Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,melduję się po II usg ciążowym już na polskiej ziemi
Wszystko jest w najlepszym porządku jesli chodzi o parametry,wymiary,narządy,ułożenie etc. a dzidziuś ma już prawie 3cm
Usg genetyczne bede robic w Łodzi Diason u prof.Szaflika w 11w4d
http://iv.pl/images/13914608966664138505.jpgFatim, ewwiel, polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Tak robię już usg genetyczne czas szybko zleci do piątku, wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam kombinezon misia przeceniony w H&M nie wiem tylko czy rozmiar dobry, bo 56 ? Też strasznie chciałabym już wiedzieć kto tam u mnie w brzuchu mieszka, ale to będzie 12t6d więc może być ciężko dostrzec
-
Ja mam dużo 56, bo jednak rozmiar rozmiarowi nie równy. Jest wątek gdzieś na forum i dziewczyny mówią, że warto mieć też 56, bo w 62 dziecko tonie. Oczywiście może być od razu duże, ale nie mamy gwarancji. Fatim drobna, to mogę się założyć, że jej się przyda 56 Ja mam nawet kilka 50, bo jak je przymierzę do 56, to się w ogóle nie różniąKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie no Arielka ja giganta to nie miałam po prostu córcia byla dluuuga.
Jak mówiłam warto miec trochę ciuszków z 56 jednak nie ma co się na nich skupiać warto kupowac ciuszki z 62. Ja na pewno tak zrobię
No ale zrobicie kochane co uważacie za słuszne. -
Witam się z rana
przez tą zmianę czasu usnęłam chwilę przed 6 a jeszcze cały czas śniło mi się, że z kimś się kłócę, walczę i w ogóle Moglibyśmy zrezygnować ze zmiany czasu jak w Czechach. Zawsze mnie to rozbija ;(
Poszłam na kompromis i zamówiłam komplecik 56-62 (body,apaszka i spodenki) i kombinezon ciążowy, ale mają wysyłać dopiero pod koniec kwietnia (16-28) obym się jeszcze zmieściła w ten kombinezon Jak narazie to mnie rodzina męża straszy, że będę miała duże dziecko, mój mąż ważył ponad 4kg i teściowa po urodzeniu go powiedziała nigdy więcej dzieci ja ważyłam coś ok 3200-3300g z tego co pamiętam. Słyszałyście, że dziecko wzrost dziedziczy podobno po ojcu ?
-
Oj, to moje by musiało być wielkie Mąż prawie 2 metry wzrostu, urodził się jakoś ponad 4 kg Ja malutka byłam.
W tej chwili chyba najwięcej mam na 68, bo takie się najładniejsze trafiałyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:09
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn