Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Płeć to raczej około 15tyg najwcześniej można podejrzeć przy bardzo sprzyjajacych warunkach ułożenia dziecka,nie zasłaniającej pępowinie i przez dobrego lekarza,który potrafi odroznić np. spuchnięta wargę sromową od mini peniska hehe2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
ja dziś miałam usg prenatalne i wyniki testu pappa. Wszystko w normie, chociaż stresowałam wcześniej. Zwłaszcza tym testem. Moja gin mówi, że za wcześnie na okreslenie płci, ale z tego co widziała to może być dziewczynka:) ale rzeczywiście dopiero w 22 tygodniu będzie to pewne!
polkosia, BATTINKA, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą
Jak byłam z córcia w ciąży w 12tc dr na 80% mi określił pleć i się zgodziła a idę do tego samego i zdaje sobie sprawę oczywiście ze to pewne nie jest:) takze luz.
Żabcia nie martw się zaparciami to jeden z objawów ciąży hehe musisz zwiększyć dawkę błonnika -
Paragonik_93 wrote:ja dziś miałam usg prenatalne i wyniki testu pappa. Wszystko w normie, chociaż stresowałam wcześniej. Zwłaszcza tym testem. Moja gin mówi, że za wcześnie na okreslenie płci, ale z tego co widziała to może być dziewczynka:) ale rzeczywiście dopiero w 22 tygodniu będzie to pewne!
Ja tez chcę córkę)!!! -
Też marzę o córce
Ostatnio korzystając z okazji w Super-Pharm (-50% na Lovi i Canpol) obkupiłam się już w kosmetyki dla niemowląt, kilka smoczków, osłonki na piersi, jednorazowe majtki poporodowe i nawet laktator A tyle punktów za te zakupy uzbierałam, że wymieniłam je na nawilżacz powietrza. Bardzo się opłacało, bo po przeliczeniu wyszło jakieś 30% taniej niż w necie. Ubrań mam już kilka kartonów. Jak poznam płeć, to będę rozglądać się za dodatkami typu rożek, pościel etc. Łóżko i wózek wybiorę raczej neutralne, na przyszłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:35
Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witaj żabcia, paragonik cieszę się, wiedziałam, że wszystko będzie dobrze
Polkosia u nas dziś już 29% lada moment zaczynamy II trymestr mi też marzy się dziewczynka
Battinka ile jeszcze dni do wizyty ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:36
polkosia lubi tę wiadomość