jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
No my po nocce. Limerikowo drzemala 3h miedzy skurczami a maz cale 2h w domu. Jestem juz na oddziale, wlasnie zone poprosili na pierwsze dzis ktg. Zanosi sie na oksytocyne choc skurcze sa juz regularne co 7-10 min.
AgataP, weronikabp, Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:No my po nocce. Limerikowo drzemala 3h miedzy skurczami a maz cale 2h w domu. Jestem juz na oddziale, wlasnie zone poprosili na pierwsze dzis ktg. Zanosi sie na oksytocyne choc skurcze sa juz regularne co 7-10 min.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Nad ranem czynnosc skurczowa wygasla:-( Podczas porannego obchodu zarzadzono oksytocyne. Limerikowo z sali obserwacyjnej na porodowa przenosza i pod kroplowka czekamy na skurcze. Jak sie cos rozwinie wracam do zony do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 14:31
AgataP, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje bardzo za przemile powitanie! Umowilam sie dzis do Anety Stempki w Polmedzie na pierwszego scana. Czytalam duzo wymieszanych opinii na jej temat, ale postanowiłam dac jej szanse:).
Mysle, żeby zrobić nt w blackrock, ale tez czytałam sporo o Panoramie. Co myslicie o tym teście, czy któras z Was go robiła? Jest bardzo drogi i nie wiem czy daje większą pewność od Nt...
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Limerickowo!Limerikowo, AgataP lubią tę wiadomość
Libélula -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo ja tu oszaleje caly dzien jakbym tam z Wami w tym szpitalu siedziala my tu wszystkie o Was myslimy i jestesmy z Wami.Czekamy na skurcze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:16
Limerikowo, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A gdzie bibi? Jeszcze w brzuszku?
Oj biedna oby nic bolało a dzidzia narodziła sie lada moment!
Co sie obudziłam to myslalam o was jak tulicie corcie. Ale nie zagladalam na forum w nocy. zdwajamy kciuki za dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:38
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
libelula wrote:Dziewczyny dziekuje bardzo za przemile powitanie! Umowilam sie dzis do Anety Stempki w Polmedzie na pierwszego scana. Czytalam duzo wymieszanych opinii na jej temat, ale postanowiłam dac jej szanse:).
Mysle, żeby zrobić nt w blackrock, ale tez czytałam sporo o Panoramie. Co myslicie o tym teście, czy któras z Was go robiła? Jest bardzo drogi i nie wiem czy daje większą pewność od Nt...
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Limerickowo!
Ja robilam NT w Blackrock- bardzo zadowolona bylam- scan trwal dlugo, byl bardzo szczegolowy,bardzo duzo babeczka tlumaczyla, dostalam mnostwo zdjec i filmikow na plycie plus obszerny report- najlepszy scan to byl w czasie ciazy jaki mialam:)
Tez nie polecam Stempki- bylam raz u niej na cytologi- koszmar badanie- w zyci taknieprzyjemnego i bolesnego badania nie mialam, plus byla niemila i miala narzedzia jak z sali tortur np metalowe wzierniki.
Krwawilam po badaniu i jeszcze mnie zwyzywala ze przeciez to nic nie boli i mam jej tu potrzymac jeden z wziernkow.
Moze dla Ciebie bedzie milasza- moze akurat jakjabylam miala zly dzien.
AgataP, Limerikowo, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A ja zrobilam 3D 4 D w polandi te tak jak Domi IRL usg trwala dlugo fajnie pierszy raz maz byl obecny heheh
Przebadane szczegulowo serduszko wszystkie jego komory glowka waga dziecka no i piekne foteczki na plycie jak i film caly czas moj skar byl nie zadowolony
cena tez nie taka zla bo zapolacilam 300 zl czyli jakies 75e a ze byl wyjazd do Polandi to wolalam go zrobic tam niz tu
AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywidze Domi ze dr Stempka miala zly humor na mojej i na twojej wizycie ja nie polecam bylam i z guzem w piersi ktorego blednie zdiagnozowala (!)ze niegrozny bo ma slaby i stary sprzet do tego mnie zjechala ze panikuje i sie wypytuje o wszystko ale ze ja mam temperament to jej odpyskowalam ze mam prawo wiedziec i byc o wszystkim informowana jako pacjent tym bardziej ze za bledna diagnoze zaplacilam 200eur potem poszlam na checka to mnie potraktowala jak psa niedelikatnie i wrecz jak rzeznik.Nie polecam szczegolnie ze cena jak u mojej obecnej gin a roznica kosmiczna ! Dodam ze historia z guzem w piersi dzieki mojej gin obecnej zakonczyla sie operacja w szpitalu i happy endem ale swoje wycierpialam biopsje nie biopsje druty w piersi itp. ale lepiej miec gina ktory dmucha na zimne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:18
jaszczurka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniestety ale ja tez musialam sama sie o tym przekonac bo mi wiele osob odradzalo ale teraz wiem juz z wlasnego doswiadzenia ale tak jak mowie ile osob tyle opinii i niektorym moze ona pasowac wiec to zalezy od czlowieka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 13:48
-
No ja tez bym jej nie polecala.
Ja bylam tu u Ahmeda w KBM medics jeszcze w Tallaght- on troche panikuje ale jest bardzo delikatny i mily. Jest tam jeszcze jedna babeczka u ktorej bylam na pierwszym usg wogole w zyciu - zeby zobaczyc serduszko i bardzo sympatyczna tez byla i cieszyla sie z naszej ciazy prawie jak my:)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dzis przyszly mi wyniki z Wtorkowej wizyty w CUMH morfologia i zonk znowu HB nisko niecale 10 masakra zwarjuje.
Jem to zelazo jak drazetki wszystkie witaminy +mega-3 magnezy i zelazo 2 razy dziennie rancem i wieczorem a tu zonk dalej nisko nie wiem co mam juz robic??AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny odwolalam to wizyte do Stempki, bo jak zaczelam czytac opinie osob, ktore u niej byly to mi sie wlos zjezyl na glowie...no I Wy to potwierdzilyscie! Zadzwonilam do mount merrion ktore jest przy maternity hospital na holles st gdzie mam 1 wizyte w 13 tyg I umowilam sie na wizyte we wtorek, zeby zobaczyc czy bije serduszko itp i potem w 12 tyg na nt. Kobietka była miła i konkretną, dała mi tez ok cenę za obie rzeczy. Jestem juz trochę spokojniejsza.dzięki za pomoc!!!
AgataP lubi tę wiadomość
Libélula -
Zona od 2h na oxytocynie. Rozwarcie postepuje z 6 cm bedzie teraz. Podali dozylnie opioid na usmierzenie bolu, dziala. Jeszcze gazem wziewnym poprawimy. Porod w toku:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 14:37
AgataP, weronikabp, Domi IRL, aNiLewe, jaszczurka lubią tę wiadomość