejszy bo mniej wiecej wiadomo co I jak, mam nadz tylko ze bedzie dla mnie miejsce w szpitalu bo wiadomo tam zawsze oblozenie mimo ze w tym szpitalu pracuje moja ginekolog
    maz zajada stres ciazowo-porodowy czekolada, wczor zjadl cala w sumie z orzechami :-)

my dzis stacjonarnie , Lola zlapala mini preziebienie na katar I kichanie, na razie srodki domowe, jak bedzie zle to w nast tyg pediatra
    jakies dziecko pewnie jej przekazalo bo akurat sezon na katar

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez walczymy z przeziębieniem. Mamy gości z pl którzy niestety zareagowali na zmianę klimatu i tak mały soe zaraził niestety.

Mała rozpycha sie coraz bardziej i w zasadzie przez cały czas. Dzis rozpoczynamy 25tydz ;)

Limerikowo juz tylko dni.. z niecierpliwością czekamy ;)

Ewelina widzę ze jesteś mega zorganizowana. Mnie dopada ciągle zmęczenie chociaż po porodzie poczułam je dopiero w 8miesiecu zycia synka wiec mam nadzieje ze power wroci.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ