Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje jestem po wizycie bobasek ma 6cm i wszystkie parametry ok.robił śmieszne fikołki i raczki brak do buzi:))
Narazie wygląda na córeczkę (i niech tak lepiej zostanie).
Takze jest ok.Fatim, ewwiel, polkosia, zabcia2806, agania, agnes175 lubią tę wiadomość
-
na zapodaj.net można załączyć zdjęcie z telefonu, ale rozumiem że może Ci się nie chciać
Jak Wam mija dzień ? Ja zrobiłam sobie z rana pakiet badań z promocji diagnostyki, wykorzystałam ten dla kobiet przed ciążą, bo tsh musiałam powtórzyć i różyczkę (bo nie chcieli mi wydać moich badań z przychodni) tak więc zrobiłam przy okazji pozostałe -
U mnie coraz lepiej. Nie mam już mdłości w ogóle. Jedynie w ciągu dnia senność i zmęczenie.
Ja nie miałam TSH w ciąży, nie dał mi skierowania ten mój pożal się Boże gin... Może zrobię na własną rękę. Mam tylko skierowanie na mocz, mam zrobić po świętach.
Rozglądacie się już za jakimiś wózkami czy łóżeczkami?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej, ja na tarczycę biorę Eythyrox50. Wczoraj miałam wizytę, martwię się, jest mały pęcherzyk tylko i lekarz daje mu czas do 8 kwietnia żeby urosnąć a ja tak się martwię. Do tej pory spałam jak zabita a dziś już chyba ze stresu co chwilę się budziłam.
polkosia, ja trochę oglądałam wózki i kocyki minky ale już przestaję i nie będę tego robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:05
-
Zabcia nic się nie denerwuj dzieciaczek nadrobi polkosia ja mam straszny dylemat z wózkami więc chętnie się dowiem nad jakimi wy się zastanawiacie. Jak nie byłam w ciąży i nie zgłębiałam wiedzy to myślałam, że x-lander jest dobry, ale nie podoba mi się jakoś ich kolekcja na stronie. Dla mnie jest ważne by wózek miał duże łóżeczko (tą kabinę, nawet nie wiem jak to się nazywa), nadawał się na spacerówkę, nosidełko czyli 3w1, duże 4 koła i był ładny nie wiem nawet ile przeznaczyć na niego
Łóżeczka już ostatnio oglądałam na allegro, ale też mam tu małą wiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:53
-
Ja chyba wybiorę taki zestaw 20 elementów, czyli łóżeczko i te wszystkie dodatki, torby, rożki, pościel i tak dalej - w jednej kolorystyce. Nie są takie drogie, bo można w 500 zł się zamknąć.
Co do wózka, to chciałabym stelaż + gondola, spacerówka i fotelik, czyli 3 w 1. Oczywście podobają mi się te najdroższe po 3 tysiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:53
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn