jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
juska19 wrote:no a u mnie jak sie biore za sprzatanie to konca nie widac ja jeden pokoj a dzieci w drugim brudza
-
juska19 wrote:Anawet jak maluch bedzie spal to i tak bedzie pelno innych obowiazkow
jak jest wieczorem chwila i spokoj to mam sile moze na 3 kartki jakiejs lekturki, a maz stwierdzil ze juz nie kupuje Car mechanics bo nie ma czasu czytac he he a pamietam jak wczesniej biegal za ta gazetka :--))Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio P do mnie w szpitalu mowi moglo by sie zaczac juz dziac i sie urodzic Mala . Bo zawsze sie pytasz co robimy a tak to bedziesz miala zajecie no i ja tez . Bo zawsze sa pytania idziemy na spacer ? Co robimy ? A tu juz mamy wszytsko obiezdzone a teraz jak tak ciezko mi chodzic to nie jezdzimy nigdzie dalej bo bez sensu na chwile i zaraz wracac . To mu powiedzialam ze jeszcze troche i juz nie bedzie spacerkow we 2 wyjscia gdzies sie napic czy cos . Teraz beda spacerki w 3 , Fotelik do auta i jesli bedziemy chcieli gdzies wyjsc to niania albo do siostry podwieziemy
(Juska zostaniesz chyba co ? hehe )Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
zgadza sie ANiLewe na piersi jest kupka za kazdym razem nawet a na mm my mamy od 1 do 3 pamperkow dziennie, jak bedzie od 5 do 7 przez pare dni to raczej bieguna
he he pamperek big pojawil sie przed wyjazdem w odwiedziny do brata i kwadrans studencki opoznienia w wyjezdzie za to big ulga, bo kupka byc musi! ;--))))))))))))
rzeczywiscie bielizna korygujaca, np pas ciazowy jest polecana szczegolnie po cc, ja kupilam sobie pas baby ono z allegro i tez jest super pod sukienki, podobno nie nalezy zbyt dl ich nosic dziennie by miesnie sie nie rozleniwily zbytnio to jak z gorsetemAgataP lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny- ja narazie nie uzywam bielizny korygujacej ale zaczynam sie zastanawiac nad pasem i bielizna uciskowa,wlasnie z powodu brzuszka- duzo nie wystaje ale wystaje, a przed ciaza mialam plaski to mi teraz nie pasuje- myslezehulahop pomoze jesli na wizycie lekarz pozwoli.
Moja Veronica robi miedzy 2-5 kupek dziennie srednio 3-4 za to bardzo duzo moczy- nie wiem czy to dobrze ze az tyle (6-10) musze spytac na wizycie we wtorek.
Moja mala czoraj byla bardzo grzeczna, w dzien spala duzo. Balam sie ze w nocy bedzie afera (maz na 3 nockach) ale nie wykapalam jej wczoraj i spac poszla grzecznie zadnej draki- w nocy spala dobrze 2 pobudki na karmienia ale wracala spac bardzo ladnie wiec sie wyspalam.
Dzis caly dzien grzeczna-mysle wykapie ja wiec bedzie draka po kapieli pewnie ale poki co spokoj. Zaraz ja biore na gore usypiac i sie boje ze dzis dla odmiany bedzie afera bo przeciez juz drugi dzien z rzedu taki aniolek to az niemozliwe i czekam tylko na wybuch.
Zycze wszystkim spokojnej nocy:)
ps. Ewelina jak twoje prysznice?? pomagaja cos??AgataP, Limerikowo, Ewelina.Irl, juska19 lubią tę wiadomość
-
a Domi ciesz sie ze mala ok sika i duzo, to b wazne, ja tam moge przewijac byle bylo co, no problem
trzeba patrzec tylko czy strumien jest ok ciut w gore i zwawy nei kroplami, plus kolor i zapach, kolor wiadomo slomkowy i zapach tez nie super intensywny
niemowlaki sikaja bezwiednie 15-30x na dobe :--)))Domi IRL, Ewelina.Irl, juska19, AgataP, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Domi Wlasnie wyszlam z pod prysznica i o wiele lepiej .
Dziekuje limerykowo za porade
A mialam jeszcze pytac to nie zwolni akcji porodowej ? Jak lapia mnie skurcze a po prysznicu ten bol jest mniejszy ? Narazie te skurcze takie nieregularne sa ale zazwyczaj najbardziej lapia mnie na wieczor no i w dzien tez cos tam .
Moglo by to byc prostrze zaczac sie raz a porzadnie i tyle a nie takie podchody . Jeszcze troszke .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:46
AgataP, juska19, Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Ewelina cieply prysznic nei zwolni skurczow jak juz przybiora na sile i regularnosci
tylko Ci zlagodzi troche bole i zrelaksuje, moze Ci sie bedzie wydawac ze zwolnily skurcze, ale one maja swe wlasne natezenie zwalniaja i przyspieszaja
kiedys kobiety wchodzily do cieplej wanny - nie goracej by porod przyspieszyl i postepowal szybciej
moze to stara i tradycyjna metoda, malo praktykowana ale na domowe sposoby ok
no bo prawde piszac jestes on your own now w koncowej fazie teraz tych 2 tyg
mi w szpitalu jak sie porod zatrzymal i skurcze, mala utknela to wyslai mnie pod cieply prysznic wlasnie, niestety to nic nie dalo i byl vaccum jak wiecie, ale kazdy jest innym przypadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 23:46
juska19, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Hej .
Ok dziekuje Limerykowo :*
No wlasnie ja chce rodzic w wannnie bo tam pytaly babki i zapisalam sie od 37 tyg juz mozna w wannie . Ale to tez zalezy czy bede miala szczescie i czy w tym momecie bedzie wolne bo maja 5 wanien a wiadomo rodzacych kobiet dziennie duzo wiecej a nie wiadomo kiedy mnie zlapie heheLimerikowo, juska19, AgataP lubią tę wiadomość