Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam Nawet udało mi się upominek wylosować (2 mydła i żel pod prysznic), powoli zbieram wyprawkę i doświadczenie hehe szkoda tylko, że było tak zimno, bo lekko podziębiona jestem teraz...dostałam kupę ulotek, ale też i kilka próbek kosmetyków dla malucha,2 gazety, smoczek i skarpetki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72f02af9ca3b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3aa00e0a98b4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:26
polkosia, agnes175 lubią tę wiadomość
-
Witam w klubie nałogowych spiochów ciężarowych U mnie bez zmian,leń totalny i śmierdzący bez oznak życia,postępujacy zjazd energetyczny powodujacy ograniczenie jakiejkolwiek aktywności do minimum Zanim gdziekolwiek wyjdę to 10 razy sie zastanawiam czy oby na pewno musze i jest to niezbedne :]
Odliczam dni do wylotu do pl,jeszcze tylko 3dni,26 marca mam wizyte u mojej ginki a po wizycie jak wszystko bedzie ok mamy zamiar ogłosić najszczesliwsza nowine rodzince wiec beda miec zajebiaszczego,wesolego zajaca w tym roku!!!
Pozdrawiam Was ciężarówki i niech moc bedzie z Wami a ciąża Wam nie ciąży tak jak miFatim, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Termin mam na 30.10 jest to moja druga ciąża, o ktora starałam się od maja 2013. Oprócz przeszkód natury ginekologicznej w listopadzie przeszłam operacje wycięcia guza wraz z prawym płatem tarczycy. W grudniu okazalo się ze był to rak złośliwy (ale najłagodniejszy ze wszystkich złośliwych raków tarczycy). Skierowano mnie na oddział onkologii tarczycowej w Gliwicach a tam odesłali mnie z powrotem do Wrocławia na kolejną operacje a później w Gliwicach terapia radiojodem byla w planach. Jednak zanim odwiedzilam ponownie chirurga we Wrocławiu okazalo się ze jestem w ciąży. Taka nieoczekiwana niespodzianka. Oczywiście od razu miałam zalecone najlepsze we Wroclawiu Usg tarczycy i okazalo się ze wszędzie jest czysto, nic się nie dzieje jeszcze czekam na wyniki markerów nowotworowych i jeśli będą ok, to cale leczenie tarczycy będę mogla odłożyć w przyszłość
Mam juz jedna córeczkę Nadie, ktora w tym roku skończy 8 lat i od dawna czeka na rodzeństwopolkosia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Witamy
A jak tam Wasze brzuchy? Mi miednica już tak pcha brzuszek, że ostatnio Pani w kolejce mnie przepuściła do kasy Więc się strasznie cieszę! Jeszcze z miesiąc, to chyba nikt nie będzie miał wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:40
ewwiel lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Witamy
A jak tam Wasze brzuchy? Mi miednica już tak pcha brzuszek, że ostatnio Pani w kolejce mnie przepuściła do kasy Więc się strasznie cieszę! Jeszcze z miesiąc, to chyba nikt nie będzie miał wątpliwości
Stosujecie juz jakies specyfiki na rozstępy? Przy pierwszej ciąży pojawiło mi się kilka na brzuchu w ostatnim tygodniu ciąży (urodziłam 2 tyg po terminie), za to na piersiach mam ich dużo więcej. Teraz też juz piersi zmieniły rozmiar, wiec chyba trzeba by coś zacząć stosować... -
Ja na razie smaruję 2x w tygodniu po kąpieli, bo tak codziennie to mi się nie chce Niestety na brzuchu mam już kilkanaście rozstępów, bo w wakacje przytyło mi się kilka kilo... Może dlatego się tym tak bardzo nie przejmuję. Ja kupiłam sobię Tołpę przeciw rozstępom dla mam.
Podobno właśnie w drugiej ciąży szybciej widać Ja jestem gruba, więc mi tłuszcz wypycha, ale już tak konkretnie. Zazwyczaj ten brzuch mam mniejszy niż cycki, a teraz niestety brzuch wyprzedziłKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U mnie dalej brzuch jak bym się grochu najadła mam nadzieje ze juz niedługo pójdzie do przodu bo ile będę czekać
Ja stosowałam i zawsze będę stosować Mustele wierze ze dzięki temu kremowi nie mam ani jednego roztepu po ciąży z córcia
Pamiętam ze zaczelam smarować od 6mca i jeszcze przez miesiąc po urodzeniu.
Takze dziewczyny polecam. -
Ja w ogole nie mam brzucha tylko wystajace kości biodrowe i chyba bede musiala troche poczekac aż coś będzie widać,bo okazało sie,że mam niedowagę.Na pierwszej wizycie u lekarza 2 tygodnie po pozytywnym teście ważyłam 57kg przy wzroście 175cm a powinnam ważyć ok 65kg ale to dla mnie jakas abstrakcja,nigdy tyle nie ważyłam,zawsze w okolicach 60kg,raz mniej raz troche wiecej w zależności ile sie najadłam
Na rozstępy mam zamiar kupić Bio-oil,tu w Uk widziałam po 7,5f ale może teraz kupie bedac w pl jak bedzie taniej,musze zrobić rozeznanie2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪