jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLimerikowo kochani porod w toku a my tu szalejemy z emocji! powodzenia
Jaszczurka ja potwierdzam to co pisze anilewe duzo zelaza jedz ale tego z pozywienia plus tabsy powinno pomoc wiem co mowie ja mam klopoty z zelazem.
Libelula moze to wlasnie wyjdzienci na dobre ze zmienilas lekarza zycze powodzenia i daj znac po wizyciejaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No czekamy na wiecej info Limerikowo- tzn mezu Limerikowo!
Jakos mi sie tak wydaje ze jeszcze za nimdzis zasniemy przeczytamy ze sa we trojke:)
Ja po wizycie w szpitalu- po moim scanie.
Okazalo sie ze nie potrzebnie sie zamartwialam.
Malutka rosnie ok ma juz 1389g w sam raz na ten czas, aktywna, silne ruchy, cwiczy '' wdechy'', wod jest ok, przeplywy ok tak ze bedzie dobrze:)
Dzieki za wsparcie:)
AgataP, aNiLewe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i po wszystkim. Bylem przy porodzie od poczatku do samego konca. Limerikowo sie nacierpiala bo na Polnej w Poznaniu nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego. Opioidy dzialaly do czasu i to glownie ulatwialy odpoczynek miedzy skurczami niz usmierzaly bol. Takze niestety bylo bolesnie.
Mala przyszla na swiat drogami natury, ale druga faza porodu sie wydluzyla i skurcze parte byly niewystarczajace. Skonczylo sie proznociagiem. Nagle na naszej sali porodowej pojawilo sie z 12 osob i byla szybka wspomagana akcja porodowa.
Karolinka urodzila sie z masa 3240gr i zaczela plakac od razu po wyjsciu z brzuszka mamy. Neonatolog ocenila na pelne 10 w skali Apgar:-)
Oksytocyna ruszyla okolo 14ej, porod sie zakonczyl okolo 22:30
AgataP, Bea_tina, czekajajaca, Evelineq, nutka, MagdaO, evas, weronikabp, Tusia84, jaszczurka, alexast, Niesforna, Domi IRL, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySUPER WIEŚCI WITAMY KAROLINKĘ NA ŚWIECIE,
Limerikowo dzielna kobieto ukłony!! Mężu Limerikowo też podziw i uznanie się należy ! Gratulacje jesteście pewnie przeszczęśliwi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 23:21
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Wielkie gratulacje! Limerikowo kochana byłaś dzielna! I słowa uznania dla tatusia za wytrwałość przy żonie.
Pamiętaj że o tym całym bólu szybko się zapomina. Czekamy tu na ciebie i z niecierpliwością wyczekujemy zdjęć Karolinki.
Jeszcze raz gratuluję jesteście Wielcy! Mamo i Tato! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe kiedy wychodzicie LImerikowo cała rodzinką do domu..? Napewno się odezwiesz jak złapiesz oddech pomiędzy karmieniem i zmienianiem pieluszek
Witaj Elfiiik.
jaszczurka, czemu sie boisz? hehe 3 porod to nie pestka?jaszczurka, AgataP lubią tę wiadomość