jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anielew zeby lena urodzila sie pare deko wiecej bardziej byla by podobna ustka ma inne i nosek tez . Nicola tez taka owlosiona byla nic sie nie wytarlo oby lenie zostalo ale wyjasnieja bo juz sa asniejsze .
A jak wy sie czujecie ? Jak dzieci na brzuszki ? Czesciej podchodza ? Glaszcza?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór!
Super, ze imprezka udana! To najważniejsze! I smaczny tort
Lim to Wasz miesiąc!!! Oby szybciutko, zdrowo i do celu!!
Kciuki zacisniete!!
My dzis byliśmy na skanie w Lck i to był nasz ostatni skan u niego, bo mowi, ze wszystko wyglada prawidłowo. Termin wg pomiarów juz prawie 2 tyg do przodu, ale tez nie ma co sie sugerować
Malutki ma długie rączki, wiec oby był długi i chudy, by szybko trafił do wyjścia
ANiLewe wszystko dobrze?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
my po wczor wizycie, wszystko ok, przeplywy w porzadku, ktg rowniez, rozwarcie na opuszek palca, co do wagi malej to juz totalnie zglupialam , niby 2900-3100.w tamtym tyg bylo 3kg
za to ja apetyt mam za dwoch na koncowce, chodze I podjadam tylko, najlepiej oczywiscie by bylo slodkie, nie idzie tego zahamowac szalonego apetytu
od 2 dni palaszujemy w 3 ptasie mleczko waniliowe, Lola mowi tylko : jeszcze dac ale po 2 kawalkach koniec slodkiej przyjemnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:52
-
Lim u nas Nicola ma szal na kinder niespodzianki . Nigdzie do sklepu z nia nie moge isc gdzie tylko sa bo wszedzie je wypatrzy . A jak juz jestesmy regularnie w niektorych sklepach to tylko wejdzie do sklepu odrazu leci w miejsce z jajkami .
U nas trzeba chowac slodycze . Chociaz ostatnio kupuje jak ktos ma przyjsc bo ja zaczelam diete . I lepiej zeby nie kusily
-
no dzieci lubia slodki smak tak jak I dorosly
podziwiam ze tak szybko przejelas dwojke maluchow bo to ciagle okres pologu I trzeba tez wypoczywac I myslec o sobie, wiadomo matka musi miec sily
ja bede kombinowac by moja mama jak maz wroci do pracy pomagala mi jak najdluzej,bo jednak Lola jest zywe srebro a niemowlak wiadomo 24/7
tylko zmierzam zmienic taktyke tym razem I bujac w wozku nie na raczkach bo z raczek 1sza Panienka nie dala sie potem zdjac cale dni by sie kolysala przy serduszku
a tam dieta Ewelina Ty w sumie nie masz za bardzo z czego zrzucac bo malo przybralas
mi wyjdzie 17kg plus I nie martwie sie podobnie jak przy 1ej corcezlecialo samo w 6mscy
a z tymi kider jajami to idzie zbankrutowac he he, ja jak Lola cos sciaga z polki mowie ze takie mamy w domu, na razie trik dziala
ostatnio sciagnela haribo bear bo byly rozlozone nisko-specjalnie dla dzieciakow, ale ok my tez jemy I nie mielismy na chacie akurat wiec do koszyka mogla wrzucic
-
No jeszcze duzo przedemna spadlo mi po porodzie tylko 7kg . Przytylam 11 . W dzien porodu wazylam 91 . Chciala bym wazyc 60/65 kg .
Dzis nie moge powiedziec dzieci grzeczne lena zjadla po 7 spala do 10 do tego czasu mialam posprzatane ziemiaki obrane dla piotrka i nicoli . Nicola ubrana i najedzona , posciel zmieniona pranie poskladane i wstawione . Lena wstala nakarmilam odkurzylam i laba . Nicola poszla na drzemke na dwie godz wiec w tym czasie wypilam kawe w spokoju wstala zjadlysmy czytalysmy ksiazki , ukladalysmy klocki a pozniej nicola chciala bajke wiec 30minut znow sie lenilam . Lena dzis dzien spania i jedzenia wiec dalam rade . Ciekawe jak to bedzie jak zacznie sie poruszac jedna w ta druga w tamta
Lim a ty juz gotowa do porodu ?
Merida , anielewe jak sie czujecie ?
-
ja tylko chodze I dopakowuje do torby, mysle czy o czyms nie zapomnialam
w sumie strach mniejszy bo mniej wiecej wiadomo co I jak, mam nadz tylko ze bedzie dla mnie miejsce w szpitalu bo wiadomo tam zawsze oblozenie mimo ze w tym szpitalu pracuje moja ginekolog
maz zajada stres ciazowo-porodowy czekolada, wczor zjadl cala w sumie z orzechami
my dzis stacjonarnie , Lola zlapala mini preziebienie na katar I kichanie, na razie srodki domowe, jak bedzie zle to w nast tyg pediatra
jakies dziecko pewnie jej przekazalo bo akurat sezon na katarEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
My tez walczymy z przeziębieniem. Mamy gości z pl którzy niestety zareagowali na zmianę klimatu i tak mały soe zaraził niestety.
Mała rozpycha sie coraz bardziej i w zasadzie przez cały czas. Dzis rozpoczynamy 25tydz
Limerikowo juz tylko dni.. z niecierpliwością czekamy
Ewelina widzę ze jesteś mega zorganizowana. Mnie dopada ciągle zmęczenie chociaż po porodzie poczułam je dopiero w 8miesiecu zycia synka wiec mam nadzieje ze power wroci.Ewelina.Irl lubi tę wiadomość