jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerykowo zawsze dobre i 3 minutki musisz jakies swiatelka wstawic zeby sie zmienialy to dluzej bedzie zainteresowana .
Kurcze lapia mnie skurcze ale nie regularne i po czasie cisza wiec nie panikuje ide sie wykapac i sie poloze . Moze nasza corka stwierdza po malu ze juz czas .
Kolorowych i spokojnej nocy Wam Kochane zycze :*juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ewelina probuj z tym prysznicem, szczegolnie cieplym, moze sie akcja rozwinie
tak jak u mnie
a swiatelka to juz wstawial maz, halogenki 2x extra w pokrywe, bo akwarium made in Italy i 1na swietlowka tylko byla i nic nie roslo za chinyEwelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
a my walneli z mezem lufe jak mala poszla spac, niespokojna od 6, ne wiem co to bylo ale po 8 regularny koncert, horrorek czy to od str brzusia nie wiemy, bo 2 pamperki zawalila dzis, wczoraj jeden, ale tak nie wyla za przeproszeniem i mocno sie nie prezyla
tak wczesnie poszla spac o 10 ze w nocy pewnie pobudka bedzie na butleEwelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
Hejka .
Limerykowo jak z ciepla woda . Bo kapie sie w letniej bo wiedzialam ze w cieplej to nie dobrze . Ale ciemna jestem matko .
Ja noc mialam nie ciekawa wstaje czesto do toalety no ale to standard ale ledwo sie podnosze bo tak jak by mnie polamala choroba
Juska schudlas
Czekam pod koniec jak bedziesz wygladac A w grudniu bedziemy u Was no oczywiscie wczesniej tez ale to juz prawie koncoweczka bedzie twoja
Milego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 11:43
AgataP, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Daleko dziewczyny mieszkacie od siebie? Ja mam siostre 30km od siebie. Ale z racji pracy, nie pokrywajacych się zmian to ciężko się czas spotkać chociaż mamy pół godziny drogi ;/
Ja mam wrażenie ze nasz malu ogląda tv. Oczywiście nie ogląda ale przyciągają go zapewne migające światełka śmieszne bo wtedy się uspokaja.
A co do akwarium to już od paru osób słyszałam ze takie maluchy uwielbiają się przyglądać.AgataP, juska19, Ewelina.Irl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Aa było pytanie odnośnie bcg.
U nas czerwone pojawiło się po kilku tygodniach i potem byl strupek ropny odpadł w kąpieli i tak do tej pory gdzie minęło dwa miesiące znów jest strupek i znów wczoraj lekko odpadł po kąpieli. Ale generalnie nic się nie dzieje. Relakcja jak po szczepieniu.
Teraz te w 2miesiacu byly w oba uda i dwa dni był slad teraz już w zasadzie nie widać. Szczęście gorączka nie wystąpila bo spr co kilka godzin.AgataP, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a pieluszek z kupka ma byc ile dziennie 3-4 a wsyztskich 7-8? bo tak na szkole rodzenia mowili ale wole sie Was zapytac z racji tego ze wy teraz w temacie jestescie
Dzis u nas piekna pogoda lecimy na jakis spacer pozniej i zjemy w miescie.
Juska pieknie wygladasz
Ewelina bidulko jeszcze tylko chwilke ,wspolczuje Ci ze taka polamana chodzisz,mnie cs plecy od tyg nawalaja pod koniec dnia,wiec pewnie powiekszone piersi i brzuch robia juz swoje ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 12:24
-
aNiLewe
ja mieszkam w droghedzie a Ewelina wdublinie dzieli nas okolo 50 km wiec spory kawalek ale tez rzadko sie widujemy wlasnie z powodu tego ze ciezko z dojazdem jak nasze chlopaki pracuja Ewelina wczesniej nas odwiedzala czesto ale teraz wiadomo z brzuchem juz takim niech siedzi w domkuEwelina.Irl, aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość
-
juska19 wrote:aNiLewe
ja mieszkam w droghedzie a Ewelina wdublinie dzieli nas okolo 50 km wiec spory kawalek ale tez rzadko sie widujemy wlasnie z powodu tego ze ciezko z dojazdem jak nasze chlopaki pracuja Ewelina wczesniej nas odwiedzala czesto ale teraz wiadomo z brzuchem juz takim niech siedzi w domkujuska19, AgataP lubią tę wiadomość
-
tyje tyje tylko w dresie bylam wiec nie widac za bardzo ale brzuszek i pupa juz jest ciazowa ale bez narzekania nie bede sobie teraz odmawiala niczego to jest czas kiedy hmm jemy wszystko po porodzie sie bede martwila dzis zaczynam nowy tydzien i zaczynam 5 miesiac leci ten czas jak szalony a pamietam jak zobaczylam dwie kreski na tescie
Ewelina.Irl, Limerikowo, aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość
-
no to jak na pierwsze dziecko to ladnie Ci wpadlo ale po porodzie zejdzie z 10 kg takze spokojnie bedziesz karmila tez kg beda lecialy Ja na przyszle wakacje chce wazyc 60 kg mam nadzieje ze uda mi sie bo teraz waze hmm nawet dobrze nie wiem ile bo co waga pokazuje cos innego w szpitalu w sierpniu bylo 79,1 w gp we wrzesniu 77,7 a teraz pokazuje 81 wiec nie wiem ile waze hehe
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość